GOTT NYTT ÅR!

Kanske ska önska alla ett gott nytt år också :D

Nyårsafton

Idag vaknade Thea vid 9.00, har sovit som en stock hela natten. Skönt, förra natten sov hon i omgångar... hon hade nog sovit lite för mycket under kvällen! Så nu sitter vi hela lilla famljen i soffan och myser... njaa? Thea sover, Kim spelar xbox och jag vid datorn! Snart börjar sällskapsresan på tv, som vi ska se. Sen blir det nog att börja städa ur och byta sovrum, känner att jag är peppad!!! Har t om tänk putsa rutan invändigt :P

Idag är det nyårsafton, vi ska fira hos Ella och Tony i stan på Getberget. Blir nog att packa sig hemåt direkt efter tolvslaget... så man inte rubbar Theas rutiner allt för mycket! Vet inte vad jag ska ha på mig än... men det finns några alternativ ;) Kanske den lila klänningen som jag hade på Emmas 20-års fest. Måste bara kolla så att inte färgen skär sig till håret...! Skulle helst av allt ha mina nya mjukisar.. men det ska komma lite mer folk än bara vi, så lite mer uppklädd ska man väl vara.

Nu är det nog bestämt vilken säng vi ska ha! Blir nog en huvudgavel... fanns rätt så bra med förvaring och man slipper ha sängbord på golvet =lättstädat ;) Har inte beställt den än.. har lite beslutsångest och det är ju ovanligt för att vara mig (-NOT).


Myser i soffan



På julafton!


Men va fanken?! Tar du kort när jag äter gröt?!


Snart är det klart.

Kors i taket! Golvet blev klart igår och nu har Kim just åkt för att köpa lister! Härligt, vi som inte ens har lister i vardagsrummet som blev klart förra året ;) Härligt att man börjar se ett slut på allt göra-om-hemma! Nu är det bara lite målning i köket och Theas blivande rum och sen är det klart :D Kunde man inte tro när vi flyttade in för 1,5 år sen. Så nu ska jag börja klura på vilka färger det ska vara i Theas rum... har funderat på rosa.. men njaaa.. och rött har vi ju nu i vårat rum... kanske lila?! Asch, vi får se...

SÅ idag ska K lista och jag och Thea ska nog bara vara hemma. Beror på hur mycket dom ska leva om, kanske går över till M istället!

Det enda jag handlade igår var ett par trikå/mjukisbyxor (inte på rea) på Cubus... var in på Gina men det fanns inte så mycket kvar.. sen så var det ganska mycket folk. Kollade även lite på gardiner, men det är svårt... får kanske beställa på internet! Om jag har hittat nåt så är dom förståss för korta, nackdelen med att ha högt i tak! Skulle kanske köpa metervara och sy egna..?
Hittade förresten ett par stentavlor på stan igår... är lite sugen, rea!

Nu ska jag tjollra med min dotter som ligger och känner på sina fötter ;)

Nyårslöfte?

Har pratat med malin och hon ska vara med oss idag, fick svaret på hennes blogg Malin redan igår ;)

Just nu ligger Thea och sover, jag har gjort mig iordning och Kim lägger golv :D Strålande, blir nog klart idag!

Jag satt och tänkte lite på nyårslöften... jag har typ aldrig haft ett. Kommer förmodligen aldrig att ha ett heller... vad är syftet egentligen? Man håller det ju ändå inte.. eller? Haha, har förresten provat mina jeans idag... några cm kvar. Känns som att det är hur långt bort som helst. Inte lätt när man lagt på sig under graviditeten och sen inte ha någon draghjälp för att bli av med det av lillan. Ja eftersom jag inte ammar..! Men bort ska det, behöver inte ens ha ett nyårslöfte för det ;) Skönt att vi går mot ljusare och ljusare tider... och att det blir varmare! Skönare att vara ute då! Längtar tills Thea ska få prova sin nya pulka!

Nu bonkas det på i vårat sovrum, kanske skulle ta och kolla om det finns nåt fint överkast! Vi var förresten och kollade lite på sängar... tycker inte att utbudet på möbelaffärerna är så stort! Men vi hittade några alternativ iaf... sen får vi se hur det blir. Såg en på Ellos också, en huvudgalvel... är lite sugen på den!

Den här skulle jag vilja ha... men min sambo är inte lika peppad på det ;)  Eller den här på mio!

Ny hårfärg

Tack Malin och Louise för era kommenterer ;)

Idag drog vi igång direkt på morgonen efter att Thea vaknat vid 9.00 :) Tömde vårat blivande sovrum på alla målargrejer och sen kom Kims mamma och pappa hit vid 10.30! Kim och svärfar la ungefär halva golvet och ska fortsätta imorgon :D Det kommer att bli sååååå fint, valnötsgolvet mot den röda väggen säger klick!

Jag och Thea har varit hos mormor (min mamma) i stan, gjort mig fin i håret. Har färgat det i en röd/brun nyans... varm brun tror jag färgen hette. Sen gjorde vi slingor på... men det blev då inget. Tror att hon glömde skicka med nåt... från Hufvudsaken..? Aaa.. vorthevaar! Det blev då fint ändå, skönt med lite förändring! Var typ 1 år sen sist jag färgade håret =R E K O R D!

Sååå, imorgon ska K lägga golv.. och vi... jaa det kanske blir en runda på stan. Har inte varit och kollat in rean än! Skulle tro att jag kontaktar min systeryster också, är lite sugen på henne ;)

Vad nu då?

Va duktig jag är på att lägga ut bilder nu för tiden... eller så inte! Har jag iofs aldrig varit...Kommentarerna EKAR också! Är jag så ointressant?

Annandagen.

Just nu sitter vi och njuter av att slappa i soffan och bara ta det lugnt! Nog för att vi inte har haft det lika hektiskt i år som alla andra år... det tar på ändå. Igår när vi kom hem från Åliden duschade vi och sen till Urs för att äta middag med Kims familj. Idag har vi varit hos Majja och pappa, ätit julgröt och öppnat paket. :) Vi har fått jättemånga fina paket! Det var lite komiskt faktisk, vi var ju och handlade en hel del kläder till Thea förra veckan... men ingen klänning. Vi fick 3 i julklapp! Ödet hade nog tänkt det så ;) Jag och Kim fick biljetter till Lövångersrevyn den 11 Januari, kuligt!

Imorgon ska vi fara upp till stan och handla golv :D Börja lägga det också, så klart! Tror att vi ska ta en tripp till EM & Mio också, se om dom har nån fin sängram! Ett tu så har dom rea! Ska nog kolla in lite inredningsdetaljer till nya sovrummet också! GUUD så roligt! Nu fick jag ett peppryck :D :D Haha, vi måste ju kanske köpa lite lister också... som Krille påminde oss om idag.

Ikväll blir det som sagt vääääldigt lugnt hos familjen Berglund/Löfstedt... körslaget klockan 20! Ser framemot det, tycker att förra säsongen var helt ok faktiskt. Såg förresten att Let´s dance ska börja igen... happ.. man är ju lite less, men kommer förmodligen att se det. Hoppas att Thea sover bättre inatt än förra natten! Kim var väl upp och stoppade in tutten en... ja.. 7 gånger och jag typ..1 :) Lite lyx kanske! Sen på morgonen när jag var trött... och ville som... sova lite på soffan. Näe då väcker Kim mig hela tiden, "du snarkar" OCH? Du är ju vaken! Tillslut satte jag mig upp och sov! Känner att jag kanske har en förkylning på G, snoret rinner. Jag brukar inte snarka annars, jo när jag var gravid i slutet.

Kan ju ge alla småbarnsföräldrar ett tips! Vi fick en bok där man kan skriva in barnets utveckling, födelsedagar mm... men det är ju inte så mycket plats för att skriva allt! Så jag har köpt mig en egen liten bok, som en typ dagbok till Thea som hon kan få läsa sen när hon blir äldre ;) Kul för henne också om hon ska ha egna barn nån dag! Då kan man skriva allt lite mer detaljerat! Typ.. idag har du åkt pulka för första gången i ditt liv ;)


Uppesittarkväll.

Ikväll har vi varit hos Micke och Anna i Ursviken på uppesittarkväll :) Svärfars kom och hämtade Thea hos oss på eftermiddagen, fick åka och sova i vagnen! Sen vid 17 tiden for vi och vi har ätit middag och en massa godis och det har varit så trevligt! Vi hoppade skinkan som kanske är klar nu... tänkte att Thea skulle få äta sista målet hemma och somna sen. Vilket hon nog strax gör ;) Hon vände sig från rygg till mage igår, helt själv! Har ju varit på G ett tag, men nu kom hon på det :D Sen så har hon hittat sina fötter också, lite mer krångligt att byta blöja... men det är kuligt ändå ;)

Nu ska vi gå och sova och sen bär det av till Åliden imorgon på förmiddagen! GOD JUL!

Theashopping

Sitter hos mamma och väntar på att tiden ska gå, så vi får fara till J & J ;)

Vi shoppade en massa kläder till Thea idag, köpte b la ett par jeans på H&M som var hur söta som helst!

Nu piper det i babygymet, bäst att göra sin plikt! Ha en trevlig kväll :)

Banan!

Idag har vi varit på solbacken med världens bästa moster Malin ;D Jag handlade ingenting! Hör och häpna... sen for vi till mamma. Mormor och morfar var på besök en stund, fikade lite eftermiddagsfika. Sen gjorde mamma tomtegröt och julskinka! Hur gott som helst och nu är vi hemma. Har sett lite Göta Kanal 2 och tjollrat med Thea. Nu sover Thea så det blir mys i soffan bara jag och min underbara sambo, som just nu har på en riktig skitkanal nämner inga namn..viiasatsport...host!

Imorgon ska vi till Erikslid och äta middag, på dan tror jag att vi ska röja lite till här hemma. Gå bort med sopsorteringen, dammsuga och lite sånna grejer...!

Ja just det ja! Vi var hos Micke och Anna igår och då fick Thea smaka banan för första gången! Hon tyckte det var riktigt gott, blev dock bara en halv tsk. Ska väl börja få smaka gröt till veckan kanske, vi får se!

Hemmadag.

Det blev ingen stan idag, Kim hade bilen... men jag vet inte om jag var så sugen ändå ;) Vi har bara varit hemma och myst med Malin! Just nu är Kim på kopparhallen, ska sitta i klockan och Malin är på Tempo och handlar lite gott till ikväll. Det är ju Roomservice klockan 20 :D Ballt, och imorgon är det torsdag och snart är det fredag! Helg igen, vi ska till Janina och Joacim och äta middag på lördag! Har hört rykten om att det vi ska äta är jävligt gott! Upp till bevis Janina ;)

Tror att jag ska fara och köpa lite golv imorgon så vi kan lägga i lilla hallen iaf! Känner mig liite eggad ang sovrummet! Tror att det kommer att bli jättefint och jag kan nästan inte vänta med att sätta upp gardiner!!

Önskar att ni kunde höra min dotter som just nu ligger på golvet och leker i babygymet! Dom höga tonerna är inte att leka med! Hon pratar så det står härliga till ;)

Slaggers!

Idag har vi varit hemma, Malin kom över mitt på dan och vi käkade lunch. Sen blev det film, "Over her dead body", som var ganska bra en rätt så lättsam film. Annars har jag hunnit slå in alla julklappar, städa lite och tjollrat med Thea. Just nu ligger alla och sover! Malin och Kim på soffan och Thea i sin säng... klockan är inte ens 19.00!

Jag, Thea och Malin kanske ska bege oss till stan och shoppa lite till Thea. Hon skulle behöva lite nya kläder, lilltrollet växer som en häst. Får se vad M tror om det sen ;)  Vi var och handlade igår, köpte gröt till Thea. Ska nog få smaka på den om några dagar... vill se så att NAN2 funkar som det ska först! Ska bli kul att se hur hon reagerar, ska stå med kameran i högsta hugg!

Nu ska jag... se om det går att få liv i slaggarna på våran soffa. Ska höra om vi ska se Batman :D

Storstädining.

Det gick då bra att jobba, var bara lite tröttare än vanligt på kvällen. Jaaa.. eller jag drog ut allt vi hade i hallen (garderoben, skoställ..) och scåååade på! Torkade rent, klädde in en matta, ställde in lite snygga förvaringslådor och dyl. Städade ur i lilltoan också där tvättmaskinen står, så nu har vi Theas alla skötgrejer där inne istället för på köksbänken ;)

Idag har vi varit hemma och myst hela dagen. Nu är vi hos mamma och ska snart äta middag och Kim ska och bowla. Tjing!


4 månader

Idag mitt på dan for vi upp till stan för att handla dom sista julklapparna. Vi visste vad vi skulle ha så det gick relativt fort,  lunch på SubWay hann vi också med. Träffade Emma och Peter och pratade lite om ditt och datt ;)

Vi skulle äta middag med min bror idag, fläskfilé... som vi glömde hemma, så det fick bli pizza istället! Sen såg vi lite film, for hem vid 21 och nu ligger Thea och sover. Vi har slagit in lite julklappar och jag har letat julklappspapper som en galen! Vi hade en snutt kvar av ett rött papper, så några klappar är inslagna. Men det svarta papperet som jag vet att jag har sett... är helt borta. Kommer väl att hitta det nån gång i sommar när jag behöver det som minst! Måste tillägga att jag är riktigt nöjd med årets julklappar, nog för att jag brukar vara det men ;)

Känns som att det kommer bli tungt att dra sig ur sängen klockan 06.00 imorgon... ska ju och jobba. Men jag kan nästan garantera att det kommer att bli roligt! Då ska Kim vara hemma alldelens själv med Thea! Kuligt, jag kommer nog att sakna henne (ja Kim också ;) ) som bara denn... med det är ju trots allt bara ca 8 timmar det handlar om! Sen ska vi förbi hos Elina, Krille och William, grabbarna fyller år i dagarna! Och snart är helgen slut... igen. Men som tur är har Kim tagit ut semester runt jul, så vi får vara mycket tillsammans :D Längtar! Det har inte blivit lagt något golv i helgen... kanske blir sen när K ska vara ledig. Nu är det ganska mycket framöver.

Nu blir det att slagga på soffan en stund tills Thea vaknar och ska äta sitt sista mål. Hon blir 4 månader idag, btw!!! Tiden går så himla fort, men å andra sidan ska det ju vara så när man har roligt! Nu är hon riktigt på G att vända sig, armen är liite ivägen. Hon är en riktigt liten kämpe. Skulle ha lagt in en bild... men jag är lite för lat just nu!

TACK BREVBÄRAREN!

Wiiihiii! Vet ni vad som damp ner i min postlåda idag då? Jo ARN- Riket vid vägens slut! Mammamia filmen också, men den finner jag inte lika intressant! Så nu ska jag dra igång denna drygt 2 timmar långa film! :D  Det roliga är att jag visste inte ens att filmerna skulle komma, vi är med i en filmklubb och då har dom ju då alltid månadserbjudanden. Dom flesta gångerna brukar vi avbeställa.. men tydligen inte den här gången - och tur var väl det! Det föll nog bort med allt annat.



Sen bär det ju då av med Malin och Thea (-tror jag) till mamma för att ha lite ansiktsmask och dylikt!

Spa

Det blev en sväng på stan igår, med Malin. Janina var småsjuk och det skulle ju vara onödigt om vi skulle bli smittade! Handlade nästan alla julklappar! Härligt, nu ska vi bara fixa 2 grejer till...
Sen hem till pappa och M & K for och handlade en ny tv ;) Så det blev film (som sög fett!) vi såg inte ens klart hela... och jag började känna mig rätt trött efter en hel dag på stan. Hem och sova, skööönt!

Idag/kväll ska nog jag och Malin ha spa-kväll, vet inte om  mamma kanske ska vara med också. Igår tyckte hon iaf att vi skulle vara i hennes fina badrum ;) + att hon ville träffa Thea. Så vi får se hur det blir.

Annars idag ska jag städa klart, har dammsugit... måste nog slänga igång en tvätt också. Men just nu skulle jag vilja ha en lussebulle! Måste nog fara och handla saffran innan helgen.

Ljust vs. Mörkt

Alltså jag har alldelens nyss inhandlat färg hos frisören så jag kan göra ljusa slingor! Meeen tro det eller ej, jag skulle nog vilja bli lite mörk! Haha, det tål att tänkas på :) Men det är bara det att jag bli ju sååå blek på vintern och att färga håret mörkare skulle inte göra saken bättre! Kanske får lägga mig i ett solarium eller brun-utan-sola mig! Mamma prövade en spray som jag hjälpte henne med. Är kanske lite svårt att hålla 30 cm avstånd själv.. så det blev jämt och fint! Inte orange heller, som man hört att det kan bli. Jag kanske ska börja i änden att prova brunutansolensprayen..(?) Sen får vi se vad som händer! Malin jag vet vad du tänker nu! :)

Snart kommer Malin och Krillbert hit. Vi ska då se Roomservice iaf.. sen får vi se vad det blir.

Thea har inte varit nöjd i eftermiddag! Provade allt och ingenting funkade... tillslut fick hon en alvedonsup och då har hon sovit. Hon kanske har lite förkylning i kroppen lillgumman... håller tummarna för att hon inte ska få en öroninflammation!!!

Imorgon ska vi på stan med Janina, käka lunch och handla lite julklappar. Hoppas bara att Thea inte blir sämre och att vi får sova inatt. Julklappslistan är klar nu, så det är bara att handla!

100 saker ni trodde ni visste om mig.


1. Tre namn jag lyssnar till: Bea, Beatrice, Bettanflättan
2. Någonting jag tycker om med mig själv: Att jag och Kim lyckats skapa världens finaste unge tillsammans.
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Jag vet inte...
4. Detta är jag rädd för: Mörkret, ibland...
5. Tre saker jag vill ha varje dag: Mat, pussar & kramar
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Rotrycka benen, äta fläsk och senor (=kräkvarning!)
7. Detta tycker jag om att göra:
8. Detta vill jag göra just nu:
9. Bästa känslan: När Thea föddes, känslan när hon las på mitt bröst första gången!
10. Värsta känslan: Ångest, vilket jag typ aldrig har!
11. Egenskaper jag gärna vill att min partner har: Som Kim fast kanske ibland lite mindre lat och mer händig. Det goda väger upp det mindre bra om vi säger så ;)
12. Är jag kär just nu? Absolut
13. Jag vill gifta mig? Ja
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: Åka utomlands igen, vinna massor med pengar, bo i hus, ha en egen flådig bil som bara är min. Gå på konsert... och massor med mer grejer!
15. Min käraste ägodel: Thea.. om hon nu räknas som en ägodel. Men kanske min mobiltelefon.
16. Något jag vill ha i present: Presentkort på någon möbelaffär.
17. Detta har jag på mig just nu: Mjukiskläder ;)
18. Favoritkläder: Min sköna och långa gråa kofta.
19. Favoritdjur: Har inget... tror jag. Djur är inget för mig.
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: Rock/ Hårdrock
21. Favoritlåt just nu: Vermillion part 2
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: I gymnasiet var det definitivt engelska, vi hade så förbannat dålig lärare!
23. Stjärntecken: Fiskarna
24. En bok jag älskar:
25. En film jag älskar: The diary
26. Tv-program jag gillar: Desperate Housewives
27. Favoritdoft: D & G -Ligh Blue
28. Detta äter jag gärna: Är allätare... meeen... kött!
29. Dricker helst: Vatten
30. Favoritgodis: Choklad
31. Hit vill jag gärna åka på semester: Ett ställe där det är vita stränder och grönblåa hav.
32. Färg på mina ögon: Blå
33. Min längd: 167
34. Jag tror på: Mig själv.
35. Jag spelar: CD-skivor
36. Person jag beundrar: Mormor eller mamma.
37. Så här bor jag: 3-rummare på 3:e våningen i Skelleftehamn med min familj på 3 pers ;)
38. Antal döda krukväxter i hemmet? 1
39. Det här tänder mig: Kim
40. Det här gör mig avtänd: Dedu!
41. Favoritfärg: Har många... grön, blå, svart... lättare att säga vilken färg man inte gillar. -Orange
42. Favoritcitat:
43. En hemlighet jag vet: Om jag skulle säga det skulle det ju inte vara en hemlighet längre.
44. Bästa present jag fått: Körkortsteorin
45. Senast köpta skiva: Metallica
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Mina ögon
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: Jag vet inte om jag har nåt som jag är minst nöjd över... min stortå kanske.
48. Udda förmåga/egenskap: Udda vet jag inte, men envis like hell är jag.
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: En fågel, bara man hade lite längre liv.
50. Vad lyssnar du på just nu? Tv:n..
51. Vad har du gjort/ska du göra idag? Jag har gett Thea mat 2 ggr, bytt en bajsbjöja och plockat undan lite. Det ska nog dammsugas och skuras också...
52. Var är dina föräldrar födda? Boden och Skellefteå tror jag!
53. Vad är det senaste du installerade på datorn? Mitt bank-id
54. Vilken är din favoritrestaurang? Värdshuset på Nordanå
55. När badade du i en pool senast? Jaaadu... det var nog i Piteå på äventyrsbadet
56. Har du varit med i någon skolpjäs? Ja, i 4:an tror jag det var.... pirater var vi ;)
57. Hur många barn vill du ha? 2 eller fler.
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Jazz/ Blues
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? Ja
60. Vad har du för TV-kanaler? Kabeltv
61. Har du åkt moped någon gång? Ja
62. Har du busringt någon gång? Ja
63. Har du fått felparkeringsböter? Nej, så klantig är jag inte.
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump? Never!
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Turkiet
66. Har du en egen trädgård? Nej.. hade ågra blommor på balkongen i somras.
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier? Disneydags
68. Kan du alla orden i nationalsången? Ja
69. Badkar eller duschkabin? Dushkarbin
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Arn.
71. Favoritpizza? Erikslid på Tre Kronor
72. Chips eller popcorn? Om jag måste välja.. chips
73. Vilken färg på läppstift använder du? Det används väääldigt sällan. Röd/ rosa tror jag det är.
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång? Nej, varför ska man göra det?
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Nej.
76. Apelsin- eller äppeljuice? Apelsin.
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Kim, fiskpinnar med potatis och hemmagjord remouladsås.
78. Favoritchoklad? Seasalt, mummmma!
79. När röstade du senast? 2006 var det väl.
80. När åt du en hemodlad tomat sist? Hos Majja och pappa i somras.
81. Har du vunnit en prispokal någon gång? Nej, många små tjollerpriser när man spelade innebandy och fotboll.. men ingen pokal vad jag minns.
82. Är du bra på matlagning? Ja rätt hyfsad tycker jag.
83. Klarar du att tanka själv? Ja, annars kanske man inte ska ha körkort?
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen de visar på TV? Nej!
85. Pepsi eller Coca Cola? Cola.
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Nej.
87. Vad var det senaste du handlade? Nan1, snus och choklad.
88. Har du kräkts offentligt? Nej.
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? Jag har redan hittat den sanna kärleken så det är väl bara att satsa på att bli mångmiljardär. ;)
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja
91. Har du ringt något betalnummer? Nej
92. Kan man vara vän med sitt ex? Njaaa... kanske.
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast? Undrar om det var Ella eller mormor.
94. Hade du mycket hår som liten bebis? Lagomt tror jag.
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? Halebop orginal
96. Vad har du i din väska? Blöjor, mat + grejer till Thea, snus, mobil, börs.
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? Borstar tänderna.
98. Vad har du att vara tacksam för? Livet!
99. Var hittade du den här listan?  Sandra Lindahls blogg ;)
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät: Malin, Elina och Sofia :D

Julklappshandla?

Igår var vi till BVC, Thea vägde 7160 g och var 64.5 lång! Några cm till och det är "bara" 1 meter kvar tills hon är lika lång som jag ;) Sen var vi hos Kims föräldrar med M & K och såg SAIK = förlust... och sen hem till oss och se första ARN-filmen. Tycker den var riktigt bra, nu måste vi bara se 2:an också ;)

Nu är alla väggar klara i sovrummet, Kim bytte alla vägguttag igår. Tjong dit med golv och liser och texten på väggen och sen är det klart! Det lät ju enkelt, tur för mig att det är Kim som ska lägga golvet ;) Det blir nog kanske helgens jobb... på tal om det så ska jag ut och jobba 7-15 på söndag. Tror att det kaaaan bli lite tungt att stiga upp.. men det ska nog gå bra. Roligt att hinna med ett pass innan dom klappar igen.  På lördag är det lucia och Thea blir 4 månader, shit vad tiden går fort! Hon är på G att vända sig... armen är lite ivägen, men när man minst anar det :P



1:a, 2:a och 4:e generationen. 3:e sitter bakom kameran ;)


Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Kanske fara upp till stan och göra som M&K, handla julklappar. Har inte handlat någon än så länge. Men det är inte så mycket som ska handlas... och vi vet på ett ungefär vad vi ska köpa. Här hemma finns inte så mycket att göra... städa kanske... det kände jag inte för just idag!

Snart klart

Nu har jag målat klart alla antikvita väggar och den första rödvändan håller på att torka. Tror att jag ska måla vända nr 2 imorn ;) Har också hunnit med att baka en kladdkaka, nog för att det inte är så tidskrävande...! Nu ska vi se film, mysa bara jag och Kim. Lilltjoppan ligger och sover för tillfället ;)

Ja så imorgon blir det alltså att måla klart... och sen så måste det verkligen städas här! Kan lägga ut lite bilder på sovrummet sen, nu när det börjar ta form! Golvet måste inhandlas också, det blir samma som vi har lagt i hallen och köket för att få ett mer enhetligt intryck.

Nu film :D

Hej vad det går!

Helgen har varit rätt fartig! I fredagskväll var vi hos Ella och Tony, Malin var också med och vi såg lite film och hade trevligt som vanligt. På lördagsmorgon for vi och lämade Thea hos farmor och farfar för att sen fara upp till Färg&Tapet och handla färg. Hann med en sväng till mamma och hämta upp M och sen hem till oss för att påbörja det 3:e rummet, som snart är vårat sovrum! Jag hade redan spacklat typ halva rummet.. men det var ju grejer i sinne! Så lägenheten såg ut som en rktig rövarkula när rummet var tomt. Vi var riktigt effektiva så innan dagen var slut vid 00 på kvällen var rummet spacklat, grundat och målat med 1 vända täckfärg. Alla grejer uppe på vinden i förrådet, 1 karm målad och sen när jag lix var igång målade jag pallen till köket en vända! Det var väldigt uppskattat att ha barnvakt vill jag lova. Thea hade haft det bra, fått vara på promme och sovit i vagenen ganska länge... och tjollrat på!

Igår blev det vilodag, var hem till mamma som bakade julgodis och annat gott! Sen for jag och Malin och hyrde 3 filmer på hemmakväll. "Barnhemmet" såg vi igår... trodde inte att den skulle vara på spanska, det blev man van ganska fort. Men i det hela stora var filmen bra! 2 filmer kvar sen.. dumpad och första Arn, tur att man får hyra dom i en vecka :P

Nu hoppas jag att M ska vakna snart så vi kan fortsätta se Narnia 2, som vi började se för nån vecka sen! Annars idag får vi se vad vi hittar på.. kanske ska måla lite mer så sovrummet blir klart snart!!!

Du vet väl om att du är värdefull.

Idag for jag och Thea hem till Malin och drack kaffe, pappa var också där. Vi småpysslade lite och sen hem till pappa & Majja. Middag och sen har vi sett Romservice och lite annat smått och gott på tv. Thea har varit på ett strålade humör (som vanligt!) trots att hon inte sovit så mycket idag...

Imorgon bär det av på stan med Malin, jag ska b la köpa ett reflexöverdrag till vagen,  mer julpynt och lite nya kläder till Thea. Allt hon har i klädväg börjar vara ganska exakt i storlek... så om man köper lite stort så växer hon ju i det :) Det är ju såååå roligt att shoppa barnkläder!! Kanske hittar nån julklapp också, det vet man aldrig.

Sitter och ser Incider.... tycker så synd om tjejen som har ett barn och är hemlös! Va fanken.. är det Sverige vi bor i eller?!

Sen måste jag bara tacka min underbara syster för att hon är så hjälpsam och alltid ställer upp.
Att hon är min syrra och att jag älskar henne!
En livslång bästa vän som man kan hålla ihop med i vått och torrt. <3
Du och Thea kommer absolut att få en särskild relation där du kommer att vara favvomostern!

En på miljonen, Malin.



Namnsdag-Tisdag

Jahapp, då ska vi se vars den här dagen bär av. Har redan fått 2 sms som grattat mig på min namnsdag ;) Thea vaknade vid 09.00 och nu ligger hon och sover i soffan. Tror att jag ska ta och göra mig lite frukost! Skulle behövt en dusch också... tror att jag hinner innan hon vaknar. Ska nog ringa Malin idag, vet att hon ska till hamn.

En lite bild på Thea i babygymmet.



Inte lätt att prata med munnen full ;)

RSS 2.0