Lördag.

Det har varit (är) sååå himla mycket med allt nu! Jag har inte ens hunnit gratta Tuva på hennes 2-årsdag igår, skämmes!
Efter praktiken igår for jag hem, packade och hämtade Thea på dagis och Kim på jobbet. Vidare till Ursviken och äta middag :) Skönt att slippa laga mat och när Kims pappa lagar är det som att äta på restaurang! Kul att fara dit och hälsa på också utan att det ska ha med hockeyn att göra!

Idag hade vi sovmorgon till kvart över åtta, vi vaknade en stund före Thea och det hör absolut inte till vanligheterna! Vi gjorde oss klara för dagen och åt lunch innan vi skjutsade pappan till Getberget (K skulle se AIK med T) och sen for vi ner på stan. Vi träffade Johanna halv två, fikade surrade och gick en sväng på stan. Hittade tillslut, efter lite letande en baddräkt till Thea :D Är helt såld på Eddahallen, efter att ha varit där för första gången i veckan! Tack för en trevlig eftermiddag J!
Sen åkte vi hem till mamma och Dennis, åt finmiddag och firade deras första bröllopsdag! Sen vi kom hem har jag gjort klart en biblioteksuppgift, och kollat på lite andra skolgrejer. Så nu känner jag att jag är lite mer redo att fara upp till Luleå på måndag och morgondagen går helt i familjens tecken :D

Fredag imorgon.

Nu har jag haft min sista dag med min handledare, hon är nämligen ledig på fredagar. Så det blev en stoor kram och lyckönskningar :) Hon är så sööt! Imorgon är min sista dag tillsammans med barnen och övrig personal, och på måndag ska vi upp till Luleå igen. Det är min tur att köra och jag hoppas att det inte regnar..! Har fått min sista del av hemtentan "bedömd"... lite luddigt är det. Ni som inte använder Fronter fattar inte vad jag menar.. så det är nog inte så intressant att skriva om det här i bloggen. Men jag kan ju säga att antingen är hela skiten underkänd eller så har dom inte bedömt färdigt!

Thea ska snart gå och sova och imorgon ska hon till förskolan (dagis) och få leka av sig. Tror att både K och T är ganska less på att vara hemma! Sen så är det ju fredag, den bästa dagen på heeeela veckan :D Undrar om jag kanske ska orka fara på solbacken en sväng efter praktiken, skulle ha behövt lite mer julgrejer.Känner att jag har börjat komma in i julstämningen :D

Thea är sååå duktig, hon har haft dille sen några månader tillbaka att ta på sig skor.

Så numera använder vi tydligen stövlar inomhus :P

Dammar av julsakerna.

När jag kom hem idag så var jag lite i gaaaasen! Fram med dammsugaren och vips så var det klart, nu är det bara skurningen kvar... tror att det blir Kims uppgift imorgon ;) Vi har också hunnit plocka ner lådorna med julpynt från vinden och belysa några fönster! Har köpt ett svart ris som nu står i en vas i hallen... ska bli spännande att se hur måga kvistar som finns kvar efter jul! Tror att det kan bli lite svårt för en viss dam att hålla fingrarna i styr :P Känner mig sugen på att göra ett pepparkakshus... kanske ska blanda in mor min i det projektet!

Nu ska vi mysa ner oss i soffan och se efterlyst!



Äntligen hemma.

Efter två kvällar i rad när man i princip kastat i sig maten och åkt direkt till Skelleftehamn, så är det skönt att T sover och K är i Ursviken och ser hockey! Nu ikväll har vi varit och firat Majja som fyller år idag :)
Dessutom ser det ut som en rövarkula här, efter att Malin och Kim varit hemma med Thea som är sjuk idag också! Hade plockat undan igår kväll och då såg det ganska skapligt ut! Jag får nog ta dom tre trollen i örat! :P

Sen så har vi ju snart 1:a advent... känner mig lite småstressad faktiskt. Det blir nog inte någon storpyntning i år, vet inte ens om det finns julstjärnor/stakar till alla fönster..!
I januari har vi våran första salstenta och jag har inte ens öppnat en bok... blir nog att hårdplugga sen efter praktiken.
Skönt att vi har gjort upp så att vi inte ska köpa några julklappar i år, bara till Thea :) Nästa jul har vi ju en till liten knodd vi ska köpa till :D Kusinvitaminen!

Som jag redan sagt så har Thea varit hemma idag, är allmänt hängig, snorig, hostar jättemycket och nu hade hon feber innan hon skulle sova. Misstänker att hon har ont i öronen också... lillstackarn. Tror att jag ska be K ringa och se om dom kan komma på en koll imorgon, eftersom hon haft förkylning på förkylning och hostan blir bara värre och värre. :/

Barnen var huuuuur impade som helst över mitt korttrick idag, inte ens min handledare förstod hur jag gjorde! :P Fader Abraham gick också vägen... men liiiite pinsamt är det ju att vara ensam och sjunga (första varven) när nästan ingen av barnen hade hört låten. Men det gick bra iaf ;)


Jenny: Sorry, förskolan! Heter det ju såklart ;)

Jag har mina aningar ;)

VandalThea.

Idag har Thea fått vara hemma, snoret rinner (som vanligt!) och jag tror inte att det är så uppskattat om hon kommer till dagis då.
Har fått en mittbedömning av praktiken, skönt! Synd bara att nu när man börjat lära känns barnen lite så ska man snart sluta... :/ Imorgon ska jag iaf hålla i min(a) aktiviteter! Först ska jag göra ett trolleritrick och sen ska vi sjunga rörelsesången Fader Abraham :)

Efter vi ätit middag idag så åkte jag och Thea till Skelleftehamn och hälsade på hos Johanna och Ante :) Frida och Mollie var också där! Massor med gofika och barnen som vandaliserade deras hem, Thea var verkligen i sitt esse... (är det såhär hon är på dagis?!) Hon skulle peta ut ögonen, trycka och slita i näsan och slå Mollie! Det var som att hon la i en andra växel bara för att ett annat barn var där! Sen så var dom så söta, Thea hittade på en massa bus och Mollie var observant och skulle göra allt som Thea gjorde ;)

När katten ät borta dansar råttorna på bordet ;)


Vill också.

Sitter och avundas M som har både sett New Moon OCH fått en Minidator av Krille som var skitafin!!! Hm, den som spar den har :P

Vi har ätit middag och snart ska vi fara på Hemmakväll och hämta 3 filmer som vi bokat :)

Lördag.

Nu har förkylningen nästan gett med sig, har iaf inte ont i kroppen längre! Säger bara: Treo och riskudde(som man värmer i micron!)! Praktikveckan har flutit på hur bra som helst och till veckan ska jag hålla i en aktivitet själv :)

Sitter och väntar på att Thea ska vakna, Kim är och dömer hockey och jag har tänkt att vi ska fara upp till skolbacken sen :)

Tänk att vi har SOL idag! :D

Ont, ont, ont.

Har haft en till jättebra dag! Sa till min handledare att det är helt fantastiskt att man hinner komma in i gruppen så fort!

Sen så har jag dragit på mig nån typ av förkylning, har ont i halsen (känns som knivar på morgonen!), ont som fn i både rygg och nacke. Inte kul! Har levt på alvedon idag! Känner mig lite som en gamling, men försöker att inte visa nåt utåt och göra det bästa av situationen på praktiken. Har inte lust att göra om eller ta igen tid sen... känns som att det kommer att vara fullt upp ändå!
Idag har Kim varit hemma med Thea :) Dom har varit in till stan och fikat med farfar och sen varit och hälsat på både farmor och faster på deras jobb och sen hem till Ella och Tony. Kim hade förberett det mesta för middagen och dammusgat :) Känns så skönt att bara få komma hem och vila! <3
Imorgon ska hon få fara på dagis och träffa alla sina kompisar! Tror att hon längtar :) och ögonen verkar helt ok! På torsdagkväll ska hon få fara till mormor och sova där, sen spendera heela fredagen där :)

1:a praktikdagen.

Nu har jag haft min första praktikdag i en förskoleklass! Det har varit jättespännande och roligt :) Mååånga nya intryck och en masssssa namn att försöka lära sig. Men det har gått bra iaf och min handledare känns jättebra :) Börjar känna mig lite småirriterad över att vi aldrig verkar ska få veta resultatet på den stora delen av hemtentan..! Eller är det bara jag som inte fått veta än?

Thea har varit med M och K idag :) Vi trodde nästan att hon hade åkt på ögoninflammation.. men det är nog bara "förkylda ögon", tack och lov! Men Kim ska vara hemma med henne imorgon... ut-i-fall-att!

Jag ska ta mig en varm och skön dusch och sen mysa ner mig i soffan med min underbara sambo! Vet en viss karl som lovat mig massage sen <3

:)

Vi åkte alltså uppåtlanne och första stoppet gjode vi vid Piteå havsbad. Jahaaa, ska vi bada :) Näe, Kim knappade in dit vi skulle på GPS:en och vi åkte in mot Piteå. Eller.. vi körde som en bakväg in till Piteå, så jag fattade knappt att vi var i Piteå när vi var det. Vi checkade in på Piteå stadshotell :D Jättefint och mysigt rum! Middag ute, Idol och godis på rummet, goood hotellfrukost och lite shopping på lördagen. Så skönt och mysigt att bara vara med varandra, få komma bort lite <3 Tack älskling!

Nu är vi hos mamma, Kim har dömt hockey (som vanligt). Vi har varit med mamma och Dennis och hämtat deras "nya" bil :) Jättefin! Och nu ska vi snart äta köttfärspaj till middag!

Imorgon börjar praktiken! Känner mig lite smått nervös faktiskt. Men jag vet hur snabbt 2 veckor går, så det gäller att ta tillfället i akt tillsammans med barnen :)

Nu har den "lille" killen kommit! STORT grattis till Sofia, Robin och Tuva! :D Äntligen!

Hej då.

Nu är vi på väg! Bloggar från mobilen. Rutten är uppåtlanne iaf ;)

1 timme kvar.

Jaaa, nu börjar det vara nerräkning. Om ca en timme slutar K jobba och vi ska åka in till stan för att lämna Thea! Janina ringde nyss och var nästan mer nyfiken än vad jag är! Visst är det lite småtarvligt av Kim att blanda in alla er i nyfikenhetens land också?!

Thea ligger och sover, har snart sovit i två timmar och det kan jag förstå! Hon gick och la sig i vanlig tid vid sju igår kväll och vaknade flera gånger innan klockan elva. Så vi gjorde välling och försökte få henne att somna... den som somnade var dock jag. Kim, han var uppe med T till klockan ett! Själv somnade han vid två.. efter vridande och vändande. Stackarn! Men Thea hade tydligen varit hur gullig och mysig som helst, inget skrikande eller gråt. Hon var bara glad över att få vara vaken mitt i natten med pappan :) Hoppas bara att det går bra inatt när hon ska sova borta! Kan ju tillägga att det är första gången som någon av oss har varit vaken med henne under natten, vi är bortskämda ja!


Mina älsklingar <3  Ni betyder allt!

Tidsfördriv.

Väntar på att klockan ska bli nio -Vad blir det för mat? på Tv4+. Tror att jag ska gå och göra mig lite fika :) Och tvätta mina skitiga glasögon, ser ut som att det brinner eller är dimma här inne. Det finns fingeravtryck, jag tror att jag vet vem jag ska skylla på :P

Fina kläder?

Kim har åkt till Ursviken för att se hockey och det kanske är tur det! Nog för att jag är nyfiken... men Kim är sämst på att hålla snattran! Det är ju faktiskt lite roligare om man inte vet vad överraskningen är för nåt. ;) Har fått veta att jag ska ha på mig "fina" kläder.. vad han nu menar med det. Kim tycker att alla mina kläder är fina.. aaa, det kommer nog att bli bra :) Och att vi ska fara nån stans direkt han slutar jobbet, så Kims föräldrar kommer och hämtar T på em.

Idag har vi målat med fingerfärg! Tejpade fast ett papper på bordsskivan och hedde (om det ens är ett ord) ut några små kluttar med färg. Thea provsmakade på färgen och spottade och fräste lika snabbt som hon stoppat in fingrarna i munnen. Lillstackarn- och för att det smakade huvva på tungan så stoppade hon åter igen in fingrarna i munnen, med syftet att få bort det dåliga i munnen. Mamman fick rycka in ;)

Oboy.

Tror ni att jag är nå nyfiken?! Imorse ringde Kim och sa att vi ska ha barnvakt, jaha, ännu mer nyfiken! Imorgon efter Kim slutat jobba far vi alltså med Thea till Ursviken och sen vet jag inte mer.

Tänkte att vi skulle lyxa lite till frukost med varm choklad.. men Thea tyckte inte att det var någon hit. Vanlig mjölk var tydligen mycket godare :P
Tror att vi ska klä på oss och gå ut en stund sen innan lunch. Annars är det ingenting planerat ;)

Surprise

Vi sitter och ser Biggest loser på kanal5 just nu. Säger bara en sak man känner sig smal och väl tränad.
Det är Bea som skriver inläggen på bloggen men någon gång måste man ju pröva=)
Jag kan passa på att säga att Bea är den snällaste och gulligaste samt den bästa kompisen och sambo man kan ha jag älskar henne så mycket att jag skulle kunna göra vad som helst för henne.
Glömde ju säga att hon är världens bästa mamma också.
Tack för att jag får dela mitt liv med dig.
Har en överraskning åt henne till helgen bara för att jag skriver detta kommer hon att fråga varje dag var det är jag ska göra för henne men de kommer inte hon att få veta hehe=)
Nu tror jag att jag har skrivit det jag hade att säga för denna gång

Självdisciplin.

Alltså hur går det för mig egentligen? Jag hade planerat att städa hela huset idag... passa på när ingen är hemma och skolan inte kräver så mycket. Men hur gick det med det då? Jo jag har suttit vid datorn, bland annat kollat på bloggar, inredning och desperata hemmafruar. Nu måste jag verkligen lägga på en rem, Kim hämtar Thea halv fyra! Hon ska få vara ledig med mig både imorgon och på fredag :D Jag har iaf hunnit dammtorka nedervåningen och vattna blommorna ;)

Några bilder från förra veckan.

Måste ju börja med att tacka Kims jobbarkompis Christer och hans sambo (Lisa) som var och hälsade på förra veckan! Som grattis till radhuset hade dom med sig:


Älgfärs och stek! Kommer att ätas med andakt! TACK :)

Sen så har jag lite bilder från helgen. Kim och Dennis var i Åliden och fixade lite grejer åt mormor och morfar och vi var hos mamma :) Var ute i deras skog och plockade ris för att göra våra egna vinterkransar :) Dom blev jättefina och det är exempel på en av alla miljarder saker som vi brukar säga att vi ska göra själva.. men aldrig blir. Men nu jäsiken! Har tyvärr ingen bild på den... kanske kommer senare ;)


Thea hade sin overall på dagis... inte så lätt att röra sig med alldeles för stora täckbyxor! Hon plogade sig fram!


Det var verkligen jättehärligt ute!

K har gått till bowlingcompaniet för några serier. Jag ska mysa ner mig i soffan :) Thea sover, lillgumman var så hiiimla trött imorse! Hon brukar vakna när min väckare ringer... men så svårväckt som hon var imorse har hon aldrig varit! Synd att hon skulle på dagis... vi kunde ju ha fått oss en liten sovmorgon ;)

99 saker om mig.

1. Fullständigt namn? Ann Beatrice Berglund
2. Exakt ålder? 22 år och 8,5 månad
3. Vart bor du? Anderstorp, Skellefteå
4. Bor tillsammans med? Kim och Thea
5. Husdjur? Inga!
6. Färg på ditt hus? Rött
7. När är du född? 26:e Februari 1987
8. Klass? Haha, om man ska kalla det klass. Läser till lärare för förskola & förskoleklass-på distans vid Luleå Tekniska Universitet. Grupp 6 :P
9. Vilket år tar du studenten? 2006
10. Något jobb? Student
11. När ska du sova ikväll? Ja, skulle tippa vid elva halv elva kanske.
13. Duschat idag? Inte än.
14. Kramat någon idag? Ja :)
15. Pussat någon idag? Jo :)
16. Vad har du ätit? Tror inte att det är så intressant att veta. :P
17. Dagens klädsel? Jeans och rutig skjorta.
19. Dagens sötnos? Thea
20. Dagens roligaste? Frida!
21. Har du många vänner? Hellre några få och nära än många ytliga.
22. Hur många har du kysst? Jaadu... senaste 7,5 åren är det Kim iaf ;)
23. Vem kramade du senast? Thea
24. Hur många vill du ha sex med? Knasig fråga, Kim. :)
25. Hur många har varit otrogna med dig? Ingen, vad jag vet!
27. Har du pojk-/flickvän? Ja
28. Vem pratade du med i telefon senast? Kim
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Kim - Vart är du som har sånna saker på golvet?

FAVORIT:
31. Film? Vi ser ganska mycket film och det finns många som är bra! Men just nu är det vilken film som helst som Joel Kinnaman är med i ;)
32. Låt? Mååånga, kan inte bestämma mig!
33. Mat? Fläskfilé i mögelostsås med potatisklyftor!
34. Dryck? Vatten elller vin.
37. Stad? Kalmar
38. Land? Sverige
39. Ämne i skolan? ?
40. År? 02 & 08.

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? Malin
42. Personen du kysste? Kim :)
43. Gången du spydde? Magsjuka 2003.. tror jag det var.
44. Gången du grät? Igår, hörde en historia om en bebis som hade cancer. :(
45. Pizzan du åt? Tonfisk med oliver!
46. Gången du var i göteborg? Det var med Sofia och hennes familj... typ för... mååånga år sen!
47. Gången du var i stockholm? Våren 2008.
48. Gången du var full? Emmas födelsedagsfest! 23/10
49. Gången du var hög? Nääähäääedu! A L D R I G! Bara korkade personer som håller på med sånt!
50. Personen som såg dig gråta? Kim

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? Svart
52. Hund eller katt? Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? Hemma och myyysa! :)
54. Tv-spel eller datorspel? Tv-spel! Guitar Hero.
55. Singel eller upptagen? Upptagen.
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? Vet inte ens vad 2/3 av alternativen är... så inget!
58. Ragga eller bli uppraggad? Inget?
59. Big brother eller paradise hotel? Big Brother
60. Svart hår eller blont? Mittemellan.. kanske... :P
61. Blåa ögon eller bruna? Blåa.
62. Choklad eller lakrits? Choklad!
63. Göteborg eller stockholm? Kan inte bestämma mig.
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Högerhänt
65. Coca cola eller fanta? Fanta
66. Pizza eller kebab? Pizza.
67. Randigt eller prickigt? Randigt.
68. Älska eller älskas? båda?
69. Leva eller dö? Leva, förmodligen!

ANTAL:
70. Personer du älskar? Många!
71. Personer du hatar? Ingen.
72. Personer som sagt jag älskar dig? Ingen som helst anning!
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period?
74. Glassar du ätit på en dag? Jaadu, 1 eller 2 kanske.
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? Stadsfesten.
76. Gånger du haft minnesluckor? Näe...
77. Piercingar har du? Hade en i naveln.
78. Personer du saknar just nu? Ingen, tror jag :P
79. Gånger ditt hjärta brustit? Ingen.

VEM:
80. Vill du kyssa nu? För att göra K lite avis, Joel Kinnaman :D
81. Ska du träffa imorgon? Dagispersonalen... typ. Sen så måste vi nog och handla, blir ganska många!
82. Sjöng du senast för? Thea :)
83. Hade du senast en msnkonversation med? Moa. Är sällan inne på MSN.
84. Spelade du tv-spel med senast? Mig själv, eller Malin.
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? Kim :)
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Ingen, jag är inte killertypen.
87. Förtjänar att dö? Men hallå?
89. Vill du sova brevid inatt? Kim.

VAD:
90. Gör dig glad? Människor!
91. Gör dig ledsen? Barn som far illa eller har någon typ av svår sjukdom.
92. Vad vill du helst göra nu? Äga en alldelens egen ö på ett varmt ställe :)
93. Önskar du att du slapp göra? Gå ut med sopor!
94. Vill du ha nu? Pengar i överflöd!
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? En kram. :)
96. Längtar du till? Jul!
97. Tycker du om dina betyg? Jaaa, är inte missnöjd iaf.
98. Ångrar du i ditt liv? Finns ingenting att ångra.
99. Är det bästa som har hänt dig? Kim och Thea <3



På bibblan.

Just nu sitter jag och Frida på Skeriabibblan och fördriver lite tid. Vi ska på nån typ av VFU-info klockan två på Brännan. ;) Lycka till på visningen Johanna & krya på dig Moa :)
Jag har inte fått tag i min VFU-handledare än... börjar kännas lite stressigt! Praktiken börjar ju till veckan!

Ikväll har jag bestämt att vi ska vara hemma och mysa, efter allt flängande i helgen! :) Vi har kvar en film att se, Kim har också sett alla Johan Falk filmer nu... fan finns det inga mer? Kim är dessutom lite svartis på Joel Kinnaman :P (Undrar varför, hohoho)

Farsdag.

Vi har just kommit hem från Nedre Bäck (Kims farmor och farfar) efter farsdagsfirande, middag och "släktträff". Innan det var vi självklart förbi hos pappa och fikade mitt på dan :) Så det har varit full rulle heeela dagen! Vi somnade halv tre inatt och sen vaknade T halv åtta och han som borde ha sovmorgon idag steg upp :) Jag fick sova till halv nio, nio. :P Natten innan drömde jag mardrömmar, 3 ggr samma natt! Hur ofta händer det? Så den natten var som orolig. Skulle helst vilja ha en lååång ostörd sovmorgon imorgon!

Imorgon är det en ny vecka, Thea ska på dagis och jag ska kontakta min VFU-handledare och träffa tjejerna på Campus. Annars är det inte så mycket som ska göras i veckan... inga större uppgifter i skolan eller så, vad jag vet. :)

Den 19/11.

Kim har åkt till Boliden, Thea sover och jag sitter och taggar inför kvällens Idol. :)

Men hallå, vem driver jag med?! Det var inte igår M och K var på bio. Det är inte för än den 19... Det är inte lätt att vara förvirrad! :P

Boliden - en fredagkväll!

Vi började dagen halv åtta och Thea går fortfarande i pyjamas... men det får man väl när man är ledig? :) Tror att vi ska fara en sväng på solbacken och sen hem till mamma.

Hör och häpna! Kim höll sig vaken till halv elva igår! :P Ikväll ska han till Boliden och döma hockey, matchen börjar klockan åtta! Sent, han lär väl inte vara hemma för än nån gång. Skönt att han inte har någon mer match i helgen.

Nu börjar det stinka här inne, till skötbordet!

Film vs. städa

Jag bäddade ner mig i soffan och såg den sista Falk filmen :) Jag har inget mer att säga:
Joel Kinnaman :)

Städardag.

Det är grått och trist ute idag! Man måste ju tom ha på lamorna! Jag vill ha SNÖ!
Yes, 2 av 3 moment på hemtentan är godkända :) Den stora och sista delen är dock inte "rättad" än så vi får väl se hur det går :P

Har varit och lämnat T på dagis för 2 timmar sen. Funderade imorse om hon skulle få vara hemma idag... men nu kan jag dola på för mig själv istället. Skulle behöva städa och tvätta. Kanske hämtar henne lite tidigare istället :) Min lilla gobulle! Imorgon är det ledigdag :D Vackorna när man har några dagar i Luleå känns det som att man knappt hinner se sin familj. Thea ska typ sova när jag kommer hem och Kim har sover frivilligt på soffan vid halvniosnåret. Så jag såg den näst sista Johan Falk filmen själv igår.

Nä, bäst att dra igång!

RäserFrida.

Alltså, jag är lite avis på M och K som ska fara och se "New moon" på torsdag kl. 23.59! Min sambo är inte så intresserad vare sig av Twilight-serien eller bio, så han kan jag ju räkna bort. Sofia- du är rätt så gravid och jag vill inte vara den som måste köra dig till lassa i 110 om vattnet skulle gå mitt i filmen. Eller så är det så att du kaaaan vara nyförlöst ;) Sen har jag vissa vänner som är lite efter och inte har förstått vad dom har missat när dom inte läst böckerna... :P Vet att Tony var sugen på att se den :) Så får det kanske bli!

Har "överlevt" ännu en dag med späckat schema i Luleå. Moa sa en ganska rolig sak på väg hem i bilen, det lät ungefär såhär:

Moa. -Men undra om det är såhär att läsa på Campus också? (Vi läser på distans och har häcken full dom dagar vi ska vara i Luleå.)

Vi diskuterar lite om Moas undran.

Bea. -Meen Moa! Du har ju läst på Campus, fast i Umeå :)


Vi skrattar gott :) Ni kanske förstår att man är rätt så trött! Men Frida hon var alert! Jag hann bara se att det var blåljus i backspegeln och tänkte, jaha ska polisen stoppa Frida? Näe, F gjorde värsta mannövern in på en P-plats och det körde förbi en ambulans. Allt gick så himla fort, man hann ju tänka femtioelva saker och att vägen var enkelfilig för tillfället vilket nog inte gjorde saken lättare för F. Men hon fixade det galant! :)
Sen så har jag kommit på ett nytt ord idag -lönnlång.

Sen jag kom hem har jag hunnit sätta igång en tvätt, ätit middag, duschat och gjort Thea klar för nattinatt :)
Kim har hyrt dom nya Johan Falk filmerna... så det blir nog att se iaf en av dom ikväll.

Ny kurs.

Hjärnan känns lite fullproppad efter en dag i Luleå. Så nu är det bara en dag kvar och sen blir det praktik v.47 och 48 :) Har fått plats på Sjungande så det är ju inte helt fel, dom andra har hamnat i Kåge/Ersmark. Kursen vi påbörjat nu känns helt okej, ska ha tenta i januari... spännande!

Thea har varit på dagis idag, snorig och hostig. Det var tydligen på vippen att dom skulle ringa på förmiddagen och be oss hämta henne... men hon har inte feber och allmäntillståndet är på topp. Hoppas att morgondagen går bra, så Kim "slipper" vara hemma.

Nu ska jag se House med Kim (som tydligen har somnat här i soffan!), sen dusch och sooova. Får hämtning klockan 6 imorgon!

Middag hos svärfars ikväll.

Kim är och dömer hockey, medans har vi städat nedervåningen, ätit glass till mellis och busat :) Snart ska vi börja göra oss i ordning för att fara till Ursviken och äta middag.

Thea är mycket piggare idag! Snorig och hostig men annars är det full fart. Hon är ledig från dagis imorgon och ska följa mig på skeria, vi ska kolla igenom litteraturen innan vi far till Luleå på tisdag :)


Hoho mormor, varför får inte jag följa med in på toan?

RSS 2.0