Tisdag.

Jag har varit lite småduktig och dammsugit nu på morgonen :) Thea har just somnat och jag ska strax steppa in i duschen. Ska och lämna in bilen (för lampjäveln!) klockan 15 så då ska Thea vara hos pappa och Majja. Var dit igår förresten efter en liten promme i det icke barnvagnsvänliga föret... tur att det var härligt väder iaf ;) T sov över 2 timmar, hon tyckte nog att det var skönt! Fick firre till middag, va gott det kan vara! Vi är dåliga på att göra fisk här hemma... kanske skulle börja styra upp det :P


Shit, det är bara en dryg vecka innan vi åker till fjällen! Hittade ett par ordetligt fodrade vantar till T på rea :D Endast 100:-... mmm det var ju billigt, eller?!

Nu dusch!

Söndag.

Igår åkte vi upp till stan tidigt på morgon, M skulle göra högskoleprovet. När vi droppat av henne på Campus for vi till Mamma och Dennis. Jag hade köpt så jag kunde göra mig lite vårfin i håret, så min älskade mamma hade slingat mitt hår innan lunch! :) Nice!

Kim och Micke var och kollade igenom våran bil, fixade lite smågrejer innan besiktiningen.. bytte olja, bromsslangar... lite sånt. Skulle också byta en av våra parkeringslampor.. och det gick tydligen lite mindre bra. Att det ska vara så jävla svårt att byta en lampa?! Det är väl det som är nackdelen med att ha en nyare bil, det är inte tänkt att man ska kunna göra någonting själv. Sååå vi måste lämna in bilen för att byta lampan. Det är väl bara att le och betala :P

Sen på kvällen tog Kim Thea med sig och hälsade på Ella och Tony. Jag och Malin for på hemmakväll och hyrde 2 filmer... men vi somnade på soffan redan en bit in i den första :P

Idag är det ju då söndag... känner mig sugen på att hitta på nåt roligt! Kim står i köket och fick för sig att göra cheesecake! Gott!


Mina goingar!

Fredag.

Var jättetrött igår, Kim gjorde fika till mig vid åttasnåret och sen somnade jag på soffan :) Kände mig nästan uvilad när Thea vaknade klockan sex. Det var inte igår det! Gick bra med gröten imorse också, så härligt! Nu ska vi snart äta lunch och sen dra upp till stan. Känner mig riktigt shoppingsugen faktiskt, det var länge sen jag gick på stan! :P

Lite bilder på Thea från i veckan :)


Första sjukdagen, inte pigg :/  Kändes lite bättre efter ett bad :)


I Umeå och hälsar på Malin. <3


Jaaa, det är ganska kul att äta gröt! Busungen :)


Imorse i soffan.

Torsdag.

Håller på att städa, göra lite helgfint :) Har inte tid med det imorgon när Malin kommer :D Tänkte göra en riktigt ambitiös vårdstädning om jag hinner! Kors i taket, Thea åt nästan en hel gröportion imorse. Har inte varit alltför lätt med den "riktiga" maten... finns ju inte så mycket att göra om hon inte vill ha mer än några tuggor! Men vi kämpar på :) Hon äter ju iaf!

Funderar om vi ska dra oss upp till stan idag... skulle behöva lite spik och så.. för att kunna hänga upp Theas tavlor. Fick jättefina förstoringar på henne i julklapp av Kims föräldrar. (Iofs kort som vi tagit, men dom är fina iaf :) ) Köpte också 3 färgglada barntavlor på Ikea.

Vi var ju till M igår och hälsade på i Umeå, skönt att få se henne. Jag älskar dig sååå mycket! <3 Blev inte så sent innan vi var hemma heller, vid 22.30 tiden. Jag halvsov typ hela vägen hem, nu har jag åkt på förkylningen! Bättre det än magsjuka :D

Grattis till Krilles (och Krille också som blev morbror!) lillasyster Sandra som fick en liten pojke inatt :D Såå roligt, äntligen någon som bryter flicktränden! Hoppas allt har gått bra och att ni mår bra :)

Nu har Thea somnat.. så nu ska jag fortsätta med mina bestyr :P

Onsdag.

Wooow! Thea sov från ca 20.30 till 05.00 imorse! Då vaknade hon och var hungrig :) Somnade sen om en stund till, fick stiga upp klockan 7 :) Förkylnigen verkar mycket bättre idag, hon behöver nog inte ens nässpray :D Just nu ligger hon på golvet och leker, våran lilla dragster! Nu är det nog inte långt bort innan hon börjar krypa "påriktigt".

Idag ska vi ta en promme, måste till Ica och handla välling. Sen när Kim slutar bär det av till Umeå :D Känns förresten inte som att det är ondag idag, veckan har gått så himla fort!

09.00
Asså, jag var bara ett litet klick från att boka en klipptid igår.. men då blev jag snål. Fanns tider redan samma kväll! Ångrar mig lite idag, håret är inte att leka med. Det ser så tråkigt ut.. måste nog färga det nån dag också! Kanske blir ett av Malins jobb till helgen... eller annars trackar jag mamma :) Kan inte bestämma mig för hur jag vill klippa mig heller.. inte lätt om man vill ha långt men samtidigt kort!

Haha, Thea drog nyss ner några dvdfilmer från tv-bänken. Jag sa nej och hon baaara flinade. Okej, tyckte jag... vi ser väl vad som händer. Fick 3 filmer i huvudet och det enda hon sa var : Buu! Haha, så komiskt!

Högskoleansökan-Check!

Yes, det sa bara klick idag när jag bestämde mig för vad jag skulle söka till högskolan!

Prio 1: Sjuksköterskeprogrammet!!! Oj, vilken skräll! Nog för att jag har funderat på det förut.. men kanske inte så seriöst. Sökte några andra program också.. men dom känns inte lika väsentliga längre (Inte idag iaf). Nog för att jag säkert kommer att hinna ha ågren över valen innan man får veta vad man tagit sig in på. :P Arbetsterapeut och lärare hänger fortfarande med på listan.

Såå, förhoppningsvis kan man kalla sig sjuksköterska om ca 3,5 år :) Kan ju säga att min sambo blev liite förvånad.. eftersom jag senast vid lunch som hade bestämt mig för någonting annat :P

Thea är snorig och har feber idag.. men det är då inte lika mycket rinnsnor iaf! Skönt, hon hatar verkligen när man kommer och ska försöka torka runt snoken! Tror att vi ska klä på oss och gå en promme!

Idag blir det våfflor till middag och (förhoppningsvis) en skön tv-soff-kväll! Om inte Kim har kommit på nåt annat vi ska göra, han brukar som vara ganska bra på det.

Förkyld.

Thea är snorig som en riktig snorunge, typ som i reklamen som gick för alvedon (eller vad det var). När pappan är på dagis och en unge nyser honom rätt i fejjan. Det står inte 11 under näsan utan 111, minst! Hon vaknade inatt och var tät i näsan, stackarn! Det har inte varit en lätt dag kan jag säga... Har varit rätt duktig på att äta iaf :)

Provade nosefridan och det var iiinte en hit, ungen gallskrek. Man känner sig verkligen som en bov, men man vet ju att det är för deras bästa. Nu ligger hon och sover, tar förmodligen en powernap.

Vi pallrade oss ut idag, innan lunchtid till och med. Gick en promenad och sen till moffe :) Han var inte hemma, utan på Ica en sväng och blev glatt överraskad när vi var där på altanen! Perfekt dag hade jag tydligen valt också, han bakade bullar. Det finns inga bättre än pappas, synd bara att han inte bakar så ofta. Han fick då mycket beröm.. så nu kanske han blir skittaggad och bakar bullar oftare ;) (Kan man ju hoppas!) Kim var och bowlade så jag käkade middag med dom!

Imorgon ska vi bara vara hemma, tror att Thea behöver det. Få lite lugn och ro... lillvännen :) OCH eftersom vi nog ska vara hemma, så kan man ju ta sig tid att lägga ut nån bild på Theas rum! (Jag vet att jag är seg!)

På ondagkväll ska vi åka och hälsa på världens-bästa-moster-Malin :D Längtar redan! Nu ska jag mysa i soffan med min sambo ;D Tror att det var film på schemat!

Grillat :D

Min underbara sambo står i köket och lagar lunch :) Thea har ätit, ligger i sin säng och ska ta en powernap och sen ska vi fara till mamma. Blev ingen grillning förra helgen.. såå det blir idag istället! Årets första grillning, såå gott! :D Kim har marinerat köttet sen igår och hans marinader brukar inte vara att leka med! Blir nog att sitta i solen en stund idag också, så skön! Hoppas att vädret blir bra i påsk också, om jag och Thea ska till fjälls. När jag och Kim var där sist var det snöstorm, vi var tvugna att skotta fram bilarna och lusthuset var nästan borta i all snö... så det får vi hoppas att vi slipper!

Inga bilder på Theas rum idag heller, känner mig lat. Men det som väntar... :P

Nu lunch :)

Lördag.

Det känns som att det är söndag idag... kanske för att Kim var ledig igår!
Mycket grejer till Theas rum blev det igår :) Fint blev det! Hon fick sova i sitt eget rum inatt... det kändes väldigt konstigt att inte ha henne i samma rum! Tomt, någonting fattades. Hon vaknade på morgonsidan och fick komma och sova i våran säng :) Mysigt! Farmor och farfar var förbi en sväng och sen åkte vi till Kims jobbarkompis stuga i S Skatan. Så himla mysigt att sitta ute och fika i solen :D

Nu är vi hos momme ;) Kim ska se hockey och ikväll... blir det nog att fara och hyra film :)

Nu börjar det årliga grubbleriet... ska jag till fjällen i påsk eller inte? Kim ska iaf inte med, jobbar... men han var iaf inte sugen på att åka upp. Sååå det kanske blir så att jag och Thea åker upp med Mamma och Dennis. Får veta imorgon hur länge dom har tänkt vara där... blir det heela veckan så stannar vi nog hemma.

Nu ska jag gå och se när SAIK förlorar :P

;)

Ja, ni måste ju få en liten sneakpeek på rummet :)

  
På bilderna ser det mer blått ut... men det är lite mer grönt i färgen i verkligeheten :) Känns jäääkligt lockande att lägga in valnötsgolv i det här rummet också. Skulle bli skitsnyggt! Meen, jag tror inte det. Man vet ju aldrig hur länge man ska bo kvar!

Så nu är det färdigmålat! Härligt, nu fattas bara städningen och alla grejer! :D Ja, jag vet då vad jag ska göra idag iaf. Suck, måste bära upp en massa grejer på vinden. Får se om jag lyckas bära upp allt själv.. annars får jag vänta tills K kommer hem. Ikväll blir det promme till Ursviken och se hockey. Nu är det ju faktiskt lite spännande, nog för att jag antar att det blir förlust! :P (Kan man bli glatt överrakad om det blir vinst!)

Nu ska jag gå och äta lunch :)

Tidigkväll!

Solen lyser (som vanligt!) nu på morgonen! Skönt att våren har kommit, bara vi inte får mer snö är jag nöjd :) Igår åkte vi upp till stan och handlande färg till Theas fondvägg. Det blev en riktigt ärtig turkos! Ska strax gå och måla första varvet. Eftermiddagen spenderade vi hos morfar och kvällen hemma i tv-soffan. Nog för att Thea somnade vid 20.00 och sov sen hela natten till 6.30. Hon hade inte sovit på 7 timmar = rekord! Oj vad hon kämpade för att vara vaken, ville INTE sova. Okej, tänkte vi och då blev det ju en tidigkväll också ;) Då kan man ju tänka sig att man ska ta vara på mystiden, bara jag och Kim. Meeen, vi somnade i soffan :P Haha, skulle ha tagit kort på Thea, när vi kom och la oss hängde ena lillfoten ut genom spjälorna! Sötungen!


Imorgon blir det Ikea :D Dennis skulle sköta på förmiddan och mamma efter 12.00 :) Så det löste sig utmärkt! Hoppas bara att det går bra, vi ska ju vara borta så länge! Näe, nu ska jag inte hönsa! Det kommer att gå huuur bra som helst! Sen ä vi kommer hem från Haparanda ska vi på middag hos pappa och Majja. Pappas hemkörda pizza, inte att leka med! Malin och Krille skulle nog också komma, hoppas jag :D

Annars så ska vi nog och hälsa på en av Kims arbetskamrater i hans stuga! Hoppas bara att det är bra väder, kan man sitta ute och mysa :D

Jag vill också! :P

Ååå så skönt, är hemma efter långprommenixen och Thea har ätit mellis. Satt just och läste på Lollos blogg och hon har nu börjat sin "vårförvandlig" av sitt hår. Vet att Sofia skulle til frillan och fräscha till sig i måndags.. och nu börjar det även rycka i mina strån! Kanske man skulle ta och göra lite slingor? Den saken måste nog funderas vidare på ;)

Funderar på vad vi ska äta till middag ikväll.. kanske korvstroganof.. mummigt! Har förövringt pratat med min sambo om planerna om fredagen och han är på :D Mamma kunde vara barnvakt efter lunch.. och Dennis kanske skulle vara på förmiddagen, annars får väl Thea följa med på Ikea. :) Nog för att det skulle vara skönt med en dag bara jag och Kim, det händer inte så ofta nu för tiden. Man kanske skulle ha barnvakt oftare, tror att vi kaaanske är lite för egennyttiga om våran lilla prinsessa! ;P

Nu åter till målandet, medans Thea sover eftermiddag :)


Lilla tuffingen i gåstolen :)

Ikea?!

Nu är det bara kvar typ.. 1/3 av grundmålningen, nice! Thea vaknade och börjar nog vara lite sugen på lunch, sen promme. Så jag kaaanske hinner måla första varvet med täckfärg. Imorgon måste jag fara på färg & tapet och handla färg :D Tror att jag har bestämt mig för någon turkosnyans, sen blir det att göra lite mönster på väggen skulle jag tro. Eller så kanske man skulle köpa ett fint tyg och hänga upp... inte en dum idé! Ska nog göra en namntavla till Thea också, med hennes namn. Såg en på internet igår.. och tänkte att det kan ju inte vara så svårt! ;) Om jag ska genomföra allt.. så kanske man skulle ha fixat barnvakt nån dag! Ååå.. det skulle vara kul att fara upp till IKEA! Köpa nåt bord och så... nog för att hon inte kan använda det än.. meen det smäller bara till! :P

Vad tycker du om det Kim? IKEA?! :D Nu är jag ju inte gravid, så nu kan vi gå mer än ett varv älskling :P Din favvoaffär, hehe! (Ironi på hög nivå, för er som inte vet!)

Om man målar klart i veckan.. så kanske man kan åka snart!!! Typ.. på fredag eller nåt! Mamma slutar kl. 12.00 och K kanske kan kompa?! Näe, nu måste jag ringa Kim :D

Tisdag.

Ja tom jag såg SAIK matchen igår! Vi var hos pappa och klockan blev mycket, så vi for hem innan den avgörande perioden började. Riktigt roligt att dom gick vidare måste man ju säga, vilken skräll!!

Hann både spackla och slipa klart alla väggar igår, så nu ska det väl grundas idag är det tänkt. Måste gå upp till vinden och hämta en pensel först..! Annars idag då? Tror att vi ska ta oss en promme i det härliga vårvädret! Gick en lillpromme igår och det var så himla skönt, särskilt om man fick gå på asfalt. Annars var det ganska halt och slaskigt!

Måste ju visa mössan Thea fick! Hur söt som helst, lilltanten :)


Jag tror att tutten sitter i fel trut?


Thea och Ior :)

Full rulle.

Då var det måndag igen! Min glada lilla tjoppelina har just ätit lunch, köttfärssås och spagetti med banan till efterrätt ;) Har ändå hunnit med hyfsat mycket nu på morgonen. Tvättat en tvätt, bråkat med Thea som inte ville sova (men var huur trött som helst!) och börjat spacka i Theas blivande rum. (Ja Kim du läste rätt, köket är faktiskt din avdelning :P) Sååå nu är man igång igen... det kommer nog att gå ganska fort, har nästan alla grejer.. inte färgen till fondväggen.. och taket är redan målat. :D Thea kan ju inte sova inne hos oss i all evighet, nästan lite skönt. Då behöver vi inte störa varandra... + att det är väldigt roligt att inreda ett barnrum! Det kommer nog att bli bra, har lite planer... men ingenting spikat. Kommer naturligtvis lägga ut lite bilder sen!

Annars i veckan.. vi kanske ska träffa Janina på onsdag. Sen så har jag pratat lite med Sofia och vi ska nog dit och hälsa på nån kväll! Så trevligt, känns som att det var en evighet sen!

Ibland blir det...

... kanske inte riktigt som man tänkt sig. Vi skulle ju eventuellt fara till Kims faster, men fick inget svar. Vi bestämde iaf att vi skulle åka till Ica och handla.. en impuls på vägen och vipps så stod vi i kö på OKQ8 och skulle tvätta bilen. Ja vi vet, man ska inte köra bilen i biltvätt... men den var inte ren alltså! (Körning på E4:an = inte bra!)
Vi tog inte med någon skötväska eftersom vi tänkte att vi ska ju bara och handla. ... Det tog en jäkla tid att stå i kö.. så Thea blev ju såklart hungrig. Vi åkte till mamma och gav mat, bytte blöja (hade reserver hos mamma :) ) och sen fick mormor vara barnvakt. Dom tog en härlig promme i vårvädret medans vi handlade :) Sen blev det mat, vi tänkte grilla... men det fanns ingen grill tillgänglig. Men mamma vägde upp det med sin hemmagjorda potatisgratäng. :D Och nu sitter vi hemma och slappar i soffan!

Imorgon ska vi bara vara hemma tror jag, kanske eventuellt fara och köpa takfärg till köket. Blir mer och mer irriterad varje gång jag ser vårat kök, det blir ju aldrig färdigt! Så nu måste man väl ta och kavla upp ärmarna och hugga i. Det brukar vara så om det ska bli gjort någonting här! :P

Nu, film :)

Helgen.

Inget bloggande i helgen, helt otroligt! I fredags var vi hos mamma och såg Let´s Dance och igår var vi till Boden och firade 60 åringar! Det var kul att träffa så många i släkten, är inte varje år om vi säger så! Om man har tur blir det väl kanske 1 gång/år... vilket är ganska konstigt egentligen. Det är ju faktiskt inte på andra sidan jordklotet dom bor, jag och mamma sa att vi skulle fara och hälsa på min kusin Sara framöver. Hon har en dotter som är nästan exakt 1 år äldre än Thea och det skulle vara kul att se hur dom bor! Meeen, det kommer väl att vara en sån sak man tänker och sen aldrig blir. Men jag ska lägga det på minnet och försöka styra upp det! :P

Igår var vi bjudna till Malin och Krille på middag, Krillekocken gjorde fläskfilé med potatisklyftor, mumma :D Sen såg jag och Malin Twilight :D :D M hade en riktigt bra kvalla och jag hoppas verkligen att dom kommer att göra film på alla 4 böckerna! Längtar tills film 2 kommer! Bok nr 4 var förresten lika bra som alla dom andra! Herrejävlar, den som inte har läst dom där böckerna har verkligen missat nåt! Nu vill jag bara att Malin ska läsa klart så vi kan diskutera allt!!! Nästan så att man skulle ta och läsa den en gång till, men jag har lovat Majja att hon ska få låna den ;)

Idag ska vi kanske fara och hälsa på Kims faster, hon har inte träffat Thea än! Sen ska vi och handla mat... blir förmodligen en lugn hemmakväll, mysigt :D

Barn och sambolös för en kväll.

Ja, jag var riktigt snabb på stan idag. Gick direkt på Bokia och det fanns en hel hög med böcker! Köpte en bok till Malin också som ligger och väntar på henne här hemma. :) Gick sen en sväng på Lindex och kollade på barnkläder. Hittade både jacka och byxor till Thea :D Det blev en rosa jacka och bruna byxor... vet inte om jag är 100% nöjd med färgvalen.. men dom går ju faktiskt att byta! ;) Gick aldig in på CK utan åkte hem och la Thea och lusade lite i min nya bok! (Som redan är spännande efter 70 lästa sidor!)

Kim och Thea har nyss åkt till stan, ska se hockey hos Ella och Tony. Kim tyckte inte att det var någon idé att vara hemma om jag ändå bara skulle läsa. :P Vilket han kanske har rätt i! Men jag saknar dom redan! Så nu är det bara jag, Bella och Edward ikväll... nice! Ha en trevlig kväll!

Onsdag.

Det blev bio igår, skönt att vi såg 17.45! Filmen var ändå, 2,5 timme! Tycker naturligtvis inte att filmen var lika bra som boken, fanns ändå rätt mycket som dom plockat bort eller skrivit om. Men den är helt klart sevärd! Före bion gick vi på Viking och åt buffe, riktigt gott :) Mysigt att bara få vara med mamma, bara få ha henne för mig själv. Det händer inte så ofta nu för tiden! Min älskarde mamma! Hon är bäst!
Det var så roligt att komma hem, Thea blev så lycklig! Fick knappt lämna rummet så blev hon kinkig! Sötpluttan :) Det ble en tidigkväll, somnade vid 22.30 och är så himla trött ändå när Thea vaknar 6.30!

Just nu springer hon runt i gåstolen, jag ska nog börja göra mig klar. Vi ska ju som på stan idag!!! Hoppas då för gudsskull att inte boken är slutsåld!

YES!

Tjoho! Har fått reda på att den 4:e boken "så länge vi båda andas" eller "Breaking dawn" av Stephenie Meyer finns att köpa nu! (På svenska) :D :D Tror visst att jag måste göra en tripp upp till stan!!! Men jag vet inte om jag ids idag, det är så pissigt väder och motorvärmaren är inte i. Det får nog bli imorgon istället :D Äntligen! Dax att drömma sig bort i Bella och Edwards värld igen!!!



Ikväll får vi se vad det blir, Kim pratade om att fara och hälsa på Micke och Anna. Känner mig lite sugen på bio :) Måste nog undersöka saken lite mer! Mamma åker till Umeå imorgon.. så! Isf blir det "Män som hatar kvinnor".

Morgonmys :)

Hihi, Thea står i gåstolen som vi lånat av Elina och Krille :) Det går mest bakåt och runt.. men lite framåt också ;) Hon kommer nog på det snart! Hon verkar ha roligt iaf, pratar och kollar på "instrumentpanelen"!

Kim gav Thea mat innan han åkte till jobbet imorse, så vi fick sovmorgon till klockan 8.00 :) Det är såå mysigt när man vaknar och hon ligger och kikar på en. :D
Idag är det ingenting planerat, funderar på att fara upp till stan. Vi ska och gratta min morbror som fyller 60 år på lördag.. så man kanske ska se om man hittar nåt att ha på sig ;)

Måndag

Idag blev det en riktig hemmadag :) Har sett film, dammsugit, jagat Thea och lagat mat! Har nyss ätit middag, Kim ger Thea mat nu och sen ska K och bowla. Vi ska gå till pappa och Majja och umgås, dricka lite kaffe och så. Sen är det ju Simon och Tomas ikväll :D Nice!

Dagen.

Sitter och ser på 5:an, Wipeout.... ganska lätt söndagsunderhållning, blir nog inte ett favoritprogram :P Men om ca 5 minuter börjar Beck :) Thea ligger och sover och vi får ha lite föräldramys!

Vi åkte till mamma mitt på dagen, hon och Dennis hade åkt till mormor och morfar i Jörn. Thea var trött, så vi bestämde att vi skulle gå en promme till Ica Maxi. Vi gick på Shape en runda och sen in på Intersport. Hittade en vår/sommarjacka i svart med rosa sömmar, som är jättefin :D Perfekt när man ska ut och gå också! När vi skulle gå tillbaka så gick vi en annan väg... villade bort oss lite.. på Moröbacke! Hallå?! Men vi gick då aldrig fel och kom oss till mamma. :P

Imorgon är det ingenting planerat, Kim har bilen.. så vi får nog roa oss på hemmaplan :)

Näe, det blir inga bilder ikväll för nu börjar filmen :)

:)

Fick ligga i sängen till vid halv åtta snåret idag :) Härligt med en liten sovmorgon iaf. Thea har inte sovit någonting på förmiddagen tills alldelens nyss. Hon har blivit så himla rolig när hon ska sova och inte riktigt har lust med det! Ligger och låtsasgnäller/gråter och sen helt plötsligt pratar hon istället, allt för att man ska komma och ta upp henne :) Sötungen! Sen om man kommer och kollar till henne kan hon få värsta skrattattackerna bara av att man visar sig!

Idag ska vi fara och hälsa på hos momme i stan :) Hinna vara med M innan hon åker till Umeå imorgon! Så det blir nog middag där också, skulle jag tro. Kanske lägger in lite bilder ikväll... om jag ids. :P Har förresten läst ut "Män som hatar kvinnor" nu! Den var jättebra! Nu kan man ju gå och se den på bio också :)

Snabbt inlägg.

Det känns som att det är en evighet sen jag skrev nåt här! Men iaf, igår var vi till till moffe och Majja. Blev bjudna på lax och potatisklyftor (mitt recept!) gott!! Sen gick vi hem vid 21 tiden då Thea började vara ganska trött och ville göra kväll.

Idag ska vi till Kims föräldrar, äta middag och se hockey. Kanske inte något som jag ville ägna min lördag åt.. är ju ingen hockeyfantast direkt :P Skulle helst av allt bara vilja vara hemma och mysa med mina underbara älsklingar :) Känna lugnet.

Sängbravader.

Jag fyndade ingenting till mig själv på stan idag... men Thea fick en ny pipmugg, självlysande tuttar och en leksak :) Lillgumman, det har inte varit hennes turdag idag! Först bonkar hon snoken i golvet när hon nyser.. och sen till det hemskaste hemskasssste! Trillar/kryper ur mormors dubbelsäng! Men det gick då bra iaf, får nog ett mindre fint blåmärke på kinden.. men skönt att hon verkar vara som vanligt ändå :) Glad, pratar och rörs! Men det är så hemskt och det sliter verkligen i mammahjärtat när ens barn blir så ledset! Huvva, aldrig mer!

Imorgon ska vi till moffe, dom hade köpt en pye till sessan :) Annars blir det ju helg och Let´s Dance :D Melodifestivalen på lördag, tror att vi kommer att ta det ganska lugnt. Känner att en förkylning är på ingående... Thea är också snorig. Nu ska vi gå och lägga oss! Natti natt :)

Mums!

Thea har blivit så duktig på att äta lunch! Nu har hon fått äta rödspätta med potatis och morötter :D Päron till efterrätt! Hon har sovit en stund, men har just vaknat... Vi ska på stan med moster Malin och sen hem till momme! Kim ska på hockey ikväll, så jag ska hämta honom när den slutar. :)

Nu ska jag gå och ta upp lilltjoppan och sen göra mig iordning :)

Vellund!

Imorse begav vi oss klockan 08.30 mot Åliden. Hade hunnit surfa lite innan vi åkte, kikade lite på jackor till Theastumpan :D Är lite sugen på en som finns på Lindex faktiskt, men kan inte bestämma vilken färg...!

en brun jacka med rosa byxor kanske?
Eller röda byxor kanske.. Helst av allt skulle jag nog vilja ha en typ.. turkos jacka.. men då får man kanske leta lite mer.. :) Ja vi får väl se. Kims arbetskompissambo ska sticka/virka en jättesöt mössa till Thea!!! Kan lägga ut en bild på den sen ;)

Hos mormora blev det palt till lunch och köttsoppa till middag! Vilken lyx!!! Inte varje dag man får äta det :) Vi kom hem för ca en timme sen, nu ska vi mysa lite, Thea ska ta en powernap (förhoppningsvis)! Se lite bygglov :D

Imorgon blir det nog en hemmadag och antingen på torsdag eller fredag blir det en sväng på staan.!

Måndag.

Vi som skulle ha handlat idag, har helt enkelt inte orken. Skönare att ligga på soffan och läsa Stieg Larsson medans T sover :) Får väl handla imorn kanske.. om jag hinner det... hade tänkt åka upp en sväng till mormor och morfar! Får höra vad systeryster säger om det (?) :) Jag kände mig sugen iaf, Dennis och Fredde skulle lix dit!

Annars har jag inte gjort så många knop idag. Tvättat lite..Jag har inte så bra i axlarna/nacken/ryggen..  mamma tycker att jag ska gå till knackis.. men jag är lite för feg. Tycker inte om när det knakar och smäller..! Huvva! Tror att det är något som ligger i kläm och det har det gjort i flera år. Blir ju inte direkt bättre när man bär på en bebis heller...kanske skulle ta och överväga saken iaf. Inte så bra att man går runt och har ont och yrsel. Det händer att jag bara behöver vrida på skallen så tror jag att jag ska svimma. :/
T har fått smaka broccoli. Det var inte en hit.. (som allt annat i början!) nu tycker hon att kyckling och grönsaker är riktigt smarrigt :D Kul att det börjar funka! Har gjort att magen också är mer i balans. :)

Snart kommer Kim hem :D Men han ska och bowla sen... så man kanske ska klura lite på middag! Det blir nog bara en hemmakväll för oss tror jag. Se Simon och Tomas :D

Fick förresten marykay grejer av Malin och Mamma (med respektive) när jag fyllde år :D Hur bra som helst. Rengöringsgrej, lotion och foundation... hyn känns som sammet! + att det är mineraler i det! Myycket bra! Undrar om jag ska boka in ett party i vår, ska nog beställa ögonmakeupremovern.

Inte alltid lätt.

Jag älskar att vara mamma och Thea är det bästa som finns! Men vissa dagar vill man bara gå och dra täcket över huvudet... när det känns som att allt man gör bara är fel. När saker och ting byggs på som kommentarer och gliringar man kan få. Nog för att alla säkert är väl menade.. men tillslut är det inte roligt längre. Vi är föräldrar och vi vet vad som är bäst för just vårat barn! Alla barn är olika. Det är nog spännande att vara mamma som det är, alla nya saker som händer. Nog för att vi är rätt lugna och "cooola" föräldrar, jag stressar inte direkt upp mig för småsaker. ;) Det har mina nära varit väldigt bra på, att berätta hur duktiga vi är. Man gör ju alltid det som man tror är bäst, eller?! Vare sig det handlar om Thea eller vilken färg på gardinen man ska ha.

Barn gör som du gör. Så mycket som vi gör avspeglas på Thea, vi har inte ett snällt barn av ingen anledning. Det är en sak alla säger, är hon alltid såhär snäll? Nu är det kanske dax att börja skryta över allt bra man gör, känna att man är bra. Tur att jag har så underbar familj och vänner som kan se allt det bra man gör också. Ni är fina allihopa, tack för att ni finns <3

Jag är då iaf jävligt less på alla som tror sig veta allt. Man måste faktiskt få lära av sina egna misstag, därmed sagt att vi gör säkert inte allt rätt... men jag vill gärna leva mitt eget liv, inte ha någon guide. Vill jag ha råd eller tips om livet så frågar jag någon som jag tror vet.

Ta hand om det ni har, var rädd om det. Vårda era relationer! Jag ger upp, sätter ner foten och har inte tänkt ta "skit" längre! Det gör en bara ledsen. Jag vill ha min ryggsäck (BF-grej!) fylld med en bra känsla, att jag duger som jag är. Inte en tung sliten liten handväska som är så tung att asfalten går sönder bakom en. Annars kommer jag att bryta ihop inom en snar framtid.

<3 Mammas och pappas allt!

Kalas.

Idag fick jag sovmorgon till klockan åtta och fika på sägen :D Vilken prins jag har! Vi slappade till typ mitt på dan och sen åkte vi upp till Kims mormor. Vi sa att vi inte skulle ha fika, men ni vet ju hur gammeln är :P Sen for vi till Ella och Tony på kalas, Grattis Tony som fyller 29 år idag :D Vi har nyss kommit hem, blev bjudna på god middag och en massa gofika!

Thea våran lilla busunge har just nu kravlat sig till tv-bänken och känner på en av våra förvaringslådor... myyycket fint möster på den! Hos E & T var hon i deras tv-bänk också och öppnade lådan! Nu har det börjat, jakten på den vilda bebin :P Ja, hon skällde ut Jörgen också, det var komiskt! Eller det lät precis som det iaf, tog i enda från tårna!

Nu ska vi se lite Beck och sen blir det sova!

Imorn ska nog jag och Thea fara och handla på Ica Maxi... annars är det inte så mycket på göra-listan!

RSS 2.0