F R E D A G

Världens bästa dag på heeela veckan är här, F R E D A G ! Vi har haft sovmorgon till åtta och sett lite tv på barnkanalen. Undrar vad vi ska hitta på idag... målarna kanske kommer och börjar på stortoan idag, och om dom inte kommer idag så blir det på måndag. :D Vi har valt en ganska vågad golvmatta, tror det kommer att bli skitbra!


När vi var på Lycksele djurpark i somras :)

Luck.

Wiiiiii!!! Var förbi en av mina gamla chefer på handikapp idag och jag ska få inskola mig på ett boende i Skelleftehamn till veckan! Känns bra att börja om igen, trivdes ju så himla bra i den branchen sist! :D
Annars idag har jag varit på stan och jag och Thea har varit förbi morfar en sväng :) Ikväll ska vi "pluggtjejer" träffas och fika hos Johanna! Både Johanna och Moa har fyllt år, så det blir presenter :D Kul att vi kommit igång med fikat igen, ser alltid framemot våra träffar. Ni är guld tjejer, det är verkligen lycka att ha så fina vänner!

Tisdag.

"Men herre gud ändå" (som Thea brukar säga) vilken dålig bloggerska jag är! Köket börjar iaf ta form, ska bli skönt att få fläkten på plats snart... att göra mat i ugnen börjar bli lite tråkigt :P Igår höll jag och Kim på med skafferilådorna till typ halv elva... det tar lite tid, men bra blir det :)




Huvva!

NEEEEEEEEJ! Thea har sovit hos farmor och farfar inatt... vi fick just ett samtal om en liten flicka som har magsjuka... NEEEEEEEEJ! Ber till magsjukeguden att jag ska slippa!

16.48
Hon har inte kräkts sen hon kom hem i förmiddags :) Var nog en snabbsväng... I hope! Kim är på hockey och vi ska strax äta middag.

Vägen har förändrats.

Ja! Christer det kommer ett inlägg med bilder på både Thea och huset :) Men inte idag. Det är mycket som händer just nu! Köket har kommit, men det ska klaffa både med att vi ska ha tid och den som ska hjälpa oss ska ha tid... så jag hoppas att det börjar hända nåt där snart! Kim har iaf skruvat ihop alla stommar :) Och en toa är klar... men det är nåt vajsing med avloppet så det har Hedströms värme kollat på idag. (Vattnet i duschen rinner inte undan som det ska) Känner mig superpeppad på att påbörja ett nytt rum, ha ett eget litet projekt... men vet inte vars jag ska börja! Står mellan att börja på matsalsdelen eller vårat blivande sovrum. Vi får se hur det blir.

Har varit på arbetsförmedlingen idag och ställt mig som arbetssökande. Från och med idag har jag nämligen sökt studieuppehåll... dels för att jag inte vet om Lärarutbildningen är rätt för mig och av andra personliga skäl.. det har hänt en hel del saker under det gångna året, både bra och dåliga. SÅ just nu är jag helt inne på att börja jobba igen, göra saker och vara med människor som gör mig lycklig.

Ska gå på bio med mamma och Malin ikväll :D Ni vet, sånna där välbehövliga guldkorn i vardagen!

RSS 2.0