Helgen.

Oj, det känns som att det har hänt hur mycket som helst i helgen! Fredagkväll var vi hos pappa och Majja, när vi kom hem la vi Thea. Hon var lite övertrött och tjollrade i sängen en stund. Efter ett tag lät hon skitlycklig så Kim gick dit och då stod hon upp! Så hon fick sova med oss den natten, eftersom sängen inte var sänkt till det lägsta läget.
Under dan på lördag var jag med mamma och handlade på Solbacken, skulle se om jag kanske kunde fynda nå skor till Thea. Hittade inga, så det blir en stadsrunda innan fjällen... kanske imorgon, det är så pissigt väder idag! :P

Malin och Krille kom på att vi skulle gå ut och äta och sen bowla! Så Thea fick vara hos farmor och farfar, sov borta för första gången och det gick hur bra som helst! Så skönt att det går bra att lämna bort henne :) Det var liiiiite tomt när man skulle gå och lägga sig! Var skönt med sovmorgon iaf :D Vi åt på Kriti och jag vann första serien i bowlingen, en riktigt trevlig kväll!

Igår var vi till Nedre Bäck och firade Kims farmor som blir 75 år i veckan! Ganska mycket folk och Thea var jättetrött när vi kom hem. Världens bästa moster kom hit och vi såg film :)

Thea har blivit så duktig på att sätta sig upp också och har snart 5 tänder :) Nu på morron har hon krupit litegrann och jaa det händer grejer heeela tiden!

Ser att Italien haft jordskalv! Tur att det inte hände när vi var där!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0