Back in business.

Skulle nästan kunna tänka mig att tillöka kategorierna här på bloggen (Näe, redan :P). Nu heter det ju så fint bara allmänt... men man kanske skulle ha haft flera... en för huset, en skolan och en familjen. Det lär väl vara det det kommer att handla om nu den närmsta tiden! Det händer så sjukt mycket just nu att hjärnan knappt hänger med. Antingen är det nån rörmokare som är här och springer, någon man känner, familjen eller grannen som är nyfiken ;) För att inte tala om att Thea inskolas på dagis, dop, Ikearesor, kalas, lillebror som flyttat söderut, lillsyrran som far till Australien i november, kursplaner, scheman, köksluckor, bröllop och gud allt vet vad! Hur var det nu... Carpe Diem va?!


Thea ger Mollsan en puss :)

Istället för att göra världens längsta inlägg, som varken ni har tid att läsa eller jag att skriva så börjar jag vid nuet. En liten...kära dagbok: Idag har vi varit och inskolat på Theas nya förskola, 3:e gången nu. Det verkar som att hon kommer att trivas som handen i handsken, personalen är jättetrevlig och imorgon ska jag gå till personalrummet och gömma mig ett tag ;) Tror det kommer att gå bra, hon tyr sig redan till "våran" fröken... så jag känner mig inte alls speciellt orolig! Sen har vi ätit lunch och Thea sover just nu ute på altanen... har nog sovit 2 timmar iaf. När vi flyttade in i huset sov vi från början alla 3 i samma sovrum. Så vi gjorde Theas rum först, det går bland annat i vitt och turkos. I helgen var vi på Ikea och inhandlade bland annat en stoorsäng till lillsnuppan! Hon har sovit i den i 2 nätter och det har gått hur bra som helst, peppar peppar!
Sen så har vi också hunnit med att göra sovrum nr.2, också det i vitt och turkos... fast med lite mer blå i. Självklart är det nya golv också, det låg en mindre het heltäckningsmatta i båda dom sovrummen.
Idag har målarna från Sandå varit här och spacklat golv och väggar... så imorgon kommer dom och lägger in den nya mattan! Ska bli spännande att se resultatet... :D
Igår var Johanna, Moa, Frida, Fredde och Mollie hit och kollade in huset. Tack för en jättetrevlig kväll! Både karlar och barn verkade hitta varandra ;) Jag lovar att det inte blir lika länge till nästa gång Johanna!

Bustrollet :)



Snaaart...

... är sommarlovet över och bloggandet kommer noooog igång som vanligt då ;) Har mycket att skriva om, denna underbara sommar 10 har verkligen varit en 10:a på skalan.


RSS 2.0