Stan.

Nu sitter vi hemma hos mamma, har varit här i några timmar! Handlade inte så mycket på stan idag, ett pannband (DET LÄT TÖNTIGT!) på Stadium... skönt att ha nu när det kommer att bli varmare ute ;)

Kim har bokat synundersökning nästa vecka och har redan valt ut bågarna. Såå.. nu ska han få nya glasögon! Dom han har nu är 4,5 år gamla.. kanske på tiden! Jo just det, jag bytte radion och det blev en röd liten goooing!

Mamma håller på att göra middag, tacos.. och jag hoppas M & K kommer snart :D Sen blir det gofika, tårta och melodifestivalen!

Senildement!

Nu när jag kommer ihåg det måste ju säga tack till alla som har grattat mig :)

Vi vaknade i vanlig tid.. 6-6-30. Thea har varit vaken en stund, legat och kämpat på på golvet! Nu har hon fått ögonen för en av mina blommor... jaaa... det kan ju bli kul när hon kryper på alla fyra och lägger in turbon! :P Ajabaja!

Kim har åkt upp till stan och ska se om hans börs är på jobbet.. tror det eftersom han hade borta den redan när hon kom hem. Skickade med lite fika till Kims snälla arbetskamrat som skulle larma av, eftersom K glömde kortet på jobbet (OCKSÅ!) Skulle kanske ta och skaffa senilsnöre på alla hans grejer :P Nu ska jag gå och göra mig iordning. Det blev visst inte så bra väder som jag trodde idag, vars är solen?!!



Thea får väl ge igen sen när hon blir äldre, busmoster ;)

Byte.

Neeeej, min radio som jag fick är nog trasig! Asch då... men då blir det att fara till stan och byta imorn. Vi ska lix dit och lämna igen lite filmer och sen hem till mamma :) Vet att jag fick den sista svarta.. men det känns faktiskt lite lockande med en röd :P

Ja som sagt, mamma kom i eftermiddags. Vi gick en promme till ICA och sen fick mamma agera barnvakt medans jag började baka. Det blev långpannebullar med philadelpiaostgisch, choklad cookies och kolakakor. Allt blev godkänt, så inget var förgäves. + att nu finns det massor med fika här, någon som är sugen?

Pappa och Majja har just gått hem, fick en matberedare av dom! Skitbra! :D Blir lite enklare att göra mycket mat till T sen när hon börjar äta bara vanlig mat! Är liiiiite nyfiken på mamma, Dennis, Malin och Krilles present som jag ska få imorn! :P

Vid 22 ska Thea äta välling och sen blir det nog att sova säng! Är jättetrött, jobbigt att stå och baka i 3 timmar :P


Momme!

Nu ska snart mamma komma hit, vi ska gå till ICA och sen hem hit och baka lite. :) Thea försöker veeeerkligen att krypa. Ibland står hon med rumpan i vädret.. och snoken ner i golvet! Det ser ganska roligt ut vill jag lova! Ser typ ut som hon gör Yoga eller nåt ;) Nu ska jag klä T och sen går vi!

Har ringt till Malin, får väl se om dom kommer ikväll eller...fick inget svar. Hade som räknat med det :P

Hej å hå!

Tog med mig pappsen på stan igår, tänkte att han kanske hade tråkigt.. och det är ju alltid roligt med sällskap :) Vi strosade lite, jag köpte en stegräknare och pappa en tröja. Så det blev inte så lång stund på stan, hem till pappa och dricka kaffe istället! Alltså jag måste ju säga att man (iaf jag!) går mer än vad man kanske tror! Komme upp i ca 10500 steg igår eftermiddag, nog för att vi gick till Ursviken (Kim bangade hem och hämtade bilen :P) och då räntade det iväg ganska bra. Är då nöjd med den än så länge iaf!

Fick radion igår :D Nu står den på laddning, tänkte testa den senare idag. Igår var det jättekonstigt ljud i den... vi tänkte att det kanske var för att den hade för lite stöm... så vi får väl se. Annars till Expert och byta!



I rött, men jag har en svart!

Ikväll kommer som sagt pappa, Majja, Malin och Krille hit. Så idag måste jag nog gå på ICA och handla... köpa en tårta kanske.. känner mig lite lat! Ja just det! Jag måste ju berätta att Thea har börjat dra sig framåt! :D Så snart står inte våra grejer så säkert längre! Buuusungen, hon drog sig till ett litet bord igår hos pappa och Majja. På det fanns en duk och en blomma... självklart att man måste provdra! Men moffe var snabb, räddare i nöden!

Nice, det ser ut att bli bra väder i helgen!

Tack Bea!

Jag ska upp till stan och ge mig själv en present! Har varit lite sugen på en stegräknare ett tag.. men man har ju alltid hört att dom fuskar så mycket. Men nu har jag hittat en som jag tror är bra, har fått positiva recensioner också! Man kan tydligen hänga den runt halsen, ha den i fickan... ja hur som helst nästan! Det är ju ett stort +! Är inte alltför snyggt att ha en  bulle i byxlinningen!

Stegräknare Silva Ex3 Plus


Den har ju lite fräsig design också! ;)

Så nu ska jag göra mig klar, Thea ska äta vid 9.30 sen bär det av! :)Tjing!

20090226

Jaha, då kanske man ska klappa sig själv på axeln och önska grattis på 22-års dagen ;) Ne, Kim har ju hunnit säga grattis (nästan innan vi vaknat!) och jag fick nyss ett sms av Sofia :D Om det inte är inplanerat att man ska firas i dagarna, hade jag fan glömt bort det! Så tokigt!

Haha, jag som pratade om att köpa mig en atlas igår! Min kära pappa köpte en åt mig! Han var på ICA Maxi och såg att det fanns en där, så då passade han på :) Så snällt!!! Igår blev det förresten en promme och sen hem till pappa. Vi åt middag där och såg Arga Snickaren. Kim var iväg en sväng med Krille och skulle hjälpa honom att byta nåt i bilen.. nåt stift...

Jag var faktiskt nästan vaken idag när Kims väckare ringde! Så skönt :) Alltså... jag har fortfarande inte bakat nåt! Inte ens en sockerkaka! Men jag hinner väl göra det imorgon kanske.. ikväll ska vi vara hos Kims föräldrar och det skulle inte förvåna mig om Ella har bakat! Hon är som en bakmoster, gott är det också! ;)

Imorgon ska pappa, Majja, Malin och Krille komma hit :) och på lördag ska vi fara till mamma. Hon skulle bjuda på tacos, mumma! Det är konstigt, det är alltid godare hos mamma... även om man har samma saker själv..! Nu ska jag mysa med min lilla bebis som ligger i soffan och tjollrar på! Sen lite frukost.

Tid.

Blommorna har fått sig en dusch, Thea sover och jag ska snart äta lunch. Thea fick prova kyckling med grönsaker idag... INTE en hit. Tror att det är för "stora" bitar i... konsistensen var iaf inte någonting hon gillade! Vi ska snart dra oss ut på en promenad... eller åka in till stan. Se om man kanske kan fynda på bokrean.. ska nog ringa och höra vad pappa hittar på idag.( Majja jobbar säkert!) Vi äger ingen världsatlas och det kan ju vara bra att ha, inte direkt någonting som jag går och köper om det inte är rea! :P Vi får väl se! När man vaknar så tidigt på morgonen känns det som att dagen blir jättelång! Som att klockan är 14 nu... inte 11! Men det är ju bra att det finns tid :)

Nu är det verkligen en tid när man kan börja njuta av att vara ute! Det är ljust längre och varmare, solen värmer ju faktiskt ganska bra! Igår tänkte jag och pappa sätta Thea i pulkan, i brist på barnvagn... men K var snäll och kom hem med den. T var nog inte på pulkhumör heller, trött! Nu skulle man bara ha haft en egen tomt där man kunde ha en grillring. K:s föräldrar (Ja mamma, som kommer med alla idéer!) har pratat om att göra en faktiskt... men det lär väl vara ett tag bort skulle jag tro. ;) Nu när jag börjar tänka på våren så är det så mycket grejer som kanske kommer att hända i år. Året har ju faktiskt bara börjat! Längtar som bara den till sommaren! Kim har semester, vi kan vara ute med lillpluttan, bada, sola! Sen har vi alla dom pirriga delarna! T ex att Thea kanske börjar på dagis till hösten... skola och mycket annat!

Det finns en enda sak som jag ångrar med 2008... att jag missade Malin & Krilles stundent! Nog för att Italienresan var något utöver det vanliga... meeen, vi visste att det kunde bli så. Redan i december! Man lär sig väl av sina val. Eller jag ångrar inte resan.. utan jag önskar att jag kunde ha delat mig i två!

Näe, nu kan jag inte sitta här och fördriva tid! Till handlingarna istället!

...

...Gäsp, Thea vaknade strax efter 6 imorse.... min älskade sambo var snäll och gav henne mat, innan han for till jobbet! Känns som attt mina ögon står i kors! Meeen, jag ska väl kvickna till idag jag med. Verkar ska bli fint väder, vad man kan se just nu iaf... :)

Heldag med moffe :)

Faaaasiken vad segt blogg.se är den här tiden på kvällen!

Pappa <3 kom hit mitt på dagen, jag käkade lunch och sen ut på en promme! Förbi ICA och köpte semlor innan vi gick hem till pappa och Majja. :) Thea fick sova en stund och sen var hon på toppenhumör! Babblat för fulla muggar :) Idag är det aaajaaajaaa och daadaajaaajaa som har gällt!

Kvällen har vi spenaderat i Ursviken hos K:s föräldrar, hockey och Ellas hembakta semlor ;) Har önskat mat till på torsag också, inte illa att ha en svärfar som är en jäkel på att laga mat! Sa att jag ville ha nåt med champinjoner.. kanske mest för att K inte tycker att det är så gott.. :P (Lite ska man väl passa på när man får välja!) Men vi får väl se vad han hittar på, gott brukar det då alltid bli :) Är sugen på grillat, men det är ju inte riktigt säsong.. + att Kims familj har en tradition att inte grilla före valborgsmässoafton!

Imorgon vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på... känner då inget sug att fara på stan och strosa heller. Är ju som igen idé att handla nåt dagen innan man fyller år :P Hemma är som allting gjort... så man kanske skulle ta och ställa sig och baka lite!

Fettisdagen!

Jo, men jag bockade som av hela min lilla lista igår :) Hittade en massa andra, bra-att-göra på vägen, men det är ju bara  + :) Tycker att Stieg Larsson boken verkar väldigt bra... har som börjat komma in i den! Annars blev det bara slökväll i soffan igår.

Ja idag är det fettisdagen... nog för att semlor inte är en av mina favoriter! Men nån semla ska man väl få ner idag ;) Har faktiskt redan ätit en i år, Majja har gjort  hembakta och det är då 10 gånger godare än köpta! Hmm, har varken bil eller barnvagn idag.... vet att K skulle en sväng till hamn. Han kanske kan komma förbi med Theas lilla  rääser ;) Kan vi gå en promme och kanske gå förbi hos P & M! Vet att det är hockey ikväll... så vi ska väl förmodligen till Ursviken. Vi ska och kika på ett hus idag också, vet dock inte vilken tid.

Just nu ligger min pigga lilla bebis i gymet och tjollrar.. Vaknade faktiskt före henne idag. Skönt, då hinner man sätta igång tv:n, ta på sig glasögonen och vakna till lite. Annnars har jag blivit värsta zombien på morgon! Jag som alltid har varit så morgonpigg :P

Det ska bli spännande och se när Thea har tänkt komma på hur man kryper! Är fortfarande i lite sälläge... och när hon höjer överkroppen sänker hon rumpan och tvärtom. Eller hon kan åla sig lite framåt och bakåt...men inte stå på alla fyra än! Nä, nu måste jag klä T som just doppade hela armen i kräkpölen :P Sen lite frukost!

Dagens.

Thea kom till våran säng vid 4.00 imorse, fastän hon åt 240ml välling/ersättning innan hon somnade för natten, så var hon hungrig! Vilket matvrak! :P Nu på förmiddagen har hon badat och käkat lunch. Fick smaka morotspuré, det tyckte hon var ganska gott :)

Tror att jag ska göra en lista på allt som jag ska göra idag!

-Plocka bort.
-Dammtorka, Dammsuga och skura.
-Vattna mina ledsna blommor!
-Vika tvätt.
-Påbörja min bok. ;)
 
Det är väl som alla måsten idag.. nu ska jag gå och äta lunch! Det hamras på här i huset, kanske någon som lägger in nytt golv :P

Impuls middagsbjuding.

Imorse blev det en prommenix i det sköna men snöiga vädret. Vi hade en lite schåpig och bestämd bebis som inte ville sova! :P Hem till pappa och Majja så T fick sova ute :) Sen bjöd vi hem dom till oss på kotletter och rotsaksgratäng! Majja bakade bullar medans vi var där, så hon tog med sig några till kaffet efter maten! MUMMA! Måste nog baka bullar någon dag, var länge sen nu!!! + att det är ju som bra att ha fika när det kommer folk och ska gratta mig på tordag ;)
Vi såg filmen "Hancock" (som vi har sett förut!) och sen gich P & M hem, just nu sitter vi och ser Beck. Eller Kim ger Thea välling och sen ska hon förhoppningsvis sova för natten. Går rätt bra nu när hon har börjat få välling faktiskt! Var ju heaven när hon sov ca 10 timmar varje natt!!! Malin har nyss åkt till stan... far tidigt imorgon med bussen.

Funderar om jag ska fara och handla imorgon, kanske. Känner för att börja läsa en bok också.. kanske skulle börja på Stieg Larsson triologin som jag köpte när jag var gravid! Har börjat läsa första boken flera gånger... början är lite trööög. Men böckerna ska ju tydligen vara suveräna... så det är väl bara att börja ;)

Nu ska jag mysa i soffan med min underbara sambo, som både lagat mat och stökat bort idag! (Och mycket annat duktigt!) Han är en riktig pääärla! <3

Söndag.

Igår blev det statsrunda, Thea somnade nästan direkt vi kom! Lunch på SubWay och lite strosande. Jag köpte en hårfärg och Kim lånade hem Blurayspelaren. Jag har kollat in en köksradio på expert förut, men den var så jäkla dyr, ca 1300 kr! (Den går på både kabel och batteri, så man kan ta med den på standen om man vill!) Meeen, nu var den prissänkt och med lite rabatt så blev det ganska bra. Den är avlagd iaf.. så vi får väl se om jag får den i födelsedagspresent ;) Sen så var K tvungen att åka till Ursviken och jag, Malin och Thea gick hem till mamma som planerat. Det var lite kallt, blåste en del.. men Thea sov gott iaf :) På kvällen såg vi melodifestivalen och både jag och Kim knoppade in till filmen! Var bara M som var tapper.. ;) Thea åt sista målet vid 23.30 och sen fick vi sovmorgon till klockan 7.30! Jaa... eller jag väckte nog Thea. Sötisen som har börjat vända sig i sömnen och sover på mage!

Idag kanske vi ska till K:s mormor och hälsa på, det var ett tag sen nu! Annars är jag sugen på en promme, trots att det inte är alltför bra väder.... Snöar... och det är ju ovanligt :P Vi ska nog ta en sväng och handla också.

Jag fyller alltså år på torsdag... kommer knappt ihåg det själv! Mamma påminde mig igår. Skönt att slippa allt tjat med vad man önskar sig i år! Verkar som att alla har kommit på något :) Ja, jag glömde kameran hemma igår, så det blir inga foton från igår! :/

Sittvagn!

Nu är vi hemma och jag har just fixat till sittvagnsdelen till Thea :D Finns det inte hål i fårskinnet, till selen, så får man göra några egna ;) Måste säga att det var huur smart som helst att köpa ett skinn som egentligen ska sitta på ett bilsäte! Då behövde man bara dra över skinnet på ryggstödet och sen sitter det fast! Finns nämligen resårband på baksidan av skinnet! Så det är ett tips! ;) Ska bli så kul att se vad T säger om sittvagnen! Tänk om det inte är någon höjdare alls, kan bli ett jobbgt läge imorgon om vi ska gå hem från stan... Meeen har man svårt att rymmas i liggdelen så finns det som inga andra alternativ! Kan ta lite kort imorgon och lägga upp, så ni får se den lilla tuffingen! Shit, tiden går så himla fort, nu 6 månader, snart 1 år!!! Det märker man särskilt när man träffar folk och dom säger att hon blivit så stor! Mammas och pappas lilla bebis :) Och sen när man märker att hon utvecklas hela tiden, från sitta till få tänder och lyssna till sitt namn, greppa saker, vända på sig... Förstår verkligen vad alla menar med att man ska ta vara på tiden som småbarnsförälder!

Vi har just lagt en trött unge, som ligger och är en aning övertrött. Hon är så jäkla snabb på att vända sig på mage! Igår somnade hon så, (som i steget!) men jag var tvungen att vända henne. Kändes bättre så, man vill ju inte att det ska hända nåt. Nog för att när jag var bebis så skulle man ligga på mage och sova, absolut inte på rygg.. när Fredde föddes -93 så skulle barnet ligga på sidan. SÅ det ändras...! Känner kanske att jag litar mest på den senaste uppdateringen!


Tro.

Nu har vi ätit middag, för typ två timmar sen och nu sitter vi och väntar på att Let´s Dance ska börja! Undrar vem som åker idag.. Karl-Jan kanske?! Jag längtar efter att få se Morgans och Lailas danser! ;)


Min sambo ska tydligen vara på Kopparhallen klockan 13.00 imorgon.. så det blir kanske lite ändrade planer. Men stan blir det iaf... synd bara att K inte kan vara med oss hela dagen. Alltid är det nåt :P

Blir kanske så att K går med oss ett tag och sen strosar vi själva ett tag, kanske skulle ta och gå hit till mamma... få en riktig promme! Det lät skönt, det ska ju tydligen vara rätt så bra väder också. :)

Asså, jag satt och såg lite på Malous efter Tio imorse.. och då var två pastorer från Knutbyförsamlingen där. Snacka om att kunna åla sig ur allt. Eftersom varken min familj eller jag är särskilt troende så har jag väldigt svårt att förstå hur man  bokstavligt kan viga sitt liv till en tro. Jag har seriöst funderat på att gå ur Svenska Kyrkan, varför ska jag stå och betala pengar till något som jag inte tror på? Pengar till min gravplats (som är obligatoriskt) kan jag betala... men det är ju till mig själv, min framtida död :P Sen är jag jävligt neg till alla präster som inte vill viga homosexuella... typ som prästen vi hade på vårat dop.. (som jag fick läsa senare i en artikel i Norran!) Han ligger inte högt i kurs hos mig! Dom har så konstiga argument en del. Näe, när vi ska gifta oss blir det borgerligt! Utomhus kanske!

Nu ska jag gå och parka mig framför TV:n!


H E L G

Sitter hos mammsen på Moröbacke, kom hit för ett tag sen. Thea har ätit och har just knoppat in ;) Mamma hade ett ärende på stan... sååå... jag har lite egentid just nu. Gaska skönt, ingen hemma, bara diskmaskinen och radion som surrar. Ikväll blir det middag här och sen Let´s Dance!

Det blir inte Kadettgatanhuset, vi känner så att om man inte känner direkt för huset och tvekar lite.. så kanske det är bättre att vänta. Det kommer med största säkerhet komma ut något i vår av intresse, skulle vara skönt om vi har flyttat senast i sommar. OM Thea ska börja på dagis och jag gå skola så slipper hon byta dagis! Så så är deeeet :P

Imorgon ska vi upp till stan, vi ska låna hem en blurayspelare över helgen. Ska se om det är lika bra bild som alla säger... nu har vi haft 2 Pioneer DVD:er i rad och det är samma störande fel på dom! Ibland blir det en vit rand genom hela texten... bagateller kanske... Det är väl som det som står på listan för helgen. Vi ska nog försöka ha lite mystid tillsammans bara vi 3 och eftersom det verkar ska vara fint väder, kanske man skulle ta sig ut så att Thea får åka pulka! :) Vet att mamma pratade om att göra det och dricka varm choklad, göra upp en eld! Så mysigt :D

Kort på mig, nyss hemkommen från studentkvällen! HIttade dom i mammas dator...

  

Riktigt fin kvalla på korten, tror det är taget med mobilkamera :P Meeen, motivet är väl kanske inte så mycket bättre ;)Tur att man bara tar studenten i gymnasiet en gång!

Velkuse!

Idag ska vi vara hemma och ha städardag! Göra bort lite inför helgen :)

Gick bra på visningen igår, Kims pappa hade med sig en luftmätare och det fanns då ingen fukt i huset. Det vi vet måste bytas är takfönstret uppe... det har väl suttit där sen huset är byggt -81. Takfönsterna har väl utvecklats lite sen dess! Dennis mätade också golven och taket.. hela huset har sjunkit några cm, men det är tydligen sånt som man inte vet om det hände för 20-10 eller 5 år sen. Men vanligast är att det sjunker från början tills plattan har satt sig! Jaaa... så nu ska vi fundera och fundera lite till.. det som jag kan irritera mig på är att man inte parkerar på sin egen uppfart. Utan i ett garage där alla andra också parkerar... lite bostadstadsrättskänsla. Men själva huset är fint och gården också, som jag sagt förut! Vi kanske skulle lägga ett skambud och se vad dom säger.. det har varit ute ett tag nu och det finns inga andra bud...såå.. jag med min beslutsångest, kan inte någon välja åt mig?!
Annars är det ju snart vår och då brukar det spruta hus!

Nu ska jag gå och göra mig iordning, mamma skulle komma förbi en stund, käka lunch :D

BVC 6 månader

Blev en tidig morgon för Thea imorse, klädd innan 8.00! Vi som brukar ha riktigt slöa mornar ;)

Var på BVC klockan 10.00, det var inte så kallt som jag trodde att det skulle vara. Hade klätt mig för snöstorm tror jag! Det gick då bra iaf, sa samma sak som förra sprutan.. grymtade lite och sen var det bra med det! Vilken liten tuffing vi har! Läkarundersökningen var ok.. kollade igenom höfter och sånt. Sköterskan gjorde ett "utvecklingstest" skjutasade iväg en röd bil från skötbordet till golvet (Thea skulle följa den med blicken, vilket hon gjorde) + att hon fick en leksak som hon skulle byta från den ena handen till den andra handen (Vilket hon ockås gjorde..) Så allt var ok ;) Vägde 8130 gram och var 68,5 lång! Har vikt av pyttelite från sin kurva men det var marginellt, får väl kanske räkna med sånt när hon haft magsjuka, förkylning och tänder på G!

Sitter och spelar Guitar Hero... det går inte så bra. Är inte flink i fingrarna idag :P Thea har nyss vaknat från en liten tupplur, ska se om jag får henne att sova en stund till. Var vaken 4 timmar i sträck innan!!! Nu skippar jag tv-spelet och drar igång en film! :P

Asch!

Näe, vi hoppade av när det var någon som la ett bud på 850 000 stålar! Så det blir inte amiralsvägen! Synd, men det kommer fler hus ;) Vi ska och kolla på Kadett 45 (igen) imorgon... ska verkligen känna efter om det är ett hus vi kan tänka oss bo i för en längre tid. Jag har lovat mig själv att inte dra runt mina barn på en massa flyttar, har själv hittils bott i ca 14/15 olika bostäder. Flytta det kan jag!

Så imorgon blir det BVC klockan 10.00.. sen får vi se om vi kanske ska dra oss upp till stan. Känner mig lite sugen på att titta på folk, beror på om det är svinkallt eller inte :P Sen på eftermiddagen klockan 17.00 blir det visning!

Har nyss sett bygglov, blev riktigt fint! Nu ska vi se en film som går på 6:an, sen natti natt! <3

Karusellen har börjat!

NU är det pirrigt! Budgivningen är igång och sist vi hörde så var vi 3 kvar ;) (Nice att det försvann 3 direkt!) Kim har lagt det högsta budet än så länge... han skulle ringa igen sen när han fått veta mer :D :D :D  Så det spinner på!

Idag är det fan ännu kallare än igår! Blir att hålla sig inne skulle jag tro, vi får väl se. Thea fick lite potatis/ palsternacka till lunch idag och det gick då bättre än igår iaf! Inget kräk.. men det va nära :P Varvade lite med päronpuré, men hon tycker inte det är gott alltså! Stackarn, men hon ska väl lära sig äta mat någon gång hon mé! Igår när hon skulle äta bara välling gick det inte så bra.. ratade det också. Så det blev en vanlig ersättning istället! Sakta men säkert! Vi har en misstänksam och bestämd liten dam :P

Nu ska jag gå och se vad det blir till luch och försöka tänka på någonting annat än huset! Vad tjollrigt det här inlägget blev.. kanske beror på den som skriver som är lite fläng :P



Gott att knapra på ett rån medans mamma äter lunch ;)



Blä!

Dagen har inte riktigt blivit som jag tänkte... Thea har inte sovit särskilt mycket. Kanske för att hon sov så bra inatt... men det är väl bättre det! Har iaf hunnit köra och plocka ut diskmaskinen, rengjorde filtren (-som INTE var rena!) tvätten ligger i maskinen fortfarande.. kanske skulle ta tag i den! Jag fattar inte vars min unge får all energi ifrån! Men hon är då för det mesta glad :)

Idag har vi provat lite potatis och palsternackspuré... vilket slutade med kräk. Precis samma sak hände med äpple och pärongröten hon fick i förrgår. Tror att det är konsistensen hon inte gillar.. för gröten är då söt iaf! Päronpurén och välling är till belåtenhet... får nog pula lite med potatispurén några dagar! :P Ska på BVC på onsdag, läkarundersökning och vaccination, får väl höra om det finns några tips.

Kallllllt!

Idag blir det att vara hemma, inomhus! Det är ju svinkallt ute!

Thea sov heeeela natten, vaknade vid 8.00 och har sen legat och charmat mig på soffan :) Gladskiten! Nu sover hon... kanske skulle ta och sätta igång en tvätt. Göra bort lite "tråkigt" arbete här hemma.

Känns som att man sitter på helspänn hela tiden! Vill veta nu på en gång om vi får huset eller inte! Att hela cirkusen med budgivning ska vara över, att det är torsdag/fredag idag, kontraktet är skrivet och vi har fått ett inflyttningsdatum! Flyttat in och börjat möblera och planera hur vi ska inreda! Meeen vad är väl en bal på slottet? Det är ju 5 andra intresserade också! Måste nog börja tona ner lite ;)

Nu tvätt!

Love.

I samma veva som det nyförlovade paret Berglund/Lindahl skulle gå hem hade Thea kalas! Bajs på mig, Thea och skötbordet, så det fick bli badbaljan! Detta hände alldelens nyss, nu ligger sötisen och sover ;) Ikväll har alltså Malin och Krille varit här (Stefan också), vi har sett film "Mirrors" och käkat lite godis. En skräckis, en stressande sådan! Ni vet ungefär lite som fredagen den 13:e! Nästan så man står upp och hoppar i soffan :P

I eftermiddags blev det handling på Coop (!), annars har det inte hänt så mycket idag. Varit hemma och dolat på, ingen promme har det blivit heller... en slapparsöndag. Imorgon vet jag inte riktigt vad vi ska göra, vi får väl se. Kim kör, så vi har ingen bil... kanske skulle ta och göra färdigt målningen i köket.. som skulle har varit gjort för typ 6 månader sen! Beror väl på hur lat jag är :P


Thea och momme i fredags, allt ska bitas på ;)

Tror att Thea håller på att få ett till litet risgryn, en tvilling! Såg ut som att den kommer när som helst... :)

Promenad!

Igår blev vi bjudna till svärfars på hemmagjord pizza, Kims pappa gör underbara pizzor! Kanske för att han har öl i degen... ? Vi bestämde oss för att gå dit, "genade" genom skogen i skoterspåret... gruvade mig lite för att det skulle vara svinkallt när vi skulle hem, men det var bara 10 grader. Perfekt!


Påväg till Ursviken!

Vi gick förbi huset vi har budat på! Lite peppppp!!! Ella & Ior var också i Ursviken :) Thea har börjat vara ganska intresserad av djur, vill gärna känna på dom! Yrsa mammas hund är typ livrädd för småbarn, så hon håller sig på sisådär 2 meters avstånd... Ior däremot har sen första början alltid varit den beskyddande hunden, brukar lägga sig som en boll runt Thea. Han är iofs inte så gammal, snart 1 år! Bra att han vänjer sig vid småkottar tidigt. Det lär ju dyka upp fler :)

Idag ska vi handla och se Beck, annars är det ingenting planerat! Nog för att en promme skulle vara skönt! Det verkar vara härligt väder ute, var ca 12 grader när vi steg upp vid 9.30. Skulle vilja träffa M & K idag! Måste nog ringa och höra vad dom har för planer för kvällen! Nu ska jag ta och äta lunch, som min underbara sambo gjort!

Melodifestivalen.

Igår fick jag chansen att fara och kolla på melodifestivalens genrep.. men jag tyckte att Kim kunde fara med Ella istället. :) Så jag och Thea var hos mamma/momme och mös, såg Let´s Dance och åt gott. Thea var lite gnällig... men det gick det mé! Man kan ju inte vara på topp alla dagar ;) När vi kom hem fick Thea äta 50/50 välling/ersättning... hon åt iaf och tyckte inte det smakade så annorlunda tror jag! Hon sov dock inte hela natten... vaknade en gång och vaknade sen 7.30 på morgonen.

Jaha, det blev som jag förutspådde, vi ska vara med Ella ikväll. Hennes sambo är dock så oromantisk att han ska ha xboxkväll med några grabbar! Så vi ska vara hos svärfars, äta middag och se melodifestivalen. (Är liiiite avis på M & K som ska till Piteå och sova på hotell!)

Vi har lagt ett bud på huset förresten, 695 000:- =utgånspriset. Dom skulle inte sälja under det.. 6 par är vi som är intresserade. Vi får väl se vem som lägger det sista budet! :P Tror det var nästa torsdag budgivningen skulle det vara över.... :)

Nu ska jag gå och göra mig lite frukost, har ont i halsen idag... kan inte förkylningen gå över någon gång! Hoppas att det ska bli lite varmare ute.. kanske man kan gå en promme!

Utmaning.

Lollo utmandade den som kände för det i princip.. så jag tänkte ta mig an den!

1. Öppna din mapp med foton.

2. Öppna mapp nummer 6.

3. Publicera bild nummer 6 och skriv historien bakom.



Haha, så klockrent! Är från när jag och M var på sista personalfesten på Brödra innan dom skulle stänga! Här gällde det att sätta fast så många Ahlgrens bilar i ansiktet som möjligt! :) En tävling alltså, först slicka på bilen sen sätta fast den i fejjan...! (Malin vann tyvärr inte!)

Lycka!

:) Vaknade och hade världens gladaste och finaste bebis i sängen :D Hon vaknade vid 2... tror jag det var. Jag bytte blöja och Kim gjorde käk (som hon inte ville ha). Så vi la henne i våran säng och då somnade hon om! hur mysigt som helst! Måste nog låta Thea sova i våran säng oftare! När man vaknar och hon tittar på en.. man blir så lycklig! Och hon har blivit sååå duktig på att stoppa in tutten själv! Det händer så mycket, snart säger det väl bara tjoff och sen kryper hon! Är ofattbart att hon är 6 månader idag.

Ska snart ringa min mor... käka lite frukost och göra oss klara. Malin kommer hem idag också!!! Hon ska nog vara med Krille, imorgon firar dom förresten 5 år tillsammans, Grattis <3!

Fullt hus.

Ikväll har pappa och Majja varit här, vi såg Maria Larsson filmen. Ganska bra faktiskt, Kim tyckte att den var lite seg... inte hans typ av film kanske. Sen så var Jonas Larsson förbi en sväng också, vi drack lite kaffe och tjattrade! :) Nu sitter vi och slöser lite tv.. är nåt om Knutby på 4:an... får väl se om det är nåt.

Imorgon är det fredag!!! Älskar fredagar och har alltid gjort :) Blir dock ingen sminkning för mammas del imorgon, hon är sjuuk... snorig som vi alla andra. Men jag tror att vi ska fara dit och hälsa på! Kim ska till Ella efter jobbet och få massage ;) Så då ska jag hämta honom sen... kvällen är oviss. Nu ska jag gå och hämta en kaka!

Torsdag eftermiddag.

Har varit så flitig idag, mycket blev gjort. Skönt! Thea har hunnit ha bajjakalas och fick ta ett bad! Nu kan vi snart njuta av att det är helg :) Tror ju inte att mina sambo har hittat på någonting speciellt, det brukar vara så. Blir nog "bara" en vanlig hemmakväll med lilla familjen. Fast om jag känner oss rätt så åker vi säkert till någon och hälsar på.. typ Ella och Tony. Jaasi, jag har då inga höga förväntingar iaf! Det har då inte hänt nåt speciellt på alla hjärtans dag på 7 år så varför skulle det göra det just i år?! Det är nog jag som får anstränga mig om det ska hända nåt :P

Nu kommer snart Kim hem, ska hinna skura innan tänkte jag. Vi får väl se vad Thea tror om det! Hon har nyss vaknat och är nog hungrig snart. :)

Mycket imorgon!

Igår tog jag och Thea en härlig promenad innan vi gick till moffe och åt en semla :) Vi var där nästan hela eftermiddagen, Krille kom också förbi och det var kul att se honom. Han skulle btw fara och hälsa på M igår, skönt att hon kommer hem imorgon! Just det ja, imorgon ska mamma på Make Up Store och sminkas... har lovat att följa med :D EN till sak imorgon, Thea bli heeeela 6 månader! Ett halvt år... lilla hjärtat!
På lördag ät det alla-hjärtans-dag! Undrar vad vi ska hitta på... kanske skulle skicka Thea till farmor och farfar. Maggan har gnällt länge om att hon skulle gärna vara barnvakt och låta Thea sova över. Nu är inte T riktigt frisk än.. så vi får väl se ;) Hon kan ju få vara där under kvällen ;) Fast det skulle vara riktigt skönt att ha en sovmorgon! Hon har en förmåga att inte sova 10 timmar i sträck längre... hon håller sig nog inte mätt på modersmjölksersättningen hela natten. Skönt att börja ge välling nu när hon blir 6 månader.


Ser lite småtokig ut! Busigt!

Huset vi var och kikade på var väl ungefär som vi hade tänkt oss. Vi skrev upp oss på intresselistan och ska lägga bud, så nu får vi se vart det bär av :) Riktigt pirrigt faktiskt, köpa hus är ju en så stor affär! Man ska tänka på så mycket och sen tänker man.. ja men vi har ju en ganska fin lägenhet nu... men sen tänker man på alla fördelar med hus och att vi t ex kanske kommer att ha en egen gräsmatta i sommar! Sen så är jag inte heeelimpad på föreningen vi bor i, nog för att det funkar... typ. Skulle vara skönt att kunna gå förbi ett fönster utan att bli tokglodd på! Sen så bor det en hel del skvallertanter här, -Dom har då ingen kökslampa, det ser inte bra ut. -Kolla så mycket grejer dom har på balkongen, det ser inte bra ut. Jaaadijaadijaaadi! Sköt ni erat ni! Dom snackar säkert om oss också, man vill nog inte veta!

Idag ska vi vara hemma, har tänkt städa och tvätta lite inför helgen. Skönt att få helgfrächt! K ville att vi skulle ha en hemmakväll och bara slappa. Han orkade inte ens fara och titta på hockey ikväll! Mycket på jobbet nu tror jag, dom ligger tydligen ca 3 veckor efter med snöskottningen. Nu ska jag tjollra med min dotter som börjar bli lite less på att vara själv. Göra mig lite te och rosta mackor :D

Maskrosbarn

Nu är det nya "friska" tag idag :) Idag är det verkligen kanonväder! Vi har haft en mysig sovmorgon på soffan. Thea har ätit gröt, med lite protester och ligger nu och sover igen. Ska börja göra mig klar för stan snart. Tänkte att det blir så himla länge om vi ska fara och vara där direkt på morgon. Vi ska hämta K när han slutar, fara med Thea till farmor och sen vidare på husvisningen :D

Såg förresten nyss på Efter Tio med Malou om en karl som hade vuxit upp i fosterhem. Det var gräsligt! Hans mamma dog när han var 1... han och hans syskon blev splittade och han fick styk varenda dag tills han fyllde 14 år! Duschade typ 2 ggr /år och fick inte gå på toan utan tillåtelse. Han sa att om dom var riktigt nödiga så gjorde dom sina behov genom sovrumsfönstret. Att det var människor som visste vad som pågick men inte gjorde någonting..! Och det som var så fantastiskt var att han mot alla odds hade lyckats i livet. :)
Har faktiskt tänkt tanken flera gånger att jag skulle vilja bli fosterförälder senare i livet. Att vara en stöttepelare för barn som far illa i samhället. Det tål att tänkas på!

När man är hemma en sånhär dag...

... när det ser så fint ut ute. Fast jag vet att termometern vilsar att det är kallllt! Thea har varit lite flännig nu på eftermiddagen, efter sin lilla lunchtupplur. Tät i näsan lillhjärtat, fick lite näsdroppar... så nu ska vi se om det blir andra bullar. Bara det inte är öronen som spökar! Men det jag ville komma till är att jag känner mig jävligt okreativ! Önskar att jag skulle vara värsta hurtbullen och ha kliniskt rent hemma jämt! Men så funkar det inte när man har småbarn.. och en sambo som heter Kim :) Just nu längtar jag bara tills K kommer hem, få steppa in i duschen och sen fika till middag. Varm choklad, limpa, ost, hårdbröd, skinka och en massa annat gott! Det blir med andra ord en mysig men snabbmiddag idag. K ska och bowla... skulle egentligen inte det idag, men det var någon som var sjuk!

Imorgon tror jag att jag och Thea ska bege oss upp till stan. Hon skulle behöva lite kläder och jag har inte varit på stan sen... typ en evighet! Får väl se vad vädret och våra hälsor säger. Ska ringa en föredetta arbetskamrat också, har lovat att vi ska komma och hälsa på! Så roligt! :D Så imorgon blir det förhoppningsvis en mycket roligare dag, stan - shopping. Husvisning - Ursviken!

Snoret droppar, snoret droppar!

Helgen har varit riktigt mysig trots att det har snöar tyyp... hela tiden. Igår hade vi sovmorgon! Var upp vid 02.00 och hämtade Thea så hon fick sova i våran säng! Sist hon sov hos oss var hon bara någon månad! Var så mysigt att ligga och gosa sen på morgonen :) Sen var vi hemma hos oss tills nån gång på eftermiddagen då åkte vi hem till mamma. Världens bästa mamma/mormor gjorde hemmagjorda köttfärsbiffar med potatis och gräddsås, huur gott som helst. Sen såg vi lite film, Thea tog sig en långsovare och sen for vi hem igen. Thea är fortfarande snorig... men det verkar vara lite bättre idag. Jaa jag har ju också trillat dit förstås! :P Så vi är som snoriga lilla familjen! Hoppas vi inte har smittat M som har varit med oss hela helgen. Tycker lite synd om M som åker buss just nu, den gick före fan imorse. Vi ska nog hålla oss inne idag, kurera oss lite.

Vaknade klockan 7.30 av att det var någon som stökade på! Undrar vad dom gör, låter som att det är ett golv som åker! Åååå vad jag längtar tills bor i hus nu! Grannen har dessutom varit rätt duktig på att ha fest i helgen, både fredag och lördag. Tur att vi har sovrummet i andra änden av lägenheten. Imorgon ska vi ju på husvisning! Nu börjar man bli peppad! Vi får väl se hur många som kommer att vara intresserade... ett + är ju att det inte riktigt är husköparsäsong än ;) Mamma och Dennis ska följa med, känns bra att ha med någon som vet vad man ska undersöka/ titta på, få lite feedback!

Jag fick min första vagel i helgen btw, inte trevligt. Men inte värst ändå! Nu har det börjat klia, men ser bättre ut idag än igår. Nu ska jag gå och fixa mig lite frukost, blir nog varm choklad och macka :D

Min prins!

Igår skulle ju M komma hit på eftermiddagen men kunde inte komma hit förän vid 17.00. Hon skulle köra hem bilen som Majja lånat för att ta sig till jobbet. Så jag och Thea byltade på oss kläder och gick ner till pappa! Kaaaalt var det, särskilt när vi gick hem, då var det vid -16 och blåste. Det blev raska steg...! Skönt att få se Malin igen :D Min andra prinsessa! Kim var duktig och gjorde tacos, sen kom Ella och Tony och vi såg lite Let´s Danca och en vampyrfilm. Sen var vi ganska trötta allihop så vi somnade vid 23.30 kanske! Imorse vakande Thea vid 6.30, fick en ny blöja och lite mat sen somade hon om till 9.30! Vilken snäll liten bebis vi har :D Jag sov förresten halvsittandes inatt... kände att det bultade i ena örat.. nässpray och en alvedon och det känns väl ok idag. Skickade K att handla mat och vara på apoteket. Köpte treo, en räddare när man har ont i öronen! Jag tror förresten att jag ska skicka K och handla själv varje gång! Han kom hem med godis, ben & jerry glass, en fleecetröja till Thea och ett GUITAR HERO till mig :D :D Han sa att det var en tidig fördelsedagspersent! Nog för att jag har sagt att jag inte vill ha någonting av honom.. sötnosen! Älskar dig! <3

Har lovat K att se hockey i eftermiddag... ;) Vi ska väl roa oss med nåt annat. Det blir nog att mysa på hemma heeela dagen! Thea är på toppenhumör fastän hon är förkyld :)  Någon promenad blir det då inte... vill inte att varken jag eller Thea ska bli sjukare.

Trodde jag ja!


Tänkte försöka få Thea att sova en stund imorse... men det gick ju som det gick ;)


                         
Lilla busungen! :P

Hon har sovit ovanligt lite idag.. lite tät i näsan och smått onöjd! Har ställt böcker under sängen så att huvudet kommer lite längre upp!  Men nu sover hon iaf. Har tänkt gå och duscha innan M dyker upp om ca 1-2 timmar! Kom på att det är ju Let´s Dance ikväll! Jippi! SÅ roligt, vi måste nog fara och handla när Kimpan kommer hem så vi kan göra en riktigt god middag och sen käka lite gottigott ikväll! ;) Vädret ser ju ut att vara rätt hyfsat nu! Nästan så att solen kikar fram!

Stackars Kim!

Ser att det smöar och blåser idag också, stackars Kim som hade kördag till jobbet idag! Tror dessutom att han glömde ställa väckaren tidigare för att gå ut och skotta fram bilen! Han som inte är riktigt pigg heller, hade feber igår kväll... vilken kämpe! + att dom har en heldag med snöskottning på jobbet... jag är inte avis! Vi får väl hoppas att det slutar snöa idag. Men har hört att det kommer att komma mer imorgon och att det ska bli kallare. :/ Blir nog en lugn helg, mysa i soffan under en filt och se film.

Idag kommer Malin hem :D Pappas ska fara och hämta henne i Umeå vid lunch! Längtar! Hon ska vara hos oss i helgen, så mysigt :D :D  Vi får se om Ella och Tony kommer ikväll också.. men man vet aldrig. Beror väl på hur läget är. Nu vaknar min dotter! Hon väckte mig vid 6.30 och somnade om själv...! Kände att det inte var värt att somna om för att kanske bli väckt på en halvtimme igen, då blir jag så trööött!

Inte en bildag idag!

Åååååååååååååååååååååå, gruvade mig ju för att gå utanför dörren idag! Och det var inte i onödan kan jag ju säga. K och hans jobbarkompis var hem till oss, Kim skulle hämta nya sockar... han blev ganska blöt när han skottade en halv meter snö imorse ;) Iaf, dom skottade ut våran bil också :D Men innan jag skulle fara så hann plogbilen komma och göra en feeet kant! Jahaa... det var ju bara att skotta det. Färden till stan var INTE trevlig, körde över "stan" den södra sidan verkade lite vansklig. Tänkte att det säkert är bättre plogat på skelleftehamnsleden ;) Körde typ 70 km/h.. så det gick ju ganska bra. Man såg inte mycke, såg knappt bilen som var 50 meter framför mig! Men jag tog mig då till Sofia, Robin och Tuva.

Thea var ganska intresserad av Tuva :) Dom kommer säkert att hitta på mycket bus när Thea blir lite äldre! Vi tjollrade och S gjorde mellis i form av fruksallad. Thea har fått smaka rån för första gången, hon tyckte det var lite konstigt först men sen satt hon och sög och slickade på det! Gott gott :) Nu har jag kommit till mamma för en stund sen. Dennis hade inte plogat nåt nu på dan... så min bil fick agera plog.. vilket resulterade i att jag fastnade halvvägs upp! Jajja... det var bara att ta spaden och Dennis skulle försöka köra upp den. Meeen.. det gick inte så bra, vi har för låg bil enl Dennis! Ja, det är då skottat en liten väg upp.. han tog min bil (och Thea) och for och hämtade mamma på jobbet. Så vi får väl se om dom tar sig ända upp när dom kommer ;)

SÅ ikväll ska vi vara hos mamma och Dennis, käka middag och förhoppningsvis ta oss hem ikväll!

S N Ö med stort Ö!

Funderar seriöst på att skippa stan idag, åka direkt till Sofia. Det snöar och blåser så in i helvete! Dom har inte ens varit och plogat på våran gata än... hoppas dom kommer snart så vi får oss iväg idag! Ja, sen har vi ju det eventuella bekymret att få ut bilen från parkeringen... hoppas det har blåst såpass att jag slipper skotta en väg ut. Kim var snäll och satte i motorvärmaren innan han for till jobbet imorse, bytte blöja och gav Thea mat innan också, hon vaknade klockan 6. Vilken toppenkille jag har :D Lyxigt! Vi får väl se om vägarna ser lite bättre ut i eftermiddag, då kanske jag kan fara på apoteket och köpa lotion till Thea. Hon har varit så himla torr! Har fortfarande lite på armbågarna... skulle tydligen finnas en särkild kräm för små bebisar ;) Så att det inte ska svida när man smörjer.

Nu ska jag gå och göra mig klar, bara Thea somnar först ;)



En väldigt liten Thea, 15 dagar gammal ;)


Thea nu på morgonen, 5 månader & 23 dagar ;)
Vårat lilla gotroll!

Gladunge!

Härligt, det kanske blir en tidigkväll ikväll också... men det kanske medför en tidig morgon! Ändå rätt skönt att inte sova bort hela förmiddagarna ;) Thea ligger i sin säng och har somnat för en liten stund sen, så nu ska vi nog också gå till sängs! Man vet ju aldig om Thea kanske blir ännu mer snorig, så det blir en upp-och-hoppa-natt.

Ikväll har vi varit hemma, Ella och Tony skulle kanske komma... men det blev inte. Thea har varit en riktig liten sol! Hoppat, skrattat och pratat. Har jag berättat om hennes senaste? Hon skjuter som fram underkäken och sträcker ut tungan och låter aabablaba... s k i t s ö t !

Pengar.

Vet ni vad jag kom på idag?! Jag har inte fått någon lön för den dagen jag var ut och jobbade i December! Så jag mailade löneassistenten och hon skulle fixa det ;D Nice, en tusinglapp till! Dom behövs alltid!

För en stund sen fick Thea gröt... har provat det några gånger förut och hon tycker inte att det är gott! Aaah, får väl försöka några dagar och se om jag får nån annan reaktion än rysningar :) Nu måste vi börja köra igång det här med maten ordentligt så hon kan börja äta hela portioner någon gång! Kan ju inte leva på gröt, plommon och päronpuré hela livet. Magdropparna verkar förresten ha funkat, nu är hon typ normal i magen. Poopet är inte stenhårt och hon mår bra :) Hoppas bara att det fortsätter så.

Att kunna se in i framtiden!

Känner att jag är lat idag, blir nog att vara hemmavid. Inget stanflängande med andra ord, får ta det imorgon innan vi ska på A-torp ;) Kanske skulle ta och dra mig ut en sväng... så lillan får lite friskluft. Hon var lite tät imorse, näsproppar på det och nu är hon som ny igen, som man brukar säga ;) Va rackarns jag har torsdag idag.. kanske är tur att det inte är det. Veckorna går alldeles för fort! Thea blir ju snart 6 månader och det innebär att jag har varit hemma typ halva mammaledigheten! Fast om jag inte tar mig in på skolan till hösten, får vi se hur det blir. Kanske är hemma ett tag till då :)

Sitter just nu och kollar på "Maria Wern", en serie som har gått på tv. Tycker att den verkar ganska bra, har bara sett 2 avsnitt än..

Undrar om vi måste fara och handla ikväll.. jag blev sugen på hemmagjord pizza. Skulle göra tacopaj igår, men då hade jag använt nästan allt margarin till baket. Sååå.. det ekar bara liiite tomt i kylskåpet. Jag måste försöka sysselsätta mig med grejer.. annars går jag bara och tänker på det där huset hela tiden. Vilka förväntningar man har byggt upp! Och jag som är så himla nyfiken och impulsiv när jag vill.. fan för dom egenskaperna ibland! Om det är någon som har en spåkula skulle jag väldigt gärna vilja låna den! Som Elina skrev i ett inlägg för ett tag sen - Framtiden är spännande!

Det verkliga småbarnslivet.

Ööööh, mina ögon känns som om dom skulle vara ihoplimmade... Thea har inte sovit särskilt bra inatt. Vi gjorde en tidigkväll vid 23 och hon sov i sträck till ca 02.00, sen känns det som att hon har vaknat typ 1 gång/timme! Tänkte där vid 05 att hon kanske är hungrig, men hon somnar om direkt hon fått tutten. Så nu när hon vaknade klockan 07 var jag less på att bli väckt och stapplade mig upp. Thea hon sover fortfarande...Men jag tror att jag vet vad problemet är, lillstumpan är småtät i näsan. Så pappsen har väl smittat henne, stackarn. Det blir näsdroppar! Trodde faktiskt att K kanske skulle vara hemma idag, han hade lite feber igår kväll.

Känns som att det var en evighet sen vi fick sova en hel natt... vi har varit för bortskämda! Thea har ju sovit hela nätter sen hon var ca 1 månad gammal ;)

Idag, får vi se hur det blir. Hade tänkt ta mig en tripp upp till stan, får se hur det är med Thea när hon vaknar. Annars kan jag göra dom ärendena imorgon innan vi (förhoppningsvis!) ska och hälsa på Sofia, Robin och Tuva :D

ÅÅÅ gud så ful färg på kavajen gubben i nyhetsmorgon har! Laxrosa!

Så kan det gå när inte hjärncellerna är med ;)

Idag när jag skulle baka tigerkaka så blev jag lite konfunderad... gjorde smeten och allt, stoppade in den i ugnen. Ställde in i diskmaskinen och diskade bort lite annat! Sen när kakan varit inne en halvtimme var den fortfarande som en smet... men va fan?! DÅ föll poletten ner, man kanske ska ställa in rätt gradantal på ugnen också! Smartarne! Ställde upp temperaturen och det funkade det också ;)

Nu har vi nyss kommit hem, har varit till stan och lämnat igen lite filmer som K & M glömt. (Skulle vara tillbakalämnade imorn! Lite svårt om man inte ens är i Skellefteå kommun) Vi passade på att hyra 3 egna filmer också samtidigt! Haha, vi borde ha stammiskort där, inte bara ett bonuskort. Nu ska vi snart se Bygglov och käka lite godis ;D

Morgonpigg idag.

Thea började röra på sig vid 6 imorse... men jag fick ligga till klockan sju iaf. Småslumrade mellan varven och då blir man ju sååå trött! Sen har hon legat och sovit på soffan tills nu!

Vi har så fint här hemma idag, städat, sorterat och fräscht ;) Har bara skurningen kvar, annars blir det att bara vara hemma idag. Kim har både bilen och barnvagnen, så det blir väl att vara hemma idag. Det är ju iofs inte så långt till moffe om vi skulle vilja gå dit. Men att bära en 8 kilos bebis blir ganska tungt efter ett tag ;) Kanske skulle ta och höra om K ska mot vårat håll nåt idag, då kanske han kan komma hem med vagnen om jag har tur ;) Thea är förresten på ett strålande humör idag! Skönt att hon har repat sig väl. K är förkyld, känns nästan som att jag också kommer att trilla dit. Har lite ont i halsen.. ja Thea blir väl drabbad då också förståss... varför inte göra bort allting på en gång?!

Kändes faktiskt lite konstigt att det kom folk och tittade på vårat hem igår... att det kanske ska bo någon annan här, inte vi. Känns lite hemskt på nåt sätt, som vi har kämpat och det har ju som just börjat bli riktigt fin här hemma. Men det ska bli otrooligt skönt om vi slipper släpa alla grejer till 3:e våningen och Thea kan få sova ute i vagnen. :) Så det är både och... skönt att typ aldrig bli störd av grannen som har fest och kunna sitta ute på altanen och dricka kaffe, ha grillfest och sola på ens egna gräsmatta! Men vi får väl se hur det blir, det kanske är många som är intresserade och budar så det står härliga till... vi får hålla tummarna :)


Kim var lite busig och provade hörselskydden på Thea nån kväll innan nyårs.
Visst är hon tjusig?!

Engelsktalig.

Nu är i princip allt klart, Kim har åkt till stan och jag tänkte försöka få en trött bebis att sova. Det borde ju inte vara så svårt?! Tror att det kör lite i magen på henne, men det är då mycket bättre än vad det har varit iaf. Skulle vilja gå och lägga igen ögonlocken själv en stund också.. men ah, fastnar nog framför tv:n, som vanligt. Kom på att Design med Simon och Thomas är klockan 20.00! Shit, hoppas visningen går snabbt. Helst av allt skulle jag nog vilja fara till mamma och bara slappa, så får Kim sköta resten själv! Men så kan man ju inte vara ;) Kanske ska nämna att karln som ska komma endast pratar engelska och inte förstår svenska... jobbigt läge!

Jag som just hade börjat fundera om vaccinet och frågade mamma vad hon trodde. Hon sa att det brukar dom på BVC hålla reda på.. men det kanske är annars nu för tiden ;) Sist jag var där sa hon att det var läkarkoll nästa gång och då sa jag att det kommer väl en tid i brevlådan. Ja, men om det inte skulle göra det så sa hon att jag skulle ringa och boka en tid. Jajja, så.. då sa jag till mamma att jag tänkte avvakta och se om vad det kommer att stå i kallelsen.. och så kom brevet idag! Ha! Då var det bekymret ur världen, Thea skulle både ha läkarkoll och vaccineras vid samma tillfälle ;) Vi får väl se hur nöjd unge jag kommer att ha när vi går därifrån :P

Nice, nu har Thea somnat!


20.47
Nu har dom varit och kollat och dom verkade riktigt intresserade. Vi skulle höras när vi varit och kollat på huset i Ursviken... sen får vi se om det finns någon tråd att spinna vidare på ;) Fick komplimangen att vi inrett vårat hem väldigt smakfullt :) Så det känns bra! Det gick bra med engelskan också, det var inte så svårt att prata med "henne" så hon fick översätta till "honom"! Kanske var bäst så så det inte blir några missförstånd, engelskan använder man ju inte direkt varje dag! Nu håller vi på att se Design med Simon och Tomas, det verkar vara lite tossiga ideér dom har idag! Helt galet, jag tror inte att jag någonsin skulle välja den där tapeten!!!

På onsdag ska jag upp till stan och handla takfärg till köket... så det kan bli klart där någon gång..! Jaha, då var programmet typ slut strax, då blir det Advokaterna på 4:an.

Vi hörs. ;)

Visning på lägenheten.

Jaha, jag har då haft att göra nu på eftermiddagen! Kim ringde strax efter lunch och sa att dom ville komma och kolla på lägenheten ikväll! Så det var ju bara att använda sina två händer som man är skapt med och lägga på en rem. Vilken tur att jag redan var klar med alla garderober ;) Så nu är det bara lite  finlir kvar, Kim håller på att dammsuga och jag ska väl skura antar jag. Toan är redan klar, har storstädat både den och köket. Det är ju som 2 ställen man kollar ganska noga när man är på visning! K ska och bowla, så visningen är vid 20.00... sen tror jag att vi ska ha myskväll, se en film eller nåt. Ska bli kul att höra hur mycket dom vill lägga budet på...! Vi har satt en gräns.. ett minimum, så vi får väl se ;) Vi har ju inte ens varit och kollat på huset än.. så det ska bli spännande och se vars det här kommer att sluta. Kanske att uppdatera sen ikväll!

Broken heart.

Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva början på min dag. Alla känslor som svallar upp varje gång jag tänker på dig. När jag ser på Thea, ser ut och tänker att det blir nog en riktigt fin dag idag. En blandning mellan sorg, glädje och frustration. Jag vet att det nog kommer att bli bra såhär, att du är som en liten fågel som ska prova dina egna vingar för första gången. Försöka ta ett steg i rätt riktning i livet och det kommer absolut inte att bli lätt. Jag skulle så gärna ta dig under mina stora, varma och trygga vingar och beskydda dig för resten av livet. Jag vet inte hur det känns att förlora någon, har aldrig varit på en begravning, aldrig behövt sörja. Det känns som om du ska vara borta i en evighet! Så det är med både glädje och sorg som jag vet att du åker idag. Mitt hjärta ekar lite tomt på något sätt... försöker glädja mig vid tanken att du kommer hem på fredag. Hur ska jag klara mig utan DIG?! Min älskade vän.

Det kommer att bli en tung dag.

Vaccin?!

"Yes Man" var jättebra! Tycker att Jim Carrey kan ha en tendens att bli lite för mycket ibland.. men inte i den här filmen ;) Det var jättetrevligt att hinna göra en sista grej med M & K innan M åker till Umeå idag. Kommer att sakna henne så grymt mycket! Tur att hon kommer hem på helgerna <3

Det verkar som att det kommer att vara rätt så skönt väder ute idag också, kanske skulle ta en promme så Thea får sova lite i vagnen. På tal om Thea så kom jag på igår att hon inte har fått sitt 5 månaders vaccin... undrar varför inte det blev gjort.. måste man tala om att man vill ha det eller? BVC-sköterskan frågade inte heller, både jag och K var helt säkra på att hon skulle vaccineras vid 6 månader.. men det var som någonting som sa mig att det inte stämde. Konstigt att ha både vaccin och läkarkoll samtidigt, det blir ju som lite mycket. Jag ska iaf ringa BVC och höra!

Jag saknar dig redan Malin, ha det så bra i Umeå och du finns med mig i mina tankar, alltid! Jag älskar dig <3
Du är världens bästa, tack för att du finns. Carpe Diem.


BIO.

Det var riktigt härligt med en långpromenad idag :) Pappa och Majja hakade också på, först gick jag och K till Ica och handlade lite grejer till middagen ikväll. Sen gick vi Sävenäs in till Öhn i Ursviken, svängde upp på skelleftehamnsvägen nedanför yttre Ursviksskolan och sen hem till pappa! Sen kom Malin och Krille och vi åt Majjas hemlagade semlor! MUMS! Nu är vi hemma hos oss, K lagade kyckling & ris till oss 4 och snart ska jag, Malin och Krille på bio! Ska se Yes Man, woohoo! Var länge sen jag var på bio, inte sen Thea är född iaf ;) Skulle ju vilja se Twilight men den har ju slutat gå för längesen! :P Får helt enkelt vänta tills DVD:n kommer ut! Kim ska vara hemma med Thea, han är ju inte så mycket för bio...

Imorgon ska jag nog fortsätta med mina bestyr, Thea har fortarande lite gojsigt i magen... så det kanske blir stan på tisdag.. eller nån annan dag i veckan!

Soligt!

Idag fick vi sovmorgon till klockan 9.00, Thea var glad som en sol när hon vaknade. :) Nu har vi just ätit lunch och jag har börjat sortera och göra fint i garderoberna. Det verkar vara riktigt fint väder ute idag, vi ska nog ta oss en promme och sen gå förbi hos moffe ;) Får se om vi hinner träffa M idag, hon har ju som så många som sliter i henne innan hon åker till Umeå imorgon! <3

RSS 2.0