Söndag.

Ååå, jag är sååå less på gofika! Tror att det kommer ut genom öronen snart! Det är dock inte färdigfikat än, vi ska och gratta Tony på hans riktiga 30-årsdag imorgon :D GRATTIS!
Dopet var riktigt trevligt, Thea satt tyyp still i kyrkan. Hon gungade fram-och-tillbaka i mitt knä så hon slog huvudet i kyrkbänken, bläddrade efter bilder i bibeln och snörde iväg tutten... men annars gick det bra! Efter dopet åkte vi hem, bjöd pappa, Majja, Malin och Krille på kycklinggryra och fika. :) Nu har dom nyss farit hem och vi ska se andra filmen i serien som är baserad på Camilla Läckbergs böcker!

Imorgon ska jag både lämna och hämta Thea på dagis, göra färdigt och lämna in en examinationsuppgift, fara till optikern och prova ut linser, fika hos E & T och vara hemma igen innan K ska och bowla klockan åtta. Hmm... ser ut att bli en rätt stressad dag imorgon också.. Faaan!

Tygfyndat.

Efter att Thea somnat efter lunch idag begav jag och mamma oss in till stan. Vi skulle bara dit tväres.. men det vet man ju hur det kan sluta. Med andra ord både shopping och fika på Lilla Marie :D Hittade ett tyg på Spets & Ting som jag ska göra en tygtavla av och ha i hallen! Dennis måste bara snickra ihop en ram först ;)

Nu ska Thea snart gå och sova, hon är rätt på G just nu! Sista rycket ;) Ella, Tony och Ior är nog på ingående snart!

Imorgon är det dop för lille Leon ;)

Lördag.

Vi hade sååå mysigt och trevligt igår! Småbrudarna lekte och bråkade om alla leksaker. Konstigt att man alltid ska ha det den andra leker med i samma ögonblick! :P De lite äldre brudarna tyckte att jag hade bakat för ett helt kompani! Vilket jag kanske har, men det ska ju räcka hela helgen ;) Jag fick en present, fastän att jag sa att dom inte skulle köpa nåt! En jättefin, typ postlåda, i svart med vit text från Hemtrevnad! Ni är underbara! :)
Kims mamma och pappa var förbi en snabbis innan vi skulle bege oss till mamma och äta middag. Av mamma, Dennis, Fredde, Malin och Krille fick jag HIMYM säsong 2 och ett kit med Id minerals :) Bra, för min foundation börjar vara slut!

Idag då? Kim ska iaf döma hockey på eftermiddan... vi får se vad vi ska hitta på. Kanske blir en trip till mamma, känner mig sugen på en promme. Ella och Tony ska kika förbi, kanske melodifestivaltittande? ;)

26:e Februari 2010

Mamma har ringt och sjungit och sms:en duggar tätt!

En viss Tony ringde igår och sa att det var dags... och jag blev hur uppspelt som helst! Meen, dom ville bara fråga vad jag önskade mig. (-Att deras bebis ska komma ut såklart!) Ååååå!

Nä, nu kanske det är dags att klä Thea, som fortfarande springer runt i pyen.

Kommer inte på någon bra rubrik - check!

Stan - check!
Någon tusenlapp fattigare - check!
Dammtorka - check!

Energistatus - påfylld - check!

Plugg, plugg, mera plugg -påbörjad

Knack, knack, kom ut nu lilln!

Jag vet inte riktigt hur jag ska hinna allt idag! Har tänkt få en skrivuppgift någorlunda klar, handla, fara på stan med Malin och Krille, baka, städa.... pjoo! Det är bara att ta ett djupt andetag och sätta igång. Skulle ju faktiskt kunna överlåta baket till min sambo, som förövrigt var jätteduktig och bakade både limpa och frukostbröd förra helgen! Vilken stjärna <3

Ella och Tonys bebis har inte kommit än... hoppas det drar igång påriktigt snart! Nu håller vi på att längtaihjäl oss efter lillkusinen :D Skulle ju som sagt inte skada om det blir imorgon på min födelsedag!
Johanna, Frida och Mollie kommer och ska fika imorgon. Sen ska vi till mamma och äta middag :)

Måndag.

Har som ingen ork eller lust att blogga, det har varit/är sååå mycket annat!

Vinkväll hos Moa i lördags, myyycket trevligt! Kan tro att Moa har skavsår i öronen :P Det måste vi absolut göra om!

Igår misstänkte vi att Thea hade ont i örat... och hon hade feber innan hon la sig. Hon har varit hemma med Kim idag, och verkar inte ha ont någonstans och har inte feber. Så imorgon blir det dagis. Själv ska jag plugga, mars månad kommer att gå åt till mycket plugg. Inlämningar och seminarier var och varannan dag! Lite jobbigt att det är så mycket i mars.. men då blir det kanske lugnare, som det ser ut nu, efter VFU:n i april. :)

Vi har fortfarande inte fått igen våran kamera... K ringde och skällde lite på reparationsföretaget idag... hoppas att dom jobbar lite snabbare! Skulle vara bra om vi fick den i veckan, så vi kan ta lite kort på Leons dop på söndag!

.

Händelsernas dag!

Fäärdig.

Nu Johanna och Frida har jag klarat av dagens uppgift ;)

Måste bara berätta om hur underbart det känns när man varit borta, att komma hem efter en låååång dag... när ens barn kommer springandes MAAAMMAAA! Och så får man en bamsekram! Livet leker, mina vänner <3

Nu ska jag äta lite lunch, sen fortsätta städningen som K har påbörjat. Imorgon är det helg :D På lördag ska jag & Thea nog fara och kolla på när K har innebandyturnering i hamn. Ska nog fara förbi hos pappa och Majja och hälsa på också, det var länge sen nu! Sen på lördagkväll är vi pluggtjejer bjudna till Moa, vi ska dricka lite vin, äta ost & kex och se melodifestivalen. Såå mysigt! :D

?

Läste nyss Fridas inlägg... knubbigt russin det var väl typ det jag snappade upp! Och på den låga nivån befinner sig min hjärnkapacitet just nu. Dusch, soffan, sova...

Snabbis.

Haha, ja Johanna här är det dåren som skriver ett snabbt inlägg :D
Sitter och snabbläser lite bloggar, ska strax dra igång med lite skoljobb. Vi har haft 2 ganska bra dagar i Luleå och imorgon ska vi ha idrott, taggad!

Vet knappt vad jag ska skriva, skallen känns bara tom. Så det kanske är bättre att slösa krafterna åt någonting annat.. så det inte blir pinsamt imorgon :P

Grattis!

Vi hade överraskningsfest för Tony igår, som fyller trente den 1/3! Hade sååå gärna velat berätta tidigare om hur roligt det är att smida planer och försöka hålla tyst... men då T läser min blogg så skulle ju allt bli förstört! :P Han trodde som sagt att dom skulle komma hit och se melodifestivalen... men två nissar kom och kidnappade honom just innan dom skulle börja bege sig hem till oss. :) Vi hade jättetrevligt med pizza, Ellas hembakta tårta, bilder av T på projektor, lekar, musik och lagomt stort  sällskap i vår kvarterslokal :) Som present från oss alla ska han (Audifrälst som han är) få köra Audi R8:a till våren/sommaren i Fällfors :D
Erik och Annie kom förbi med deras 1 månad gamla son, herre har Thea verkligen varit såååå liten?!!!

Efter en sovmorgon och lite mat åkte vi till Ursviken för att hämta Thea. Hon skulle få pröva åka skoter... meen där var det pallnit. Innan vintern är slut får vi väl se om hon vågat åka :)
Imorgon drar vi till Luleå och nu ska jag lägga mig i soffan med K, choklad och se tv!

Öroninflammation.

Igår afton skjutsade jag lillan till mamma, det var rätt mycket trafik i stan. På viktoriabron var det kö och i högra filen stod det dessutom 2 långtradare... så jag la mig i den vänstra och tänkte hinna byta innan man skulle svänga upp på snabbleden. Men icket... så det blev alltså att köra upp till rondellen och där tänkte jag köra höger direkt. Men tänkte att det går säkert fortare att köra över solbacken och jag slipper "skräcken" södra ringen, DuMt! Trycket ökade och det sprängde i öronen. När jag kommit hem tog jag mig en treo och nässpray, för det brukar hjälpa. På bion var jag i princip döv på v.öra och när jag kom hem ringde jag sjukvårdsrådgivningen. Hon ställde en massa frågor och skickade oss på akuten. Tror inte ens att det tog en timme! Jag har alltid så tur på akuten :) Fick en dos kåvepenin och ska snart åka in till stan och hämta ut en kur. Hoppas verkligen att Thea slipper vara öronbarn... för roligt är det inte! Jag ångrade bittert att jag valde just den vägen, när det finns så många andra!

Nu ska vi bege oss, ha en trevlig lördag!

Melodifestivalen.

Tänk att det ska vara sååå svårt att koncentrera sig ibland. Jag har ju inte hunnit det jag ska... kan ni ju skriva upp.
Så nu är det tyyp helg. Nu är lördagen fulbokad iaf. Lunch hos mamma och sen på kvällen kommer Ella & Tony hit och ska käka middag och se melodifestivalen :) Hoppas att det är bättre den här gången än förra lördagen, vad hände? Hon som stod och svängde runt  med armarna i en klännings som gjorde att röven såg gigantisk ut, var då bland det sämsta jag har sett!

Lite att skriva om.

Här sitter jag, inomhus! Solen skiner och värmer!!! Känns bra att vi går mot varmare och härligare tider :)

Sitter och tragglar igenom en text som jag ska återberätta för en del av mina kurskamrater nästa vecka... Det enda jag kan säga är att det handlar om läroplanens historia, behöver jag säga mer? Okej, det är ganska intressant bitvis.. men känns konstigt att analysera läroplaner när man inte ens har arbetat efter en.

Om några timmar kommer Kim och Thea hem :D

Veckan i stort.

Ååå så skönt! Har nyss kommit hem, efter att först ha varit med mamma och bastat på Edda. (Det gillade mina bihålor, som är igentäppta med silikonsnor!) Och sen hem till mamma, få serverat te och macka och se Bygglov :) Annars så har jag ju varit med brudarna till J och fikat och tjattrat! Hon bjöd på en jättegod banan/cocoskaka, som jag måste få receptet på! Tack, det är alltid lika trevligt att träffa er! Man blir så glad och fylld med energi. :)


Det ska hända så mycket roliga saker framöver så att jag skulle kunna spricka! Nu (Emma & Sara) gör jag en sån som jag gjorde i höstas. Jag vet en hemlis som jag inte kan berätta än! Då var det ju att Thea ska få en kusin och alla mina läsare trodde att det var ett syskon, haha! Skulle jag berätta nu så är det ju ingen hemlis längre :P I sinom tid mina vänner ;)


Annars är veckan ganska löst planerad. Imorgon och på torsdag måste jag plugga, vi ska till Luleå nästa vecka. Det känns som att det var nyss vi var dit! På fredag är Thea ledig i vanlig ordning, så då ska vi väl göra någonting roligt. Kanske blir en sväng in till stan, måste bland annat fixa mina glasögon. Jag böjde bak huvudet när jag tagit nässpray med glajjorna på skallen... plopp så föll glaset ur. Sen så måste jag kolla på en grej till Theas lekhörna... på tal om den. Vi får ingen ny kamera, mest besviken är väl K. (Han som inte ens tar kort, ja sällan då :P) Jag tycker att våran kamera är ganska bra jag :) Jag längtar efter den! På lördag kommer mormor och morfar till mamma, så då ska vi dit och träffa dom. :D Söndag? Ja, det får vi väl se. Alltid blir det nåt.

Godnatt :O


Fel kapitel?

JA, vi lever! Helgen har varit lugn och stillsam. Thea har varit så gott som feberfri, men hon får vara hemma idag också för säkerhetsskull ;)

Jag har försökt trassla ut ett kapitel som jag ska läsa ur en bok... och kommit fram till att jag måste ha fått fel del av boken! Sidor som mina kurskamrater har refererat till finns inte i min del! Så nu har jag mailat läraren och hoppas att jag får lite mer rätsida på det här. Annars får jag fråga Johanna, som ska bjuda oss på fika imorgon :)

13.11
Men snacka om förvirrad! Det är ju bra att man har sparat ner rätt pdf! K l a n t!

15.31
Yes! Jag är godkänd på min allra första salstenta! Grattis till mig!

Torsdag.

Jag har också trillat dit på Theas förkylning, dock en mildare variant. Thea är rätt så pigg idag, men febertopparna kommer och går. Hoppas att hon är feberfri till helgen så man kan göra någonting roligt. Just nu känns allt roligare än att se hemmets väggar, är något less på att vara hemma!

Nu river Thea ner tvätten som varit på tork över natten, så det är väl dax att göra en insats :P

Hemmadag 2.

Har varit hemma med Thea i två dagar nu. Hon har feber, hosta och är jätteförkyld. I söndagskväll var det på gränsen till om jag skulle gå med henne till dagis på måndagmorgon... men så vaknade hon sent på kvällen och hade feber...
Hon har till och med legat och sovit på min mage idag... och det var inte igår! Sist var väl när hon var pyttebebis! Så vi har haft nästan en hel dag i soffan, antingen sovandes eller titta på tecknat. När K tempade henne innan sändax hade hon 39.7 grader. :/
Tror ni att det är enkelt att ge en 1,5 åring hostmedicin? Näe, inte mycket! Hon skrek som en stucken! Men nu hoppas jag att hon kanske kan få lite ro inatt :) Det funkar dock skitbra med "ankan" den accepterade hon som direkt.

Skulle tippa att det inte blir nån dag på dagis i veckan.. och det innebär att jag nog kommer att halka efter lite med skolan. Tur att det är mycket "bara läsa" just nu!

RSS 2.0