Blogg tips.

Hahahahaha! Jag kan nästan inte sluta skratta, Tuva är så rolig! Gå in på: Sofias blogg och lääääs!

8 år

Idag har jag och Kim varit tillsammans i 8 år, det känns som att det var igår det var sommaren 2002... tiden går fort när man är lycklig och har roligt.

Mycket har hänt och mer kommer att hända, ser framemot att dela mitt liv med dig Kim Johnnie Löfstedt <3


Ett av dom äldsta korten på oss... :P
Tycker faktiskt att vi är en gnutta snyggare idag ;)

Grattis, grattis, grattis!

Sitter på moröbacke, lillan sover. Var nog ingen idé att lägga henne hemma... grannen håller på att plinta till sin nya altan, det skakade i hela huset ;) Ska strax sätta mig ute i solen ta med mig en inredningstidning och känna lugnet.
Ikväll ska vi till huset :D och kolla så att dom städat ordentligt... det blir ev. så att vi tar över det 1 Augusti, och ev. står med dubbla boenden nån månad. Känner pirret i magen, det är ju sååå snart! Kim och Tony har redan kollat så det går att göra sig hörd över tomtgränserna, sist enades de om att vi skulle vandra ner till svärfars och äta middag ;) Skönt att hinna flytta innan de kommer och gör det invändiga arbetet till fjärrvärmen i radhuset... och hinna fixa lite i huset innan skola och förskola börjar om till hösten. Wihooo!

Det är rätt så fullbokat den här veckan vill jag lova!

I måndags fyllde Janina år
Tisdag Ella (OCH nu Janinas lilla pojke! Stooort grattis vännen!!! Längtar tills jag får träffa er och det lilla underverket)
Onsdag (idag) Frida
Torsdag har jag och Kim varit tillsammans i 8 år.
Så det är mycket att fira den här veckan. :)

På lördag ska vi fara med Ella och Tony till Lycksele djurpark, ska blir kul att se hur Thea reagerar på alla djur. Just nu är nästan alla små insekter som rör sig "Pindel".

En helt vanlig måndag.

Idag har jag och Thea varit hemma heeela dagen. Busat, tjivats, lekt, diskuterat, tvättat, bråkat, hoppat i sängen, bollat, sagt till på skarpen, ätit glass... ja det skiftar verkligen när man har en (snart) 2-åring dotter! Men det är kul, så kul att både jag och Kim har svårt att hålla masken i vissa situationer åt våran bestämda och rätt så allvarliga lilla dam ;)

Ikväll ska jag på bio med Majja och Malin, och se eclipse :D

Nu är det bara 3,5 dag kvar... sen har Kim   S E M E S T E R !

Biia & Pim.

OJ, idag blev budgivningen av vårat radhus påbörjad & klar. Kan säga att priset skenade över både mina och Kims förväntingar, till det bättre :D Känner mig lite småförvirrad faktiskt!

Vi har varit hos Ella, Tony och Molly ikväll, blivit bjudna på pizza och sett film. Thea flörtade lite med sin farmor tidigare i veckan: "Thea pova paamoor heeelen", så hon är i Ursviken till imorgon :) Helt galet så många ord det kommer hela tiden! Hon har kommit på att jag och K inte bara heter Mamma och Pappa, utan Biia och Pim också ;) Sötnosen!

Wrooom.

Har varit vaken en timme nu... undrar när lilltrollet ska behaga vakna idag ;) När vi gjort oss klara och jag stökat till lite inför den sista visningen ikväll ska vi dra till mamma. Sen ikväll ska vi till Fällfors och se när Tony genomför sin 30-årspresent, köra Audi R8. Ska bli kul att se!

Har fått dille på att virka.

Gud vad det åskade inatt!

RSS 2.0