Onsdag.

Näe, det händer inte mycket i vårat liv just nu som känns bra eller som jag har lust att blogga om. Därav den dåliga uppdateringen... Jag har iaf praktik i två dagar till och sen till veckan ska vi upp till Luleå ;) Valborgs närmar sig med stormsteg och vi ska nog bara vara hemma och grilla, gå och kolla på nån majbrasa och mysa och rå om varandra.

Känner mig sugen på att se nån svensk kriminalserie.... kanske Irene Huss!

Inte en bra helg att heta Elisabeth.

Helgen har varit lite av en emotionell berg-och-dalbana. Mormor (Elisabeth) som blir inlaggd på IVA under lördagen. En supertrevlig överraskningsfest för Jögga på studentbaren under kvällen. Ambulansfärd med Thea (Elisabeth) in på akuten på söndagseftermiddagen, hon höll på skrämma slag på oss alla med feberkramp.

Så det var bara att samla sig imorse inför en ny veckas praktik. Världens bästa moster Malin har varit med Thea idag, tack <3

Vårat allt <3

2 veckor och 1 dag sen senaste inlägget!

Vi hade det iaf jättebra i fjällen, skinande sol nästan alla dagar!





Thea som var väääldigt skeptsik till skotrarna är numer skoterfrälst, och lite färg på kinderna fick vi. Synd bara att man bleknar lika fort som man säger brun!

och vårkläderna har kommit fram!


Kim och Thea har just åkt till Ursviken för att hälsa på farmor och farfar. Jag ska börja gör mig iordning för en sväng på stan med Malin :) Jörgen fyller 30 år idag, GRATTIS, och det ska vi fira i deras nyinflyttade hus i Ursviken ikväll! Spännande att se hur det ser ut!

Uppåtlannde.

Resan upp gick över förväntan, Thea var som en solstråle typ hela vägen! Det blev dock en rätt sen kväll, för en som är van att sova klockan sju. Hon sov till halv tio idag iaf ;) Då var jag tvungen att väcka både henne och mormora! Sen så har vi varit ute och ätit lunch i det fria, åkt pulka och busat på. En sväng ner på sjön, Thea somnade på vägen hem i pulkan... imorgon får vi se om vi kan få henne att åka på skotern... tror inte det, men man kan ju pröva. Innan veckan är slut kanske hon vågar ;)

Nu är det nästan så att man längtar isäng, fjällen suger musten ur en :P


RSS 2.0