Vi flyttar!

Vi kommer att skriva på kontrakt för vårat radhus på måndag :D Tjohoo! Vi "fick" det!!! Vi är skitlyckliga! OCH bråttom är det också, inflyttnig den 1:a J u n i !!! Snabba puckar.. så det är bara att börja med vindsförrådet så snabbt som möjligt, har huuur mycket skit som helst där uppe. Jag hoppas att jag har varit så smart att jag rensade rejält vid förra flytten... tror dock inte det! :P Samtidigt är det skönt att få flytta in så snart, då behöver man inte gå och längta så länge :) + att vi kommer att kunna vara ute mycket i sommar på både fram och baksidan! Finns två altaner.. är bara att glassa på!

SÅÅ är det någon som vill köpa en 3:a i Skelleftehamn?! Måste ut med annons på blocket.se så snart som möjligt. Det känns bra att man inte har någon uppsägningstid och att vi i värsta fall får ge tillbaka lägenheten till föreningen. Det skulle ju vara hemskt.. men vad gör man.. man vill ju inte direkt stå med två boenden!

Kommer inte att kunna somna ikväll! Är så uppspelt! :D Måste nog göra en att-göra-lista! Och vi som inte ens är klara med köket.. ja det får bli i helgen.

Annars idag då? Städade så vi har helgfint och på eftermiddan gick vi till pappa en stund. Efter det åkte vi och handlade på Ica Maxi och sen svängde vi förbi mamma och Dennis. Ja just det ja, vi var förbi hos Elina, Krille och William också! Kollade in deras nya lägenhet! Jättefint! Utsikt ner till vattnet :D

Kommentarer
Postat av: Jenny

Men va kul :) Grattis!

2009-04-16 @ 22:14:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0