Söndagkväll.

Efter att jag vaknat till, ätit lunch och gosat lite med lilla familjen bestämde vi oss för att gå en promme. Så härligt med SOL :D Gick till pappa och satt ute på hans altan, Fredde, Malin och Krille var också där. Vi var bjudna på middag idag, alla ungar! Mycket trevligt :)

Nu är vi hemma och ser film, Dina, Mina och våra på 3:an... en härlig och lättsedd familjekomedi! Jag är lite svag för sånna filmer ;)

Näe, det blir inget Åliden imorgon... vi tänkte att vi åker upp nån helg och sover över istället! Skönt att vara hemmavid, kanske skulle bli en tripp till Ella och Tony... vi får se.

Ny vecka ocg nya uppdrag! Ska fara och hälsa på Emma och Peter nån kväll, BVC på onsdag och mamma har semester i veckan.. så vi ska nog kunna hålla oss sysselsatta :D Hoppas att det blir bra väder, a b s o l u t  ingen snö! Då blir det nog att sitta ute i solen! Så jäkla skönt med att vi går mot en varmare årstid. Känns som att sommaren är jättelångt bort... men det säger bara poff och sen är det Augusti och Thea fyller 1 år! Imorgon blir hon 8 månader, oj vad tiden rusar iväg. Hon är en riktig liten klängapa ska försöka ta sig upp överallt, senast idag ställde hon sig upp mot en högtalare! Har sett att det kommer ytterligare en tand uppe, så snart ät det 6 små sylvassa gaddar! :)

Kommentarer
Postat av: Elina

Nej det går ju verkligen inte att hitta tråkigare gård! Det finns ju ingenting att göra. Och att leksakerna på gården är mer fara och färde än det är till nytta för barnen gör ju bara saken värre. Aldrig att jag släpper Wille själv i den där ruschkanan tex, huvva :P

2009-04-13 @ 10:03:47
URL: http://elinastenberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0