Valborgs.

Idag är det ju då valborgsmässoafton som det så fint heter. Thea är i full färd med att vandalisera vardagsrummet och vi ska väl börja tänka på lunch snart. :) Efter det tänkte jag att vi ska gå till morfar och sitta ute på altanen.. eller ja T ska väl sova i vagnen ;)

Ikväll bär det av till Elina och Krille, Maria och Jonas skulle också dit! Såå rooooligt! Var jättelänge sen jag träffade Maria :D Vi hade erbjudande om att komma till Emma och Peter också ikväll.. om det inte blir alltför sent kanske man tar sig en sväng förbi där :)

M kommer hem från Umeå idag, undrar om man kommer att hinna se henne i helgen(?)!
Ska förövrigt in till stan på lördag och kolla om jag hittar några skor till Thea. :) Fanken att vi inte har skopunkten! :P

Ojoj, snart åker det ett ljus i backen! Lunch!

Godmorgon!

Haha, Theagumman är väldigt lättväckt! Hon låg så roligt så jag var tvungen att ta kort!

  
Lilla sömntutan!


Men, va hände? Det blixtrade!


Hey mamma! Var det du?! Nu vill jag ha välling :)

Jepp, så har våran dag börjat! Jag vaknade före T och nu är det full rulle :) Tänkte att vi skulle gå en promme och sen till moffes altan så man kan sitta ute, ska bli bra väder idag :D

Igår var vi till Sofia, Robin och Tuva :D Alltid lika trevligt! Härligt att bli grannar igen, kan man hälsa på varandra myyyycket oftare :D

Tisdag.

Nice, somnade på soffan igår klockan 22. Jag och Thea hade en stojlig kväll medans pappan var på avslutningsbowling. Thea hade bestämt sig för att vara vaken heeela kvällen och så blev det! ;) Det var klätterrace här hemma, dukarna på borden är inte säkra för 5 öre!
Sen imorse var min underbara sambo snäll och gav T välling innan han åkte till jobbet så jag fick sovmorgon till klockan 8.00 :D Härligt, känner mig utvilad!

Idag har vi varit på en liten promme, nog för att det småduggar... tycker det är lite mysigt faktiskt! Var förbi hos moffe och Majja och hämtade in posten (dom är i Göteborg i veckan) och nu är vi hemma igen. Funderade på att ta en tur upp till stan.. men det kan bli senare i veckan istället. Kom som inte på nåt bra skäl till att fara.. och då brukar det bara bli tidsfördriv.

Så nu ska Theapea sova en stund (är det tänkt!) och jag ska ta mig en varm kopp choklad och läsa bok!

Busungen! :)



½ SÅLD!

Ja :D lägenheten är såld! :D Det ringde en karl vid 17.00 och frågade om den fortfarande var kvar.. jo sa Kim och då ville han komma och kolla direkt. (Eftersom K ska och bowla snart!) Sååå.. dom gick runt och kikade lite... hade inte så mycket frågor eller så.. utran han sa bara här-har du 5000 :- som handpenning, resten får ni vid kontraktskrivningen! Jahaaa.. okej! Sååå nu har vi det ur världen! Så skönt! Kontraktet ska skrivas till veckan!

Jepp, jag och T blir hemma själva, som vanligt på måndagar! Tror att vi bara ska vara hemma, kanske ska sätta igång med packning.. beror på vad Thea har tänkt sig! Känner mig lite småsugen på att baka nåt... ;) Vi får se vad vi hittar på!

Nu är valborgs klubbad, vi ska var hos Elina, Krille och William. :) Sofia, Robin och Tuvis ska också dit, mysigt! Vi ska grilla och chilla som Sofia sa.. har hört att det ska vara rätt hyfsat väder :D

Måndag.

Thea var upp vid 6, fick en flaska välling av pappsen och somnade sedan om :) Funderar om hon inte ska vakna snart så det händer nåt här hemma!

Verkar som att det ska regna idag.. var lite sugen på en promenad. Vi får se hur det blir med det, kanske skulle göra bort städningen istället. :) Börja packa nån låda.. och firra att-göra-listan ;D

Vi var på kallholmen och gick igår, huuur skönt och mysigt som helst. Skulle lätt kunna tänka mig att bo där ute... havsutsikt! Sen när vi kom hem ringde det en kille och ville komma och titta på lägenheten! :) Han skulle ta med sig sin flickvän imorn och kolla igen... och Kim ringde nyss.. det ska komma en från hans jobb och kika också! :) Ojoj, det blir rusningstrafik här imorgon kväll! Trevligt, hoppas det är någon som vill köpa!

Yes! Nu vaknar Thea :D


Söndag.

Känns som att helgen nyss började och den är redan slut.. nu kanske man måste börja snegla på flyttkartongerna snart. :) Pang! så är det Juni!

Bion var bra och det har som vanligt varit full rulle på lilla familjen..., vi har ju haft turen att få ha Malin här heela helgen :D. Igår var jag, Malin och Thea på stan, shoppade kläder till T... hann inte kolla nåt själv , det var någon som var sugen på lite mellis. :P Så vi åkte hem till mamma, käkade grillat och träffade gammeln :) Kim var i Ursviken hos sina parents och sen sammanstrålade vi hemma. Jag var dock inte så social, utan somnade klockan 22.. ;)

Idag har vi varit på Coop och handlat, köpte en cykelbarnsadel så vi kan börja vara ute och cykla :D Glömde dock typ det viktigaste till T -Hjälmen! Så jag måste nog upp nån dag i veckan och fixa det! Nu håller Kim på att baka pizza :D Blir en med fläskfilé och en med skinka! Gott!

Sen ska M till Mia och vi ska eventuellt få främmande av Larsson och Stefan.. vi får se!

Bio.

Ikväll blir det bio med Malin :D The Unborn, en skräckis... blir nog spännande!

Thea har sovit dåligt idag, sov iaf en timme när vi var ute på promenix! Annars är det full fart heela tiden ;)

Har ingen köpare än, han som ville köpa är inte godkänd som hyresgäst... attans.

Nu blir det middag!

Torsdagkväll.

Nä, det har inte ringt någon idag.. så då blev det ingen visning heller. Man kunde ju önska att han kunde hört av sig.. skulle ha ringt efter maten, men telefonerna har varit tysta. :/

Vi har iaf varit ute på en lite promme, sen hem till moffe och sitta ute i solen. Såå skönt det har varit ute idag! Kim har bytt till sommardäck på bilen, nice!

Nu ska T snart äta välling och sen gå och sussa ;) Mammas lilla skatt!
Har inget mer att skriva.. hör väl av mig när det händer något nytt som är värt att skriva om!

Torsdag.

Hahahahahahahahahahahahaha... näe jag får fnatt! Ni kan aldrig gissa vad vi hade för kvällsnöje igår! Vi målade om i den lilla hallen. OMFG, färgen vi hade fanns inte.. den vi köpte var en nyans mörkare.. så det var bara att börja måla det. Nu jävlar är jag less.. nu hoppas jag att allt blir klart ikväll när Kim kommer hem med bänkskivelisterna. Hoo.. nu på morron har jag tömt gamla blommor från balkongen (från förra sommarn! :P) och storstädat hela lägenheten. Det ska komma en kille och kolla ikväll :) Tänkte att vi skulle få oss ut idag, det är varmt! :D

Ja, jag hade inte bara tråkigt igår. Var på långromme med mamma och Carina, kändes skönt!

Imorgon är det fredag och Kim får helg! Malin kommer och vi ska mysa heela helgen! <3 Mamma pratade om att grilla, mummma!

En dag på Moröbacke!

Sitter hos mamma, Thea ligger ute och sover i vagnen. Jag har också varit ute en stund, njutit av solen!

Åkte först på Färg & Tapet och handlande färg till elementhålen inne på toan. Skulle bara behövt en liiiten liiiten burk.. men det fanns bara 1 liters... synd för mig! Aaah.. jag tror att jag ska plocka ut lite på repfonden innan vi flyttar! Sen åkte vi upp till Dennis och jag har sådan tur att han hade ett telejack som jag kan få ;D Behöver jag inte in till stan idag heller, bättre att njuta av det fina vädret! Tror att jag och Malin kanske ska ta oss en tur när hon kommer till oss i helgen. Har förresten hört att det ska bli ganska varmt! :D

Nu fika!

Familjen Lindberg!

Har hunnit duscha och ska bara sminka mig, göra iordning Thea och sen är det klart för avfärd! :)

Har pratat med Jennie på msn nu på morgonen, det var länge sen! Johannes (hennes karl) kommer hem från en låång semester i Thailand. Kommer att vara brun som en papparkaka, men jag är absoluuut inte det miiiinsta avis... näe då! :P
Måste bara säga att Jennie är en så mysig och otroligt energigivande person, helt underbar! Synd bara att vi inte träffas oftare... kanske blir ordning på det nu när vi flyttar till stan :) Hela Jennies familj är helt underbar också, dom har varit ett bra stöd här i livet, som när vi flyttade till Sthlm t ex. Dom kanske inte vet om det, men så är det. Små saker förgyller livet!

Dagen har börjat bra!

Vilket glädjande mail jag har fått nu på morgonen. :D En kille som "nog vill köpa" våran lägenhet, ska ev komma och kolla imorgon! :D Så roligt, hoppas!

Riktigt trevligt hade vi igår också, fruktsallad, kladdkaka och bra sällskap av Janina och Jocke! Det var förresten länge sen jag åt fruktsallad, det är ju som en sommarrätt! SÅ härligt, snart smäller det bara till och då är det Juni! Då händer det massor med bra saker, vi har flyttat(/ håller på), Kim fyller 25 år, Fredde går ut nian, grillsäsong, soligt förhoppningsvis och en massa annat som är bra med sommaren! Nuuu ska det väl inte bli mer snö?!

Idag måste vi upp till stan, måste fixa lite grejer till lägenheten.. b la ett telefonuttag.. (som vi inte använder eftersom vi har ip-tel) en provburk med våtrumsfärg - måste ju fixa dom där hålen efter elementet!!! En sak som jag helt glömt bort är att det saknas en kakellist! Det är lätt att bli hemmablind.. ska höra vad Dennis kan göra! Ska ändå dit och hämta ett par tröskellister som han sågat till ;)

Kom just på att man ska vara så himla tacksam att man har så underbar familj och vänner, som alltid ställer upp. Hjälper en när det krisar och jag har tänkt mååånga gånger hur mycket jag beundrar ensamstående mammor! Jag vette klåån om jag skulle palla! Det är ett tufft jobb att vara förälder.

Så nu ska jag gå och slipa det jag spacklade igår och sen göra mig iordning för dagen!

Linslusthea!

Ingen köpare.

Meeenååå, hon ringde just och sa att hon inte skulle ha lägenheten. Jaha, jag har sänkt den 5000:-... hoppas att någon iaf vill komma och titta. :/ Skulle inte kännas kul att ge tillbaka den till förreningen efter allt slit och tid man lagt ner.. påminn mig att aldrig mer köpa ett renoveringsobjekt (i skelleftehamn iaf) ! Det går inte våran väg just nu...

Det blev inget stan idag, Janina och Jocke ska komma och hälsa på ikväll istället :) Nåt ljus i tunneln!

Simma lugnt!

Har stökat bort lite nu på morgonen, elementkillarna har också varit här... dom hade tydligen glömt sätta igång värmen i våran lägenhet.. vilket då inte har märkts! :P

Vet inte vars den här dagen ska bära av än. Antingen ska vi gå på stan med Janina eller så ska hon komma hit. Skulle behöva kika på lite kläder till lilltrollet som växer så det knakar.. och det skulle vara skönt att få komma ut och tänka på nåt annat än radhusköpet. (som fortfarande känns overkligt!) Nu blev jag sååå osäker igår, tänk om banken skulle ändra sig! Då har man betalat handpenning och skrivit kontrakt, = kontraktsbrott. SÅ Kim skulle lugna mina nerver och prata med våran bankman idag, vi har ju trots allt ett lånelöfte och igår sa han att vi skulle träffas i Maj och lägga upp bolånet, fixa med internetbarnk..osv... Så blir det när man tänker hit och dit! Och tänk om jag inte tar mig in på en enda utbildning som jag har sökt... det är många sökanden i år! Huvva, nu ska jag tänka på någonting annat! Ska gå och kolla vad jag ska äta till lunch :)

Ikväll tror jag att jag ska åka till mamma, skulle behöva träffa henne. Min älskade mamma <3

Ser just nu om en Kvinna hos Maolu i efter 10... hon simmar med delfiner. Det skulle jag också vilja göra just nu!


Men vad vill du?!

Tjoho! Nu är kontraktet skrivet och vi har gjort klart lite mer om vad som ska ingå och när vi kan börja flytta in :D Känns hur bra som helst! Nu hoppas jag bara att hon som kollat på våran lägenhet köper! Hon har varit hit och kollat idag också... hade lite frågor och så. Jag har lyckats städa bort ekonomipärmen i helgen... den hade varit bra att ha! Hon skulle iaf bestämma sig till på fredag.

Jag har inte haft den bästa dagen! Känns som att jag har stressat heeeeela dagen! Nog för att det var ganska avslappnande att gå en långpromenad med pappa imorse. Först fick jag inte tag på mamma som skulle ta hand om Thea medans vi var och fixade med radhuset... happ.. ringde Dennis iaf som kunde ta hand om henne! Tack! Sen så tog kontraktskrivandet längre tid än vad jag trodde.. såå jag var väl inte hemma förän vid 17.00. (Hon skulle komma och kolla på lägenheten klockan 18! Men helvetttte! Jag måste ju bara berätta att en del Skelleftebor inte har alla hemma.
Jag åkte hem i rusningstrafik (från stan, hade hämtat T på Moröbacke) och jag stod i den berömda korsningen nedanför gamla Ö&B... det är inte en barnlek att ta sig ut där när alla slutat jobba! Jaha, det kom lastbilar, bussar, bilar i 1000000 och sen börjar gubbjäveln bakom mig att tuta! Jag kan ju säga att jag hade öppnat bildörren och var påväg ut.. men häjdade mig när jag kom på att det inte är så smart att lämna Thea i bilen! Hade jag varit själv i bilen hade han fått veta vad han hette! Känner att jag brinner till när jag tänker på det! Tror han inte att alla har bråttom hem?! Att det lämpar sig att ta den där lilla luckan för att kanske offra både mitt, Theas och andras liv om det skulle smälla?! Han fick ett finger i backspegeln iaf! :P Körde mot stopplikt gjorde han också!

Ja och sen när jag kom hem... stressad och ville hinna plocka bort lite, städa bort skrot eftet hantverkarna som bytt element här idag.. Jaha! Vad har hänt då då? Ja, det är 2 stora kala fläckar i hallen när det suttit element! (1 i lilla och1 i stora!) Näe, säger Kim dom ska inte sätta in några element där, dom tyckte inte att det behövdes. + att det nya elementet på toan är mindre än det som satt där så där är det också 2 hål! (Men va fan?! Vi som ska ha visning!) Kim hade ringt hyresvärden som sa att vi skulle få stå för "tillfixandet" själva! Tack för den! Ja, om hon skulle ha lägenheten skulle hon iaf fixa till det själv... färg och allt finns! Sååå.. jag har helt enkelt inte energin att fixa till det!

Aaa..... ..... nu ska jag bara ta det lugnt och mysa i soffan med min underbara lilla familj!

Måndag.

Ååå, dom ska byta våra element idag... eller iaf börja. Så jobbigt.. kunde dom inte ha gjort det i sommar när vi inte bor kvar! :P Nåja, jag har inte tänkt vara hemma, det kommer väl kanske att leva om lite. Jag ska ta mig en dusch och sen ska vi gå till morfar, tänkte jag :)

Vi hann klart allt i köket igår :D Nu är att-göra-listan iiiinte lång alltså! Kim ska fixa litesmågrejer idag! Tänk sååå mycket tid och energi man har lagt ner... känns en liten aning sorgligt att sälja nu när vi är klara.. men fan va skönt det ska bli att flytta samtidigt! :D

Det flyter på!

Startade dagen med målning i köket, klockan 7! Nu är det (förhoppningsvis!) bara en vända täckfärg kvar... sen ska jag fasen i mig inte måla på flera år! Skönt att färgerna i radhuset är hyfsat våran stil... och att vi inte kommer att behöva göra nånting. Bara bo! Jaa... tvättstugan skulle man kunna göra lite finare... men det kan man ju ta när man känner för det ;) Hoppas att hon som var och kollade på lägenheten igår vill köpa! Skulle vara så skönt att ha det fixat, behöver man inte gå och oroa sig...

Dennis kommer snart, ska hjälpa K att lista. Mamma och Malin ska vara med Thea medans jag målar klart.. och sen skulle det vara skönt att gå en promme!

Imorgon ska vi skriva kontrakt! Annars är det ingenting planerat :) Kanske blir en sväng på stan!

Packat och klart ;)

Vi har hunnit fixa klart i förråden, släpen är tokpackad och nu ska vi ha fika med Fredde, Stefan och Kim :) Har tom hunnit rensa förrådet inne i lägenheten! Skönt att ha det gjort, nu känns det som att det inte blir sååå mycket att packa när nu det blir dax :D

Det har varit hit en familj och kollat! Vi sa att vi höll på rensa och att det var ganska stökigt.. men hon ville verkligen komma och var här på 2 röda! Hon bestämde sig inte idag, sa att hon kunde få komma sen och kolla istället när det är lite mindre stökig och allt är klart i köket ;) Men hon ville att vi skulle höra av oss om det var någon mer som var intresserad... så liiite peppad var hon nog!

I afton är vi bjudna på lasagne hos mamma, mummmma! :D Ikväll blir det nog film med Stefan!

Seriöst?

Bullens varmkorv klockan åtta på morgonen Kim? Jajja!

Vi vaknade före Thea idag, ganska skönt! Vi ska snart fara till mamma som ska vara barnvakt idag :) Vi ska fortsätta rensa i förrådet uppe... vi hann nästan allt igår, så nu är det bara ett halvt förråd kvar. (Malin och Krille kom förbi och det är ju roligare att vara med dom :D) Vi hade rensat gaaanska bra sist vi flyttade.. men mycket som ska slängas iaf. Lite sånna saker som man förr tänkte, aah den kan vara bra att ha!

Så det som ska göras idag är att hämta en släp så vi kan lasta allt skrot och sen färdigställa i köket. Tror att vi kommer att hinna det idag, jag hoppas det iaf. Njaaa.. listerna blir nog imorn.. :P

Ni vet iaf vad vi pysslar med idag, för den som är nyfiken!

Mitt-på-dagen-rubrik!

Wiiho nu ligger våran lägenhet ute på Blocket.se! För den som vill gå in och kolla :)

http://www.blocket.se/vi/21237584.htm?ca=2_s

Jag tror att det blir bra, är det nåt jag har glömt?

Nu ska vi snart bege oss till stan... Thea sitter och käkar ett rån. Har just ätit lunch :) Ikväll blir det nog att dra igång här hemma...! Skulle vara skönt att ha allt klart om det är någon som vill komma och titta.

Fredag.

Nästan så att jag var pigg när Kims väckare väckte mig imorse! Man har ett rus av lycka i kroppen! :)

Idag ska vi hämta upp mamma i stan och sen fara en sväng på solbacken! Ska kolla på en matta på Rusta, såg att dom hade rea nämligen. Vi har en jättefin rumsmatta... men den är beige och vårat nya vardagsrum har beiga tapeter... så nån färgklick vill vi ha! Vi får väl se om vi får en tid på banken idag också... Kim skulle ringa våran bankman ;)

Annars blir det att schåa på här hemma i helgen, ska höra om mamma kan vara barnvakt till Thea. Nu ska jag gå och göra mig klar för dagen medans T sover.. lägger ut lite bilder först :) (Det var på tiden va?!)

       

Bild 1: Koolingen i sina nya solbrillor :)
Bild 2: Sover sååå gott i pappas famn! Ja det är ju inte bara T som sover :P
Bild 3: Ajjjjjjabaja! Blomman är favorittuktningsobjektet.
Bild 4: Har ätit lasagne med heeeela ansiktet ;)
Bild 5: Sitter och leker i sitt rum!



Vi flyttar!

Vi kommer att skriva på kontrakt för vårat radhus på måndag :D Tjohoo! Vi "fick" det!!! Vi är skitlyckliga! OCH bråttom är det också, inflyttnig den 1:a J u n i !!! Snabba puckar.. så det är bara att börja med vindsförrådet så snabbt som möjligt, har huuur mycket skit som helst där uppe. Jag hoppas att jag har varit så smart att jag rensade rejält vid förra flytten... tror dock inte det! :P Samtidigt är det skönt att få flytta in så snart, då behöver man inte gå och längta så länge :) + att vi kommer att kunna vara ute mycket i sommar på både fram och baksidan! Finns två altaner.. är bara att glassa på!

SÅÅ är det någon som vill köpa en 3:a i Skelleftehamn?! Måste ut med annons på blocket.se så snart som möjligt. Det känns bra att man inte har någon uppsägningstid och att vi i värsta fall får ge tillbaka lägenheten till föreningen. Det skulle ju vara hemskt.. men vad gör man.. man vill ju inte direkt stå med två boenden!

Kommer inte att kunna somna ikväll! Är så uppspelt! :D Måste nog göra en att-göra-lista! Och vi som inte ens är klara med köket.. ja det får bli i helgen.

Annars idag då? Städade så vi har helgfint och på eftermiddan gick vi till pappa en stund. Efter det åkte vi och handlade på Ica Maxi och sen svängde vi förbi mamma och Dennis. Ja just det ja, vi var förbi hos Elina, Krille och William också! Kollade in deras nya lägenhet! Jättefint! Utsikt ner till vattnet :D

Torsdag.

Idag kan det bli så att budgivningen blir klar! :D Hoppas det så man slipper gå och vara nervös hela tiden!

Tror att vi ska vara hemma idag, skulle behöva tvätta och städa. Vädret ser ut att bli grått.. så det blir perfekt! Imorgon tror jag att vi ska dra oss upp till moröbacke (igen!) och glassa. Hörde att det finns stoora solchanser!

Haha, Thea har så rolig krypstil! Halvsitter som, med ena benet under sig och drar sig fram! Nu är klängberta vid tv-bänken och klättrar så det är nog bäst att man engagerar sig!! :P

BVC 8 månader.

Var ju på radhusvisningen idag och det var verkligen lika fint i verkligheten som på bild... om inte bättre :) Så nu ska det budas och det är jättepirrigt! :D Näe, nu måste jag tagga ner...! Det kanske är någon som är lika galet förtjust i det som jag, som går över våran "intebudamer"-gräns. Ja då blir det att leta vidare då :P Kvistgatan 103 är det förresten..., det kanske jag inte har sagt?

Gick bra på BVC med boeltest, vägning och mätning :) Hon väger nu 8810 g och är 71,5 cm lång! Fick träffa våran nya sköterska som var jättegullig!

Thea har nyss badat och knoppat in (för en liten stund!) och jag ska strax steppa in i duschen! Sen blir det mys <3

Onsdag.

Nä, det blev ingen Bond igår! Vi gick och la oss vid 22.. vi var som trötta alla tre. :)

Idag blir det visning klockan tolv och BVC klockan två. :D Tjoho! Nu ska jag gå och göra mig iordning, fara upp till mamma och kanske hinna sitta ute en stund nu på förmiddagen!

Tisdag.

Var till mamma både igår och idag, det har ju varit så fint väder! Thea har sovit ute och vi har gått promenader :)
Nu har vi varit hemma en stund och det blir nog att se den nyaste Bondfilmen ikväll! Mysa bara jag och Kim när Thea har somnat!

Tro det eller ej, men vi har hittat ett radhus som vi fallit för! Ska på visning antingen imorn eller på torsdag! Känns jättespännande och jag har så skyhöga förhoppningar att jag kommer att bli skitbesviken om affären skulle gå i stöpet! Typ som att banken skulle dra sig ur trots att vi har lånelöfte! SÅ fjantig jag är! :P
Skulle var så jävla nice om man fick flytta i sommar! Känner mig ganska negativt inställd till våran lägenhet just nu... visst den är jättefin och vi bor då inte trångt... Men att slippa dra alla grejer och Thea 3 våningar, vara ute på sin egen lilla tomt, kunna GÅ in till stan eller mamma på Moröbacke, nära till skolan om jag ska plugga till hösten, Kim kan cykla till jobbet... Ja listan skulle kunna göras lång!

Imorgon ska vi till BVC, hoppas inte att visningen på radhuset blir samma tid bara...! Ska bli kul att se hur mycket hon vuxit, är 2 månader sen vi var dit :D

Söndagkväll.

Efter att jag vaknat till, ätit lunch och gosat lite med lilla familjen bestämde vi oss för att gå en promme. Så härligt med SOL :D Gick till pappa och satt ute på hans altan, Fredde, Malin och Krille var också där. Vi var bjudna på middag idag, alla ungar! Mycket trevligt :)

Nu är vi hemma och ser film, Dina, Mina och våra på 3:an... en härlig och lättsedd familjekomedi! Jag är lite svag för sånna filmer ;)

Näe, det blir inget Åliden imorgon... vi tänkte att vi åker upp nån helg och sover över istället! Skönt att vara hemmavid, kanske skulle bli en tripp till Ella och Tony... vi får se.

Ny vecka ocg nya uppdrag! Ska fara och hälsa på Emma och Peter nån kväll, BVC på onsdag och mamma har semester i veckan.. så vi ska nog kunna hålla oss sysselsatta :D Hoppas att det blir bra väder, a b s o l u t  ingen snö! Då blir det nog att sitta ute i solen! Så jäkla skönt med att vi går mot en varmare årstid. Känns som att sommaren är jättelångt bort... men det säger bara poff och sen är det Augusti och Thea fyller 1 år! Imorgon blir hon 8 månader, oj vad tiden rusar iväg. Hon är en riktig liten klängapa ska försöka ta sig upp överallt, senast idag ställde hon sig upp mot en högtalare! Har sett att det kommer ytterligare en tand uppe, så snart ät det 6 små sylvassa gaddar! :)

Söndag.

Alltså min sambo har skämt bort mig föööör mycket! Han stiger typ alltid upp med Thea men nu ville han ha sovmorgon idag :) Vad har hänt med morgonpigga Bea?! Känns som att jag nyss steg ur sängen och att allt man gör tar femtioelva år... funderar på att ta en lur i soffan... men då blir man så hiiimla trött sen!

Igår var vi till Micke och Anna och hälsade på :) Händer alldelens för sällan! Sen efter middag på Sandgärdsvägen åkte vi till Janina och Jocke! Åt lite ost och kex och surrade, mycket trevligt! :D

I afton ska vi till pappa och Majja, undrar om Malin och Krille också ska dit? Var tänkt att vi skulle till mormor och morfar på måndag men jag funderar om vi ska stanna hemma istället. Har flängt runt heeela påsken, så det skulle vara skönt att bara vara hemma :) Vi får se hur det blir.

Fredag.

Igår jobbade Kim halvdag :) Kvällen spenderades på Getbergsvägen hos Ella och Tony. Vi åt kinamat och såg film!

Jaha, det snöar visst idag också... vi ska nog upp till mamma och Dennis idag. Kanske blir middag där också, det vet man aldrig. :)

Finns inte så mycket att skriva, ni vet vad vi pysslar på med iaf ;)

Gookgooo!

Asså, Kim har gömt mitt påskgodis och jag hittar det fan i mig inte! Man brukar alltid kunna se vars han har varit... skulle inte ha en bra karriar som inbrottstjuv! Meeeen, nu har han gjort ett bra jobb! Han sa att jag kommer inte att hitta det och det verkar inte som det heller! :P Jag får väl leta vidare!

14.57
HA! Nyfikenheten segrade och min sambo vek sig :P Det låg i hans garderob!

Onsdag.

Det har hunnit hända mycket den här morgonen!

-Toan är storstädad.
-Tvättmaskinen igång.
-Hemavanresan inställd.
-Malin kommer nog hit ikväll :)

Sen så ska vi kanske bjuda hit pappa och Majja på middag också :) Majja visste inte hur hon skulle jobba idag.. det återstår att se! SÅ vi ska vara hemma hela lilla familjen i påsk. Varken mamma eller Dennis kände för att fara upp... så då är vi hemma. Kanske tar en tripp till mormor och morfar i Åliden, vem vet! Man kan ju hoppas vi får bra väder iaf :) Thea har  verkligen kommit på det här med att resa sig upp nu! Är som en liten klättermus! Hon är som ett litet solsken, hon är skitnöjd :D

Nu ska vi gå och äta lite lunch. Hade förresten tänkt lägga ut lite bilder.. men kameran är hos svärfars! :/

Tisdag.

Vi gjorde en tidigkväll igår, somnade vid 21!!! Thea var trött och det var mamman också, vi sov till åtta :)

Idag hade jag ju tänkt mig en tripp på stan... men min sambo har både bil och barnvagn! Hur tänkte jag det här då?! Det får väl bli imorgon då :) Kim kanske är snäll och kommer hem med vagnen så vi kan gå en promme iaf.. om han inte var så smart imorse och ställde den i källarn :P

Lycka! <3

Måndag.

Det blir en hemmadag idag, kan vi behöva efter allt flängande i helgen! :) Har snart städat färdigt hela lägenheten! Thea tog sikte på hinken jag hade när jag dammtorkade. Jag höll i den stadigt och torkade samtidigt av bordet i rummet. Jaha, vem tror ni stod och höll i sig i hinken då? Jäsiken så snabb hon är! Nästan skönt att vi inte har så klängvänliga möbler, slipper man springa runt och jaga henne :P

Härligt att få lite påskfint innan man åker, Kim ska ju trots allt vara hemma :) Synd att han inte kan följa med oss...tur att vi inte är borta så länge :)

Thea ligger och sover, nu ska jag gå och slappa en stund innan hon vaknar. Börja läsa andra boken i Millenniumserien kanske?! :D

Helgen.

Oj, det känns som att det har hänt hur mycket som helst i helgen! Fredagkväll var vi hos pappa och Majja, när vi kom hem la vi Thea. Hon var lite övertrött och tjollrade i sängen en stund. Efter ett tag lät hon skitlycklig så Kim gick dit och då stod hon upp! Så hon fick sova med oss den natten, eftersom sängen inte var sänkt till det lägsta läget.
Under dan på lördag var jag med mamma och handlade på Solbacken, skulle se om jag kanske kunde fynda nå skor till Thea. Hittade inga, så det blir en stadsrunda innan fjällen... kanske imorgon, det är så pissigt väder idag! :P

Malin och Krille kom på att vi skulle gå ut och äta och sen bowla! Så Thea fick vara hos farmor och farfar, sov borta för första gången och det gick hur bra som helst! Så skönt att det går bra att lämna bort henne :) Det var liiiiite tomt när man skulle gå och lägga sig! Var skönt med sovmorgon iaf :D Vi åt på Kriti och jag vann första serien i bowlingen, en riktigt trevlig kväll!

Igår var vi till Nedre Bäck och firade Kims farmor som blir 75 år i veckan! Ganska mycket folk och Thea var jättetrött när vi kom hem. Världens bästa moster kom hit och vi såg film :)

Thea har blivit så duktig på att sätta sig upp också och har snart 5 tänder :) Nu på morron har hon krupit litegrann och jaa det händer grejer heeela tiden!

Ser att Italien haft jordskalv! Tur att det inte hände när vi var där!

Moi.

Men va fanken! Det verkar inte som att snöandet ska avta.... det bara ökar! Tror att vi håller oss inne idag, Thea ligger och sover (igen) men hon kommer nog att vakna alldelens strax och vara sugen på lite lunch. Själv har jag just ätit, stuvade mackisar och köttbullar. Satt och tänkte på vilken mumsig lunch Kim ska äta på någon av stans restauranger idag.. dom äter alltid ute på fredagar.. men ja ä int bitter ja!

Jaha, så vad ska man hitta på idag då? När man ska "bara" vara hemma med T... Liite locknde är det ju att gå till pappa. Malin och Krille kommer dit i em och lämnar igen bilen. Lämgtar jättemycket efter Malin :D Hoppas vi kan träffas någon dag i helgen, antar att M är rätt så Theasugen! :) Det är sååå roligt att se dom tillsammans, bådas lycka när dom ser varandra! Theas smile är upp till öronen och det är väl typ bara när hon ser mig och Kim det är så annars. Hon älskar verkligen Malin och Malin henne, är härligt att se. <3

Ja, här kommer en bild på nya frillan...

Ja jag vet, det ser typ ut som ett passfoto!
Aaa.. det kanske kommer en bättre bild sen! :P

Nu håller Thea på att vakna! Lillbusan :)

Fredag.

Godmorgon, ja... eller jag och Thea har varit vakna sen klockan sex :P Nu ligger T och sover och jag sitter bara och njuter av att det är fredag idag :D Inte så stora planer för helgen... på söndag ska vi iaf till Kims farmor (som fyller år) och farfar på kalas. Skönt att inte ha så mycket planerat, iofs skulle jag och mamma har varit till stan och kollat om vi hittar ett par skor till Thea som hon kan ha i fjällen!

Klippt vart det igår! I nacken där det är som kortast är det väl ca 2 cm! Sååå skönt! Vet att frisörerna passar sig för att klippa föör mycket.. men jag var ganska bestämd och sa att jag absolut inte var rädd för en stor förändring. Håret växer ju trots allt ut :P Hon var imponerad av slingorna mamma gjorde förra helgen, att det var så jämnt! Cred till min älskade mamma!

Har lånat ut bilen till Majja idag... eller ända tills ikväll vid tjugotvå tiden! Såå idag är jag billös, ska nog gå till pappa sen. Dricka lite kaffe och surra! Ser att det småsnöar ute, tur att det är rätt så varmt iaf, inte 10-15 minus! Hoppas solen tittar fram senare idag... det är väl kanske inte så troligt!

Frisyrproblem!

Haha, nu har jag bokat 2 klipptider... en idag och en nästa onsdag. OM jag kan bestämma mig för hur jag vill göra med mitt hår.. så kanske det blir tiden idag. Eller så går jag till min favoritfrisör Elin på onsdag... .... det lutar ganska starkt åt att jag kommer att ge upp sparandet och klippa mig ganska kort. Är såååå less, det går göra saker med håret men det tar för lång tid... Skulle vara skönt att bara gå upp ur sängen kanske krama i lite vax och sen är frillan fixad :D Småbarnsmamma som man är så vill man helst att det ska gå fort! Och nu när Thea masar runt i turbofart, kan man inte lämna henne ensam många sekunder!

Kanske i det vulgäraste... men vem vet?



Näe, det kanske är liiite väl kort..!


Bilden till vänster är fin, och kan fixas meeen... det tar lite för mycket tid.
Alla bilderna finns på aftonbladet.se under Sofis mode.

Tycker själv att jag var ganska fin i håret för 2 somrar sen.. ganska kort och busigt. Enkelt att fixa :) Nu har jag ingen bild att visa.. Det blir nog någonting åt det hållet iaf :) Nu ska jag väl gå och göra mig klar för dagen.. fjanta mig lite framför speglen, vrida och vända på håret :P Så nu har jag skrivit av mig lite och tror att jag tar klipptiden idag!

Torsdag.

Känner för att göra någonting extra roligt idag... kanske skulle ta och fara på solbacken och shoppa loss lite. ;) Måste börja kolla in en cykelbarnsadel så vi kan cykla i sommar. Skulle vilja ha en cykelkärra också!  Vet inte om jag vågar mig ut med Thea riktigt än.. det finns ju trots allt ganska mycket isfläckar och att ramla skulle nog inte vara en hit :P Vi får väl vänta ett tag till och hoppas att det inte kommer mer snö!!! Längtar verkligen tills det är sommar och varmt!

Haha, såg just loka nyheter på 4:an och igår var det ju som alla vet 1:a April. Skämtet var att nyheterna skulle börja sändas i 3D och det var tydligen inte alla som hajjade utan skickat mail att dom ville ha hem 3Dglasögon i brevlådan. Tydligen några som är mer lättlurade än mig!

Igår låg vi på soffan och såg fotboll.. som inte gick så bra för Sverige... hade bakat kladdkaka och Krille kom förbi en stund. Thea gjorde tidigkväll och somnade vid 21 :)

Nu blir det lite frukost!

Onsdag.

Det gick då bra att lämna in bilen igår, pappa och Thea följde med. Vi gick runt och kikade lite på affärerna medans vi väntade på att den skulle bli klar :) Kollade mycket på mobiltelefoner... men vi var ganska överens om att det finns som ingen telefon som -Ja den vill jag ha! Men jag vet att det kommer att komma en jättefin från Sonyericsson snart som jag vill ha :D Bilen gick igenom, kanske inte så oväntat... men det är då skönt att det är gjort! Inte som förr när vi besiktat golfen, forden eller peggan. Huvva, får hoppas att skruttbilstiden är förbi! Då var det typ så att man åkte dit för att få veta vad som var fel!

Har dragit igång en tvättmaskin och försöker få T att sova en stund... men vi får väl se hur det går med det :P Måste nog börja göra en lista på allt vi ska ha med oss nästa vecka och sen blir det nog en promme i det härliga vädret i eftermiddag!

Fanken, det finns en klipptid 16.15 idag... kunde den inte ha varit en kvart senare! Då skulle Kim hinna hem.. meeeen jag får väl boka nån annan dag istället.

Thea hade nyss satt sig upp alldelens själv i sängen! Har sett att det är på G, när hon masar runt här på golvet. Det är så kul när det händer en massa grejer hela tiden :D Hon börjar bli så stor våran lilla bebis!

RSS 2.0