Inte mer tokigt än vanligt?

Nu på morgon drömde jag att min mosters man skulle tatuera deras lilla Jack Russel hund... frisk?

Tisdag.

Det är så rent & snyggt hemma... att man nästan inte kan tro det! ;) Om en stund ska vi börja packa in oss i bilen, fara och hämta Kim och dra vidare för att äta middag i Ursviken hos svärfars.

Jag längtar tills K har semester!!!

Visning och bio.

Imorgon är det visning på radhuset :D Är rätt många som har kollat på annonsen. Några har anmält sig trots att det är öppen visning, det är kul! Ska verkligen bli en spännande vecka!
Thea ska få sova hos momme på Moröbacke.. får jag städa ifred imorgon ;) Det går nog fort, är inte så mycket att städa... lite finlir.

Ikväll ska jag och Kim på bio, se Beck :)

Undra när lasset ska gå.

Thea vaknade för en lite stund sen, ska äta lite och göra oss klara. Sen bär det av till mamma, tänkte sola och vara ute innan jag och Malin ska ner på stan. Ska kolla in rean på Gina... hoppas man fyndar nåt! Nu ligger vårat radhus ute på hemnet, tycker annonsen blev jättebra! Kolla :)

Det känns så spännande nu! Vårat hus är inflyttningsfärdigt om 2 veckor.. fatta 2 veckor, det är iiiingentiiiing!

Nu ska jag fixa lite krubb till Thea. :)

Hemnet.

Idag kommer mäklaren hit och ska knåpa ihop en annons. Känns bra, kanske vi har det här ur värden snart! :P Funderar om jag och Thea ska fara någerst medan...

Heja Janina och Jockes bebis,   kom   ut   nu!

Snön är ganska bra ändå.

17 små stick på en hand och ett svullet vänsteröga... stackars Thea som har en så klantig mamma. Men hon är glad ändå och kliar inte så mycket. Har smorslat med lite kortisonsalva... och hoppas att det ska  bli bättre. Igår morse trodde jag och Malin att hon hade fått vattkoppor, men det var ju myggbett!!! Hade varit bättre om det varit vattkoppor. :P Dagen innan hade hon legat ute och sovit i vagnen och myggen måste ju helt allvarligt ha haft kläckningsdag! Menmen, nu kanske hon är lite immunare i sommar.

Idag ska vi till mamma och fira Krille och Kim som fyllt år. Mamma ligger i ryggskott, men blir bättre och bättre för varje dag :)

Har inte tid att blogga.

Verkar som att min blogg har fått sig lite halverst sommarlov... ;) Det är full rulle hela dagarna, vill jag lova.

Vi har ev. en köpare på radhuset, vi får veta hur det blir i veckan! Skitjobbigt att gå runt och vara nervig över det:P Men vi hittar på så mycket, skönt att man får tänka på annat. Har som inte fattat att vi faktiskt ska flytta snart, att vi har köpt hus! Roar mig med att sitta och klura på hur vi ska göra om... vi har iaf kommit överens om att vi ska slita ut heltäckningsmattan (som finns i 2 sovrum) först ;) Och eftersom badrummen är en försäkringsfråga så... skulle det ju vara bra att dra igång med det ganska snabbt. Kan säga att inget av badrummen verkar omgjorda sen -78, dom bruna härliga (-not) nyanserna härjar...

Igår var vi till Ursviken, åt middag och tårta med Ella, Tony & Molly. Kimpan fyllde hela 26 år :)
Idag är vi på moröbacke, tog oss en cykeltur hit på fm... Kim har just åkt med Jonas Larsson till Bergsbyn för att spela discgolf. Ikväll ska jag, Malin och mamma på bio och se Prince of Persia... tror den kan vara ganska bra!

Onsdag.

Efter att jag hämtat Thea på förskolan idag, kom Sofia, Tuva och Leon hit. Vi lekte inne en stund och sen gick vi ut och barnen fick springa (-de som kan) runt på gräsmattan och gräva i sanden :) Så roligt att Thea och Tuva börjar kunna leka tillsammans, även fast Thea mest hakar på det Tuva gör... men det är kul iaf :)
Sen cyklade jag in till stan för att träffa Maria, käka middag och se bio :) Hade faktiskt varit in en sväng till stan och träffat Janina också, oj så mycket folk jag hunnit umgås med idag! Tack allihopa!

Imorgon kommer det hit ett par och kollar på radhuset :D

Nu ska jag övertala min sambo, vill se slutet av Arga snickaren... men det är tyvärr fotboll på tv. :P




Känner att det börjar vara dags för en fika snart tjejer!
:)

Underbara barn.

Det första Thea grabbade tag i när vi kom ner från trappen imorse var solglasögonen. :) Och lika fort som hon sett dom hade hon satt dom på näsan... Vi kan väl säga att har man Berglundare i blodet så har man ;)


Coolingen ;)

Jag sitter och knåpar på min sista uppgift, innan det är sommarlov! Hade tänkt få klart den idag! :D

RSS 2.0