Suck.

Ska strax fara och hämta lillan. :D Måste bara få beklaga att datorer verkligen kan vara ens bästa vän och värsta fiende! Har inte haft flyt den senaste tiden. Våran ena bärbara ("stoorn") blir överhettad och lever om så att man blir hörselskadad. Så det kan närsomhelst bestämma sig (mitt upp i bloggandet eller skoarbetet) för att nu måste jag vila en stund och blink - svart! Har börjat använda min minidator allt mer... den är inte överdrivet använd sen den är köpt. Idag när jag skulle starta upp mitt läsande.. så blink - blå skärm, felmeddelande, hann inte ens läsa - svart och vill inte vakna till liv igen. Så imorgon ska den in och fixas!

Snart plockar jag in den stationära, den kan man då lita lite på iaf! HA bärbara datorer :P

Alla sätt är bra utom dom dåliga.

Jag var liiite trött imorse och Thea tyckte verkligen att jag skulle stiga upp. Efter några pussar och kramar och tappra försök att få mig ur sängen, trädde hon en av sina pusselbitar (som hör till hennes "hoppahagematta") över huvudet på mig! ;) Thea är hemma idag eftersom dom har planeringsdag på förskolan. :) Jag har dock glömt min mobil hos mamma... så vi måste åka upp till stan snart och hämta den!

Om ca en vecka kommer vårat nya kök!!! Wiihoo :D


Nice? Inte  mycket! Diskmaskinen (som var gul/brun) bytte vi ut direkt vi flyttade in.. allt var orginal från -78 :S
Men snart blir allt svart/vitt och fräscht! :D

Söndag.

Visst är det roligt med spontana inlägg en sen lördagkväll och vinet tagit över vettet ;) Jag mår iaf bra idag, fick sovmorgon till klockan halv tolv!!! Kan inte minnas senast jag sov så länge. Kims föräldrar och farföräldrar var förbi en sväng, plockade lite äpplen och kollade in den snart färdiga toaletten! Svärfar och Kim satte upp 2 av 6 spotlights igår och det kommer att bli sååå fint :D

Sen så har jag varit med Theapea, hon har varit sjuk i helgen. Men idag verkar det som att hon får vara feberfri hela dagen, får se om hon kanske får vara hemma från förskolan imorgon och friskna till riktigt ordentligt :)

Bjuröklubb 2010

Fylle inlägg :P

Jag har tom problem artt ta mig in på min egen blogg..! Skrev om löstenordet femtioelva gånfger!  Wiine ikwell! Ella, Tonty, Jörgen pch Maria är hemma hos oss... eller M & J for nyss., Snart blir det grillning på E>lla och Tonys gårs :D Niwce ni kanske lkan översätta vad jag har skrivit. nu ger jag upp! HA en trevkig kväll för det har jag! ag äskasr dig Malin :D
Världebs bäst!

Äpplen.

Pausar lite från havet av vackra ord. Känner att motivationen inte ligger på topp idag, kan det bero på att det snart är helg och jag redan sitter och funderar över vad vi ska hitta på ;) Vi skulle verkligen behöva stöka till lite ute på gården... gräset är långt, äpplen i överflöd, och alla buskar skulle ha haft sig en omgång. Åt förresten ett äpple efter lunch idag och dom var riktigt goda! Känns lyxigt att kunna plocka sådnat från sitt eget lilla förråd :) Om det är någon som vill ha äpplen så är det bara att höra av sig, vi har i överflöd!




Fort Löfstedt.

Just nu har vi (sedan några veckor tillbaka) en vallgrav in till våran gård... eftersom vi håller på att gräva in bredband. Idag kommer vi dock att slippa det, eftersom Skelleftekraft kommer och "sprutar" in fibern och monterar ett uttag. Mycket kosing för lite jobb för deras del måste jag säga! Men vad gör man, det är ju en investering trots allt!
Sen så kommer nog också rörmokaren idag, drar vatten och dyl på lilltoan så vi kan färdigställa och börja använda den! Då kan vi slita ut badrummet och få det omgjort snart också :D
Dennis ska komma nån kväll och planera köket med oss, han har ju ganska stor erfarenhet så det känns bra att han dubbelkollar mått och sådant! SÅ snart kanske vi har ett nytt kök också.  Skulle behövt få i ordning min plugghörna... så man får lite koll på papper, böcker, skrivaren... kanske blir helgens projekt! Det är inte najs att leva med flyttkartonger vill jag lova!

Thea verkar trivas som fisken i vattnet på den nya förskolan, inga problem att varken hämta eller lämna. Skönt! Hon vill dock inte sova på dagen... vilket göra att hon blir lite smågnällig på kvällen, men såååå lätt att lägga i säng istället!

Ska jag sätta mig och läsa Lpfö i em.. både den gamla och reviderade. Har löpande examination på ett grupparbete via nätet på fredag, spännande! Men nu, lunch!


Trött.

Det har blivit lite dåligt med sömn den här veckan... börjar ta ut sin rätt. Blir nog en tidigkväll, ska upp halv sju imorn. Lämna Thea (hennes fösta heldag) på förskolan och sen till Frida för lite plugg. :) Så om nån timme ska förvirrade Bea lägga sig och sussa gott för att vakna med nya fräscha tag imorgon!


Ljuva 70-tal.

Elina önskade att jag skulle lägga ut lite mer bilder på huset. Huset är byggt -78 och det är inte mycket gjort här sen det byggdes. Det är samma par som har bott här i 30 år och dom var 60 år när dom byggde så... men det är rätt skönt, inga femtioelva lager med tapet till exempel! Det är på drygt 200 kvadrat (medräknat ekonomidel och garage) så vi har gott om plats!


Nästan alla rum i huset har strukturtapet... I de båda sovrummen som vi nu gjort klart var det som sagt heltäkningsmatta. Bort, bort.


Visst blir det stor skillnad! Mycket bättre med vitt tak :)


Theas rum :) Hon har 2 fönster och i båda sitter den där rätt så snygga medaljongrullgardinen! Tavlorna har världens bästa moster Malin gjort till Thea när hon fyllde 2 år!


Gästrummet som vi har som sovrum nu. Ni kanske ser den röda tråden? ;) Inte så lätt att ta ett bra foto på golvet...


Här kommer vi nog att spendera miljarders timmar. Allrum, vardagsrum och kök (+ ett sovrum som blir lekrum), bara den här delen är ca 50 kvadrat.

Den ena toaletten blir klar till veckan, i den var det vattenskada så det har vi tagit itu med direkt. Bilder på det kommer senare ;)



RSS 2.0