Ibland blir det...

... kanske inte riktigt som man tänkt sig. Vi skulle ju eventuellt fara till Kims faster, men fick inget svar. Vi bestämde iaf att vi skulle åka till Ica och handla.. en impuls på vägen och vipps så stod vi i kö på OKQ8 och skulle tvätta bilen. Ja vi vet, man ska inte köra bilen i biltvätt... men den var inte ren alltså! (Körning på E4:an = inte bra!)
Vi tog inte med någon skötväska eftersom vi tänkte att vi ska ju bara och handla. ... Det tog en jäkla tid att stå i kö.. så Thea blev ju såklart hungrig. Vi åkte till mamma och gav mat, bytte blöja (hade reserver hos mamma :) ) och sen fick mormor vara barnvakt. Dom tog en härlig promme i vårvädret medans vi handlade :) Sen blev det mat, vi tänkte grilla... men det fanns ingen grill tillgänglig. Men mamma vägde upp det med sin hemmagjorda potatisgratäng. :D Och nu sitter vi hemma och slappar i soffan!

Imorgon ska vi bara vara hemma tror jag, kanske eventuellt fara och köpa takfärg till köket. Blir mer och mer irriterad varje gång jag ser vårat kök, det blir ju aldrig färdigt! Så nu måste man väl ta och kavla upp ärmarna och hugga i. Det brukar vara så om det ska bli gjort någonting här! :P

Nu, film :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0