Glad påsk!

Nu drar jag och Thea till fjällen!


Pappa och dotter på Leos Lekland <3

Jiihaaa!

Jag-får-igen-ganska-mycket-pengar-på-skatten!
Hur var det nu då? Sommarjobba i sommar... eller inte?! :P

14.50
Det skulle ju vara rätt najs att vara hemma med Thea heeela sommaren ;) (ja nu var jag väl lite optimist, det är ju inte direkt så att jag vunnit på Lotto)
Tillbaka till verkligheten. Det blir nog att söka på handikapp och inte ta på sig så mycket. Om det nu inte är så att dom redan har fyllt sin vikariekvot. :P Nu ska jag göra mig klar, ska till optikern klockan fyra. Har gett min sambo instruktioner att laga lax till middag. Middag på bordet när jag kommer hem ;)

Carpe Diem.

Tror ni att lusten att plugga ligger på topp en dag som denna? Näe, skulle inte tro det! När jag gick till dagis i det fina vädret, tänkte jag Livet är underbart! Det är det verkligen, det finns så mycket att vara tacksam och glad över. Mest av allt våran underbara lilla dotter som gror så det sjunger om det! Man kan inte fatta hur värdefull tid är, för än man är förälder.

Tror att jag ska sitta och läsa musikartiklar i en snödriva idag - inte illa ;)


Mmmm, gott med kaka hos farmor och farfar ;)

Måndag.

Nu börjar jag känna mig rätt så fräsch, men nu är min sambo sjuk istället. Tur att vi inte ligger samtidigt iaf :) Jag har börjat dagen med att gå en skön liten promme med Thea till dagis. Sen har jag börjat tvätta all denna tvätt... som jämt och ständigt växer på hög! Den här veckan är det inte så mycket i skolan, det är några artiklar med läslogg som ska in.. sen är det fältstudier tor-fre. På torsdag ska jag och kolla på Theas musikcafé :D SÅ roligt!

BLÄ!

Jahapp, nu är det jag som har magsjuka. Thea hade en lindrig variant... tor-fre natt. Nu börjar det dock kännas lite bättre, ligger inte och kramar hinken heela tiden.

Ny kamera.

Om ca 1 timme ska vi bege oss in till stan, äta lunch med Janina och Jocke :) Sen så ska vi nog köpa en ny kamera ... måste ju ha en kamera när vi ska upp till fjällen! Det kaaaan det ju hända att det blir en liten sväng in på Gina & Hemtrevnad(-för det är ju också ett måste, visst F & J ;) )

Den här kameran blir det nog:


Bild: www.expert.se

Torsdag.

Det börjar väl vara dags att skriva ett inlägg!
Vi har varit till Luleå på ännu en givande träff, sovit på hotell och myst. Mars som skulle bli en inlämningsuppgifternas månad har verkligen varit det! Men snart har jag (och Thea) tagit påsklov, och ligger på ett renskinn i solen och känner lugnet i den friska lapplandsfjällen :D

Thea ligger uppe och dolar på, Kim är hos Ella och Tony och ser hockey. Härligt att ha tv:n för sig själv nån kväll ;) Imorgon ska jag, Thea och Johanna till Moa på fredagsfika. En av veckans absoluta höjdpunkter! Sen blir det nog middag hos mamma mest troligt ;)

Kameran lyser med sin frånvaro... snart går jag och köper en ny!

Modell för en dag.

Det har varit en helt fantastiskt konstig och rolig dag! Det var toksvårt att välja ut 11 bilder!

Tack mamma, Malin och Carina :D


Lördag.

Åå herre min! Näe, jag är inte bakis, bara sådär dagen-efter-seg.
Det var lika trevligt som vanligt hos Emma och Peter! TACK!

Fredag.

Jag som har känt mig lite stressad över en uppgift, har insett att jag typ ska skriva om sånt som jag redan kan/vet :) Så det blir nog bra!

Thea har sovit i våran säng inatt, hon hade en förfärlig hosta igår kväll när vi skulle gå och lägga oss... (hon vaknade varje gång hon hostade.) Vi fick i henne lite hostmedicin.. men efter det ville hon ju såklart inte sova i sin egen säng. Så det var bara att göra plats, orkade inte tjafsa. Kors i taket, hon har typ legat still hela natten! Annars brukar jag alltid fråga mig hur det kan komma sig att en så liten människa kan ta så stor plats!
När vi steg upp hade hon lite feber... 38,4. Hon är lite hängig, men rätt så pigg ändå. Sen ska vi bege oss till Johanna och sällskapa :D Ikväll blir det som sagt fest hos Emma och Peter! Grillpremiär, sååå gott!

Nu ska jag passa på att göra mig klar medan Thea ligger ute i vagnen och sover :)

Lite ditt och datt.

Det känns som att ögonen står i kors... har plöjt nästan en hel bok idag! Lär väl bli samma sak imorgon, så vi kan komma vidare och diskutera en annan bok. Den är inte helt enkel att förstå!

Snart kommer Kim och Thea hem! Ska nog gå och kolla vad det var vi skulle äta till middag idag, var det fisk kanske... Thea är fortfarnade snorig och hostig, förkylning på förkylning... nog för att det är nödvändigt för att hon ska kunna bygga upp sitt immunförsvar. På fredag ska vi sluta med "Ankan" för att se om den ens behövs, ska bli intressant att se!
Hon har lyckats på pottan några gånger till, och det är så kul att se hennes nöjda min! Stoltheten själv ;)

På fredag ska vi klämma in en till sak i min kalender, fest hos Emma och Peter! Det brukar alltid vara hur roligt som helst! Malin och Krille kanske ska vara barnvakt! Annars får vi höra med någon annan, det brukar inte vara så svårt. ;) Hoppas man inte ser ut som sju svåra på lördag... när vi ska fotograferas :P

Kvällen är inte planerad, blir nog att ta det lugnt. :) Min hjärna behöver vila. Fast... jag skulle verkligen behöva färga håret!

Lycklig.

Kollade min mail nu på morgonen, kommer att få vara på samma ställe och göra VFU som förra gången :D Toookbra! Det finns så mycket att se framemot nu! Inte "bara" att det blir härligare att vara ute och att vi går mot sommar. Till veckan ska vi upp till Luleå och sova på hotell! Sen så ska jag och Thea upp till fjällen en vecka under påsk :D När vi kommer hem är det VFU i 3 veckor och sen är det ju nästan sommar!!!

Igår var Anton, Jannike och en kompis till dom, Erik, här och tittade på hockey. Jag som tycker att hockey är ett dåligt tidsfördriv... var ganska road ändå! Dom som är insatta sitter ju hela tiden och diskuterar och kommenterar spelet. Kim: "Hadelöv har blivit ganska bra mellan benen" Hur ska man tolka det då?! ;P

Nu ska jag ta tag i pluggandet... känner att jag ligger lite efter!

Dom 2 finaste barnen på jorden.

Gårdagen spenderades i solen, hos mamma på Moröbacke! Passar på att lägga ut lite nya bilder, imorgon blir det nog inlämning av kameran igen :/

Thea tyckte att det var ljust!

 

Myspys i soffan innan sängdax med två av hennes bästa vänner, "Pgu" och "Peppin" ;)


Världens finaste lillkusin <3


Fredag.

Det blev en rätt intensiv eftermiddag idag! Först fika hos Frida, Fredde och Mollie med Johanna och Moa :) Töserna lekte ganska bra idag... Thea är ganska på och det är förståeligt att Mollie backar, med tanke på starten dom fick ;) Dom gav varandra en kram innan vi skulle åka, sötisarna :D
Vi mellanlandade i Ursviken hos svärfars, åt middag och drack kaffe! Sen åkte vi upp till lassa och beundrade (glodde), snusade (åt nästan upp) och gladdes (Ella fick nästan inte igen henne när vi skulle fara) åt lillkusinen!!!

Imorgon ska Kim jobba extra, skotta tak! Så jag och Thea ska fara till mamma, vara ute i solen! Det ska ju vara kanonersväder imorgon. Passa på att njuta, snart är det väl svinkallt eller snöstorm igen :P

Nästa lördag ska jag, mamma och Malin fara på  Hotell Aurum. Bli stylade och fotade (60 bilder, man får dock köpa dom bilder man vill ha) :D Mamma hade blivit utvald... av ett företag. Spännande!

Bebis!

En snabb uppdatering innan vi ska till Frida och Mollie och fika :D Väntar just nu på att Theapea ska vakna, måste nog väcka henne...
Thea har som sagt fått en kusin inatt, hon vägde 3705g och var 51 m lång! Längtar tills jag får se det lilla underberket in action... K har redan varit dit och hälsat på. Tagit en massa kort :D På tal om kort, så har vi äntligen fått igen våran kamera... dom har lagat felet och men skapat ett annat. Om det inte är vi som är klantiga och inte kan ställa in skiten rätt...
Thea har på nästan helt eget initiativ börjat potträna :D Hon stog och skruvade på sig här i vardagsrummet en kväll.. och jag frågade om hon var bajsnödig. Aaa, sa hon och vi gick in på toan och fick resultat! Igår var vi hos pappa och Majja, lika dant.. men då fick hon sitta på toan eftersom morfar inte har någon potta. Trodde helt allvarligt inte att det skulle bli något men tji fick jag! SÅ nu får vi se hur det går.. hade tänkt dra ut på potträningen till sommarn iaf.. men nu har hon ju kommit på det här själv så det är väl bara att haka på! Vad hände med våran lilla bebis?!

Nu måste jag väcka Thea!

100305

Nu är hon, lillkusinen, här :D :D :D Välkommen till världen! Stort grattis!

Måndagkväll.

Nu är vi hemma :) Linserna sitter på plats och våra magar är mätta!
Fasen va läskigt det var när optikern skulle sätta in linserna på en, konstigt att ha någon annan som petar en i ögat. Fick gå en sväng på stan och känna hur det kändes, sen skulle jag både ta ur och sätta in linserna sjäv. In gick som smort... lite svårare att ta ut dom... men det går det också efter lite pillande. ;)
Mycket trevligt hos Ella och Tony, synd bara att Kim var tvungen att dra iväg efter en stund. Han har jour i veckan... och nu är han nog på bowlingkompaniet. Thea somnade (som vanligt) direkt hon hade ätit upp vällingen... och det är inte så mycket bra på tv ikväll. Familjen annorlunda kanske man ska se... eller så blir det att dra igång den 3:e filmen i CL:serien. ;P

Lunchupdate.

Jag kan nog pusta ut, är strax färdig med skrivuppgiften :) Sista frågan kvar... men den kan få leva vidare till efter lunch!

Känner lite panik över vårat altantak! Såg att grannen nyss var ute och skottade sitt... det är väl typ 1 meter snö där uppe! Men det känns inte så smart att gå upp och skotta när man är hemma själv. Tänk om det skulle hända nåt! "Kvinna skulle skotta altantak, begraven i snömassorna".
Och nu ser jag just.... att det snöar....IGEN!

RSS 2.0