Promenad!

Igår blev vi bjudna till svärfars på hemmagjord pizza, Kims pappa gör underbara pizzor! Kanske för att han har öl i degen... ? Vi bestämde oss för att gå dit, "genade" genom skogen i skoterspåret... gruvade mig lite för att det skulle vara svinkallt när vi skulle hem, men det var bara 10 grader. Perfekt!


Påväg till Ursviken!

Vi gick förbi huset vi har budat på! Lite peppppp!!! Ella & Ior var också i Ursviken :) Thea har börjat vara ganska intresserad av djur, vill gärna känna på dom! Yrsa mammas hund är typ livrädd för småbarn, så hon håller sig på sisådär 2 meters avstånd... Ior däremot har sen första början alltid varit den beskyddande hunden, brukar lägga sig som en boll runt Thea. Han är iofs inte så gammal, snart 1 år! Bra att han vänjer sig vid småkottar tidigt. Det lär ju dyka upp fler :)

Idag ska vi handla och se Beck, annars är det ingenting planerat! Nog för att en promme skulle vara skönt! Det verkar vara härligt väder ute, var ca 12 grader när vi steg upp vid 9.30. Skulle vilja träffa M & K idag! Måste nog ringa och höra vad dom har för planer för kvällen! Nu ska jag ta och äta lunch, som min underbara sambo gjort!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0