Fredag!

Men herre! Thea vaknade klockan 5 imorse (förmodligen för att det var så ljust i hennes rum!) fick en skvätt välling och somnade om :) Sen försov sig Kim, hans telefon ringde och Tomas undrade om han skulle åka med eller? Han har en ganska rolig ringsignal, kan inte hur den går exakt meeen... Ett barn till sin pappa: -Pappa! Jag slog ihjäl en geeeeting! Med hammaren... Pappan: -Du gjorde vad? Barnet:- Jag slog ihjäl en geeeeting, den satt på bilen, jag träffade inte dirrrekt.
Haha, stackars pappan!
Men iaf, Kim har ganska högt ljud på sin telefon och jag flög typ 2 meter upp och fick typ hjärtklappnig. Sen är Kim ganska bra på att leva om på morron. Och när han ska låsa kööör han in nyckeln och det låter som att dörren ska följa med! Imorse rev han ner griffeltavlan på dörren och fipplade med låset... var nååågot irri och sa att han inte behövde låsa! Fan va skönt det ska bli att sova på övervåningen och slippa höra allt sånt där!

Thea har inte vaknat än! Undrar hur vi ska göra idag... antingen ska jag och lämna henne till mamma innan 12... eller så vid 2 när vi ska på banken. Ska och besikta radhuset, Thea har aldrig varit in ens.. nog för att hon nog inte är så brydd ;) Ja, vi får se hur det blir. :) Nu ska jag gå och göra mig iordning, så det är bortgjort! Har lite fjärilar i magen :D Tänk om vi får börja flytta redan ikväll?! Vi körde förbi och visade Ella och Tony igår och det såg ganska tomt ut :) Vi var ju förresten till Annie och Erik på Bladgatan, mycket trevligt! Annie hade bakat en morotskaka innan vi kom som var huuur god som helst! Sen blev det mycket husprat, dom ska bygga nytt och E & T är väl lite småpeppade på det också. Men man ska inte ropa hej än :P Velkusarna :)

Ha  en bra helg! Det blir kanske inte så mycket bloggande! Vi får se vad som hinns. Det ska ju tydligen vara kanonväder i helgen! Måste och köpa solkräm till Thea! :)

Torsdag.

Dagen började klockan 8.30 :) Skönt med en sovmorgon! Har hunnit frosta av frysen och göra lite andra flyttgrejer. Thea har spurtat runt och undersökt vad jag riktigt gör! Lillan har vaknat riktigt på rätt sida idag, glad som en liten sol och spottar ingen mat :D Herre vad det blåser ute idag! Jag som var sugen på en långpromme, nu när mina sakvsår är så gott som läkta.

Dom har VIP-kväll på Gina Tricot ikväll.. liiiite sugen blir man ju ;)
Näe, det blir nog en lugn hemmakväll. Kim har varit ganska trött i veckan, bättre att vila upp sig inför helgen. Eller så kan man ju alltid fara och hälsa på någon.. det är ju inte så ansträngande ;)

Men hallå?! Jag har inte ätit lunch än! Kanske för att det blev en ganska sen frukost. :P Bäst att fylla på energiförrådet! Är skitsugen på att se en film.. men alla filmer är på a-torp i vårat förråd ;P Måste erkänna att det känns fortfarande inte som att vi ska flytta om 2 dagar, lite overkligt!  Kanske för att man har försökt att inte tänka på det, man blir så exalterad då!

15.29
Sådärja! Nu är allt klart och städat i lilla förrådet så nu är alla sånna utrymmen klara! Tror att mattan som ligger där inne är fårn när dom byggde huset.. typ på 50-talet. Inte den lättaste att få ren och inte det snyggaste man kan skåda heller :P Det ser ut som en rövarkula här nu! Det blir att intensiv göra klart allt imorn.. ikväll ska vi till Erik och Annie med Ella och Tony. :) Skönt med ett litet break!
Thea har blivit värsta mammagrisen, nån fas hon kommit in i skulle jag tro. Hoppas det går bra i helgen när hon ska sova hos momme och Dennis :) Sen på söndag ska vi fira morsdag hemma hos oss i radhuset. Hoppas man har hunnit få bort lite kartonger, så det inte är värsta kaoset! Men det får vi väl leva med när vi har planerat det så ;)
Va duktig jag har varit idag.. nog för att det ser rörigare ut nu än när jag började :)

Onsdag.

Det är en geting i vardagsrumsfönstret igen! Den är dock mellan glasen... så vi får hoppas att den stannar där :)

Det blev promme och sen morfar och Majja igår. Jag och Thea var där hela kvällen, Kim i Bergsbyn och spelade discgolf.

Haha, det har blivit lite fnurr på tråden! Vi ska på banken på fredag och göra klart allt det sista med konton och lån.. men det är bara det att alla våra pengar har kommit in på handelsbanken (nya banken) och våra visakort går inte att aktivera eftersom vi inte har någon internetbank förän på fredag. Men nu till det krångliga.. vi kan ju inte betala våra räkningar! :P Får fixa det på fredag.. men det var ju en liten miss i planeringen!

Idag ska vi vara hemma.. tänkte frosta av storfrysen i förrådet.. tjohoo! Tur att det inte är fint väder iaf :) Nu ska jag gå och leka med Thea <3

11.30
Haha, såg just att det knallrosa huset här i hamn är tillsalu! Någon som ska slå till?! Gick förbi det igår och undrade hur det såg ut invändigt... det verkar vara nåt äldre par som bor där. Rosa liite otippat! Björkhammargatan 14 för den som är nyfiken (som jag!)  ;)

15.46

Har iaf hunnit tömma frysen idag.. dammsugit lite. Det kan ju inte se ut hur som helst bara för att man ska flytta :P Thea har inte velat sova, men har nu tagit sig en långsovare :) Undrar när hon har tänkt vakna! Kvällen är oplanerad... undrar om vi ska fara up till moröbacke och lämna mattan till mamma. Vet inte om jag har berättat om min braiga deal med mamma (?!) Jag har pratat om att jag ska köpa en ny matta när vi flyttat.. eftersom vardagsrummet är beige och våran matta likaså och soffan grå..mörka möbler.. så det blir ju ganska trist! Hade ställt in siktet på en röd, grön eller turkos matta :) (Turkos helst av allt kanske) Men då hade min lilla älskade mamma handlat en grön matta som hon inte tyckte passade in hos dom. Så jag sa på småskoj att vi kunde byta :) Ja, tyckte mamma! Ha! SÅ då var det ur världen! King!
Nu kommer K hem snart och middagen är redan planerad :) Hade matlådor i sinne i stora frysen som inte ryms i lilla.. så det blir plättar idag :) In i micron!

Sötisen! Förstår vad lampa är -pekar, kollar och säger PA! :) Har blivit ganska duktig på att vinka också! Pratar i sinne, vi har långa konversationer på bebisspråket! Tänk om man förstod allt dom sa :)

Huvvaliiigen!

Jaha, jag tror att jag skrev ett liknande inlägg förra året.. men det är en av mina största fasor som har vaknat till liv! Satt och kikade lite på nätet inne i vardagsrummet, när jag hörde ett surr. Tänkte att det kanske var en fluga.. näeee.. en stor fet jävla geting! Som vanligt är dom så dumma att dom är i fönsterna ;P Ringde Kim och var liiite panikslagen och stängde in Thea i hennes rum. Haha, vad skulle Kim kunna göra åt saken då? -Men gumman jag kan ju inte komma hem bara för att döda en geting. Så jag samlade modet och höll hårt som fan i tidningen jag rullat ihop. Smack + ett antal slag till och nu ligger den död på fönsterbrädan :D Nu tror jag att det är fult med getingar här inne och hör i sinne! Men det blir nog bra när vi får oss ut härifrån :)


Bilder :)

 
Var ute med faster och farfar på promenad och somnade i vagenen med solglajjerna på :)


Busar med Malin <3

 
Äter banan med pappa :)


Myspys med pappsen innan sängen.


Världens finaste klätterapa :)

Tisdag.

Det blev att fara till stan med Janina igår :) Hon ringde och var ledig, så då gäller det ju att passa på! Mycket trevligt och många fynd blev det, både till mig och Thea! Lunch från subway ute i det fina vädret!

Sen under kvällen hann vi packa ganska mycket! Nu är det som bara lite grejer i köket kvar :)

Tror att jag har dragit på mig Theas förkylning :/ Var rätt så tät i snoken imorse... har sääkert snarkat inatt! Sorry Kimpan ;) Men då är det ju jämlikt iaf! Vaknade vid halv åtta, en ganska lagom tid. Thea fick lite välling och sen har jag hunnit putsa köksfönstret, nice! Nu är det bara Theas fönster kvar!
Funderar på vad vi ska göra idag.. kanske ta oss en promme och sen gå till morfar och Majja :) Men först ska jag ta mig en dusch när T har ätit lunch ;)

Malin det gick inte att kommentera på din blogg imorse.. så jag skriver här istället. Hoppas att du fick sova lite iaf :) Vi älskar dig också och längtar efter dig! Men nu vänder veckan snart och det blir fredag :D Inte många veckor kvar nu stumpan! Kämpa på <3

Måndag.

Jag har kommit på att jag har typ inga sommarkläder. Mammakläderna från förra sommarn är väl inte direkt nåt att hänga i julgranen! Måste nog ta ett snack med min sambo :) Om man passar på att rensa garderoben nu när vi ska flytta.. så ser det (förhoppningsvis) lite tomt ut ;)

Det blev film med Malin och Krille igår, så idag måste jag packa. Tror att jag ska tömma Theas rum... går nog ganska snabbt. Skulle ha putsat köksfönstret, så alla rutor är klara. Idag är det ju exakt en vecka kvar tills vi har inflyttningsdatum, tur att vi får flytta in helgen innan.. :D Måste ställa mig och baka när vi har flyttat in, Kimpan fyller 25 år den 7/6 :) Veckan där på slutar M på freja och Fredrik går ut nian! SÅ roligt!, mycket att se fram emot som sagt!

Känner mig riktigt sugen på att fara till Ursviken och springa en runda ikväll.. måste nog undersöka mina skavsår :P Ja! Snart drar friskisgympan igång i Bonnstan!

Verkar för övrigt som att det blir rätt så hyfsat väder idag.. Junivädret med andra ord. Juli imorgon och Augusti på onsdag, om man ska tro på gamla sägner ;) Faaasen vad grönt det har blivit ute också, det sa som bara poff! Härligt!

Söndag.

Just nu är jag hos mamma (ovanligt va?) ska snart äta middag. Mammas hemmagjorda potatissallad och kött :D Thea och Kim är i Nedre Bäck och firar morsdag en vecka för tidigt. Gammeln skulle bort nästa helg och vi flyttar.. så det passade bättre idag. Jag hade planerat med mamma att fara på loppis idag, fick Malin med mig också :) Loppisen på folkparken hade inte startat än så då blev det Bureå. Hittade en jättefin gungstol och ett set med kaffekoppar.. hade lite för mycket beslutsångest så då blev det ingenting. :P Får fara dit nån annan dag när vi har flyttat och spana :) Hoppas gungstolen finns kvar! Sen har det ju varit ganska fint väder idag, så då åkte vi till Bergsbyn och åt mjukglass!

Nu hoppas jag att K & T kommer snart, börjar ha lite abstinens :D

Kvällen, blir det nog att packa.. eller annars har man en till slapparkväll innan karusellen drar igång ;)

:S

Behöve inte tänka på vad vi skulle äta idag :D Vi gick till Ursviken och åt grillat istället! Ella, Tony och Ior var också mé :) Så nu har vi nyss kommit hem och Thea ska få gå och sussa. Hoppas vi får sova en hel natt snart.. börjar tära lite, att vakna var 3-4:e timme. Bara vi kan få ordning på magen och att snoret slutar rinna så blir det nog bättre. :) Känner att jag är lite hispig.. över allt! Vad har hänt? Jag som brukar ta det mesta med ro... har gnisslat tänder en natt så Kim inte kunde sova... :/ Skönt när flytten är bortgjord och man får veta om man tar sig in på skolan... och vilken förskola Thea ska gå på. Mammas & pappas lilla flicka <3 Härligt att veta att sommaren är på G, få vara ute i solen, käka mjukglass, gå prommisar utan att bunta på sig en massa kläder, mysa på altanen, fara till mormor och morfar och fiska, semestrar! Mycket att se framemot :D

Nu ska vi se film!

Djurvän!

Haha, jaa man kan ju undra om Ior och Thea har gaddat ihop sig? Plockade undan lite efter Theas ur-vägen-anfall nyss och såg att hon hade kräkts i min foppatoffel! Ior kanske berättade att när han var valp så skulle man kissa i skon.. men det är ju lite svårt för Thea när hon har blöja! Måste nog ta mig ett snack med honom! :P

 
Thea och Ior i Mars :)


Har nyss tagit mig en skön dusch, T har äntligen somnat.. tror att hon kommer att ta sig en långsovare!
Kim och hans jobbarkompis har varit förbi med flyttkartonger :) Nice, nu kan man börja packa på allvar! Måste börja fundera vad vi ska äta till middag idag.. har typ ingenting hemma känns det som. Fantasin är inte på topp heller, grillat skulle vara gott! Meen, det blir så omständligt när man bor på 3:e våningen! :P (+ att våran grill fortfarande är hos Elina och Krille! Sorry, vi kommer och hämtar den snart! :) )

Fredag.

Exakt just nu för tillfället känns det inte på topp att vara förälder! Inte att vara barn heller skulle jag tro.. snoret rinner och man är trött som attan. Ändå ska man hålla sig vaken, spotta mat på mamma, flänna, riva ner allt i ens väg, vända sig när man ska byta blöja och skrika! Jajja, sånt är livet, allt kan ju inte jämt vara roligt! :P

Igår var Kim ledig eftersom det var röd dag och vi tänkte gå en promenad till farfars i Ursviken. Tur att vi ringde innan för dom var påväg upp till IKEA! Så vi pill pappa och Majja istället :) Malin och Krille kom  också och vi blev bjudna på grillat till middag. Sen bestämde vi att vi skulle fara och hyra film och käka godis hemma i våran soffa.

Ikväll vet jag inte vad vi ska göra.. blir nog att ta det rätt lugnt. Vill ju inte att Thea ska få feber också..! Annars i helgen ska vi väl packa.. i dom 2 kartonger vi har kvar! Kims pappa skulle fixa kartonger.. men det verkar dröja.. annars har vi Elina och Krille som är snälla och lånar ut sina :) Men det skulle verkligen vara bra om man kunde få egna.. slipper man hålla reda på vilka som är vems! :P
Vi ska besikta radhuset om en vecka och sen får vi flytta in samma helg :D OCH det är gaaanska snaaart! Tjoooho! Nu ska jag gå och göra mig lite lunch!

Seerrru!

HA! Vi har visst internet.. bra att man har koll :P

Idag har vi skjutsat farmora till kiropraktorn, stackarn kunde inte ens sova i sin egen säng! Sen for vi till mamma och Dennis på Moröbacke för att gammelmormor och morfar skulle komma dit :) Gäller ju att passa på när dom är i stan! Sen så har jag varit duktig och dammtorkat bilen... skulle behöva dammsugas också men det får väl bli en annan dag.

Imorn ska jag och mamma fara till Umeå och hämta Malin. Innan vi far hem så ska vi gå på stan :D Det var Dennis idé faktiskt, så han ska vara barnvakt till Thea ;) Säger bara LAGERHAUS!!!

Näe, nu ska vi se Hells kitchen och sen blir det sova!

Inget internet!?

Det lär nog inte bli så mycket bloggande förän den 1:a Juni! Insåg imorse (när jag startade datorn!) att vårat bredband är uppsagt... ;) Från och med idag!

Är hos mamma just nu, har gått en promenad till Ica och käkat grillat :) Kim och Stefan har varit duktiga och tömt våra förråd och packat och forslat lite grejer till radhuset idag :D Härligt killar! Har skavsår så in i helveeeete! Köpte nya skor på stan igår... och det är väl kanske inte så smart att gå några längre prommisar då :P Jag, mamma och eventuellt Malin ska gå tjejloppet i stan nästa söndag.. hoppas att det är läkt till dess!

Igår kväll åkte vi till Ella och Tony, (Erik och Annie var också där) såg eurovision och blev väl inte alltför förvånade när Sverige hamnade i botten..som vanligt! Blev en ganska sen kväll, var hemma strax före 24. Thea har nån lätt förkylning, hostar och kraxar.. sover inte så bra. Har vaknat tidigt som attan två dagar i rad, lite välling så somnar hon om. Tror att det är hostan som stör! Hon blir stadigare och stadigare, ska bli spännande och se när hon har tänkt släppa taget och gå några steg! :) Innan sommarn är slut kanske ;)

Jamensi mina vänner, ni vet ju som vad som är på G... annars är det ju bara att slå en pling!

Fredagkväll.

Jepp, nu är presenten firrad :) Det blev inte riktigt som jag hade tänkt... men det blir nog bra ändå :) Kim fixade middag, så jag och mamma planerade efterrätt! Malin var också där :D Thea var skitnöjd! Är nu mätt, belåten och nyss hemkommen. Thea har fått göra kväll och jag tror (till min stora förvåning) att hon redan somnat! Utan tjafs! ;) Nu ska vi se "Bad Boys" på 1:an, nice att slippa all reklam! Men jag tror inte att det blir att se hela filmen, känner mig rätt trött!

Fredag :D

Elementkillarna har varit hit på morron och satt in termostater, så nu kan man äntligen bestämma hur varmt man vill ha. Det blir faktiskt rätt så varmt här uppe på 3:e våningen! Thea har nyss käkat gröt och jag tänkte fortsätta med min spännande bok! Köpte förresten "Låt den rätte komma in" förra veckan, sommarnöje kanske :) Det lär väl inte bli så mycket tid för sånt nu ett tag framöver, när flytten börjar närma sig!

Thea har inte haft någon mer feber... så jag tror att vi ska våga oss ut. Blir isf Solbacken med mamma, handla presenter till Krille. Har en liten aning om vad jag ska köpa, hoppas att det finns! Annars kanske man måste dra en sväng på stan imorn :P Kvällen är inte planerad än.. men det blir nog att vara hemma. Vi har lite filmer som vi hyrt och måste se innan måndag :)

15.00

Phew! Har snart storstädat här hemma så man får ha liite helgfint iaf :) Tror att jag ska sakta ner lite på tempot och spara lite städning till Kim också! Han som älskar att städa :P Haha! Thea har inte haft någon feber idag... inte sen hon fick alvedon iaf! Men vi får väl se vart det bär...! Hon har då stojat på som vanligt! Föll och slog i munnen så det började blöda imorse... lillstackarn! När man talar om småtrollen så vaknar dom :)



Torsdag.

Har inte varit en särskilt bra natt! Thea vaknade vid halv två och hade feber... lite välling och sen somnade hon om. Sen känns det som att antingen hon eller jag har vaknat en gång i timmen! Hon fick sova i våran säng, i min famn och det blir gaaanska obekvämt efter nån timme! Hon hade 38.5 vid klockan åtta.. men är iaf rätt så pigg och glad :)

Tycker att bion var riktigt bra igår, bättre än Da vinci koden!

Onsdag.

Hoppla och så var det onsdag, vars tar tiden vägen?! Nu vänder veckan och snart är det helg! Malin kommer hem på fredag och jag tror att det blir födelsedagsfirande hos mamma för Krille som fyllde 20 år igår! Grattis :D

Igår var vi till Ella och Tony och såg schlager :) Tony skulle jobba över... så Kim åkte till Laitis och höll honom sällskap. Jag, Thea, Ella och Ior gick en promenad till Ica och köpte fika. Det var riktigt skönt ute! Ella köpte te på lösvikt... med smak fläder och champagne som var riktigt gott! :)

Ikväll ska vi på biopremiär! Tror aldrig att jag har varit på en sådan ;) Vi ska se "Änglar och Demoner" med Ella, Tony och Christer. Thea ska vara med farmor medans! Ska på den tidigare föreställningen och tur är väl det.. annars är man ju inte hemma förän imorn!  Annars idag ska vi bara vara hemma och ta det lugnt.. Theas mage krånglar (som vanligt!) får se om det blir något resultat av Laktulosen som är insatt... stackarn är så hård i magen. Inte kul alltså... :/ Har nyss fått lunch och har nu somnat.



Måndagkväll.

Har putsat lite fönster ikväll och Kim har packat porslin i köket.. man behöver ju faktiskt inte ha framme allt! :P Sen mitt upp i alltihop så kom Kims farmor och farfar förbi :D Kul att se dom, Birgit (farmora) hade sytt 2 par byxor till Thea! Hon är pensionerad sömmerska, så hon brukar sy nån grej till Thea då och då. Perfekt också om man behöver lägga upp nån byxa eller så ;) Såå då fick vi oss en liten paus.. drack kaffe och såg "Nytt läge"! Nu ligger vi på soffan och jag tror att vi ska gå och lägga oss strax. Känner att ögonlocken är liiiite tunga!

Imorgon tror jag att vi ska vara hemma... eventuellt en tur till pappa och Majja. Beror på hur lat jag ät och hur vädret ser ut :)

Måndag.

Ojskipojski! Var ju som planerat till Åliden i lördags, det var jättetrevligt :) Ella ringde medans vi var där och undrade om jag ville följa henne på tjejfest! Joo då, så så blev det! Efter en halv flaska starkvin och några snapsar så var man kanoners! Vi tog taxi in till stan och skulle gå in på statt... men Ella var sjuk! Hade hurrrrven som en galen... så jag ringde Kim och sa att han skulle komma och hämta oss. Vi hade iaf haft jättetrevligt och det var ganska skönt att komma hem och lägga sig :)

Svärfars hade Thea, hon fick sova där också och det hade gått bara fint! Skönt att det går så bra att lämna bort henne... skulle vara lite jobbigt annars.
Vi sov till  halv elva och sen drog dagen igång. Vi fick nämligen börja flytta in lite grejer till förrådet i radhuset :D Så nu är det nästan tomt här på vinden, skönt! Måste börja packa här hemma, blir nog ikväll.

Lördag.

Ska snart steppa in i duschen och göra oss iordning. Vi ska till Åliden och fira mormor och morfars 60-åriga bröllopsdag :D Skulle tro att dom flesta i släkten kommer, vilket är kul när man inte träffas så ofta! :)

Thea var sååå duktig igår, stog helt själv utan stöd i ca 10 sekunder. Det kändes som en evighet ju! Tänk att våran lilla bebis börjar bli så stor, känns som att hon nyss hade börjat vända sig! Hon är en liten spexare just nu också, flinar, rynkar på näsan och pratar med oss :) Ser rätt fräsigt ut med tanke på att hon ser ut som en liten vampyr! Framtänderna poppar nog fram när som helst nu!

Näe, det här går inte... ska man bli klar i tid så!

Torsdag.

Känns som att den här veckan har gått jääättefort! Idag är det strålande väder och jag har tänkt att vi ska gå på en promme efter lunch :) Thea vaknade klockan 5 imorse och min snälla sambo tog upp henne och gav välling. Hon somnade tydligen om vid kvart i sex och Kim tyckte inte att det var nån idé att lägga sig igen... han skulle ändå upp snart.. Så han lär nog vara ganska trött ikväll! Jag vaknade vid åtta och Thea sov till.. ja vad var klockan.. efter nio nån gång!

Imorgon ska vi till banken, lägga upp lånen och så.. kanske hinner med en sväng på stan då. Thea skulle ha haft några tjockare tröjor..

Undrar om jag ska slänga om lite i matistan idag.. känner mig mer sugen på tacos än lasagne! Blir nog så.. :) Men det var middagen det.. nu ska vi gå och käka lunch!

Kärlek!

Jaha, då har man fått gråta en skätt på morgonkvisten också! Vi var och handlade igår och då köpte vi 2 filmer.. bla "DAGBOKEN jag sökte dig och fann mitt hjärta" den är sååå hiiimla fin! Man blir så varm i hjärtat! Absolut en av mina favoriter! Thea åt välling imorse och tog sen sovmorgon :) Känns som att det är en filmdag idag... mysigt :D



Nu är kontraktet skrivet på våran lägenhet... skönt att ha det ur världen. Haha, han gjorde en deal med mig... han sa att jag inte behövde plocka ner gardinstängerna. Jag skulle få köpa nya och han betala mig..! Haha! Okej, tänkte jag! ;) Ska dock spara en (byta ut mot en ny), fick en stång av pappa som är typ... jaadu 3 meter iaf!
Nu ska vi gå och äta lite lunch!

Måndag.

Idag har vi varit hemma, är inte så ovanligt när det är måndag! Är som skönt att få varva ner lite efter helgen :) Har gjort lite hushållssysslor och rensat i den lilla frysen!
Var till Jonas och hans tjej Anna på Sunnanå igår och hälsade på! Kommer att bli roligt att bo närmare varandra igen, kan man ju tom gå om man ids!

Thea ligger och sover, efter hon vaknat ska vi åka och handla... Nog för att jag hellre skulle ligga hemma i soffan och bara vara.. men det ekar lite tomt i kylen. :P Ååå jag tror att jag ska bara en kladdkaka ikväll :D Hoppas det är nåt bra på tv också!


Näe ni, nu ska jag sluta tjollra och bestämma vad vi ska äta i veckan!

Tiden går alldelens för fort!

Just n har vi en övertrött liten tjejja som envisas och ska vara vaken! Har försökt söva henne ca 1 timme.. nu kom Kim hem och tar över. Skönt! :) Han har varit hos Krille och sett hockey och jag och Malin har varit här och sett tv. Ja först hade vi underhållning av Thea som skulle visa moster hur duktig hon har blivit! Drar sig upp till stående på en halv millisekund och sen tar man några steg intill möblerna eller släpper händerna för att stå alldelens själv i några sekunder :D Hon har verkligen blivit jätteduktig och fort går det också. Jag blir smått förvånad om hon inte går i sommar! Tänk att för ett år sen så låg hon fortfarande i min mage och vi var i full färd med att planera allt för Italienresan! :) Tiden bara rinner iväg och man förstår verkligen vad alla menar med att man ska ta vara på tiden när dom är små! ;)


Nu börjar det inte vara så länge kvar tills vi ska flytta!!! Har inte packat en enda kartong (inne i lägenheten) än.. förråden är ju som klara för avfärd.. det känns skönt. Sen så känns det som att vi inte har sååå mycket grejer heller... (eller?!) Det är som ofattbart att man snart har en nyrenoverad radhusfemma i stan... vilka möjligheter :) Måste förresten söka förskola till Thea... vad jobbigt!

Det blev en liten stadsrunda idag :) Jag kom hem med nya sockar, byxor (som går att göra till 3/4), en tunika och ett par ballerinas. Thea fick en solhatt och skor! Hon har fått provgå och hon tyckte att det var liiite konstigt först.. kollade på fötterna och undrade vad vi riktigt hade satt på henne! :P Så det blev mest mammashopping.. men det behövde jag!

Nu har Thea äntligen somnat och vi ska se film på 6:an, Johnny English! Har tagit en del fräsiga bilder på T idag.. orkar inte lägga upp dom just nu. Kommer kanske imorgon!

Lördag.

Idag ska vi gå till farmor och farfar i Ursviken, äta grillat (3 dagar i rad nu!) och ikväll blir det nog att vara med Malin och Krille :) Verkar som att det blir kanonväder idag också! Är liiite sugen på att fara upp till stan och se om jag hittar nåt.. och skor till Thea står också på listan.. måste nog prata med min sambo lite tror jag visst ;)

Har verkligen "lästnermig" i Milleniumserien, den är sååå bra! Synd bara att det inte kommer några mer böcker.. :/ Nu ska jag gå och mysa med min familj! Hör att det är lite bus på G också :D

1:a Maj.

Det var jättetrevligt hos Elina och Krille igår :) Vi avrundade ganska tidigt vid 23-tiden. Vi gissade att Thea skulle vakna tidigt, vilket hon också gjorde. Jag hade tur och fick sovmorgon idag :D Vi har funderat på att åka upp till Moröbacke och sitta ute i solen, är kanonväder idag :D


RSS 2.0