Inget internet!?

Det lär nog inte bli så mycket bloggande förän den 1:a Juni! Insåg imorse (när jag startade datorn!) att vårat bredband är uppsagt... ;) Från och med idag!

Är hos mamma just nu, har gått en promenad till Ica och käkat grillat :) Kim och Stefan har varit duktiga och tömt våra förråd och packat och forslat lite grejer till radhuset idag :D Härligt killar! Har skavsår så in i helveeeete! Köpte nya skor på stan igår... och det är väl kanske inte så smart att gå några längre prommisar då :P Jag, mamma och eventuellt Malin ska gå tjejloppet i stan nästa söndag.. hoppas att det är läkt till dess!

Igår kväll åkte vi till Ella och Tony, (Erik och Annie var också där) såg eurovision och blev väl inte alltför förvånade när Sverige hamnade i botten..som vanligt! Blev en ganska sen kväll, var hemma strax före 24. Thea har nån lätt förkylning, hostar och kraxar.. sover inte så bra. Har vaknat tidigt som attan två dagar i rad, lite välling så somnar hon om. Tror att det är hostan som stör! Hon blir stadigare och stadigare, ska bli spännande och se när hon har tänkt släppa taget och gå några steg! :) Innan sommarn är slut kanske ;)

Jamensi mina vänner, ni vet ju som vad som är på G... annars är det ju bara att slå en pling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0