Onsdag.

Hoppla och så var det onsdag, vars tar tiden vägen?! Nu vänder veckan och snart är det helg! Malin kommer hem på fredag och jag tror att det blir födelsedagsfirande hos mamma för Krille som fyllde 20 år igår! Grattis :D

Igår var vi till Ella och Tony och såg schlager :) Tony skulle jobba över... så Kim åkte till Laitis och höll honom sällskap. Jag, Thea, Ella och Ior gick en promenad till Ica och köpte fika. Det var riktigt skönt ute! Ella köpte te på lösvikt... med smak fläder och champagne som var riktigt gott! :)

Ikväll ska vi på biopremiär! Tror aldrig att jag har varit på en sådan ;) Vi ska se "Änglar och Demoner" med Ella, Tony och Christer. Thea ska vara med farmor medans! Ska på den tidigare föreställningen och tur är väl det.. annars är man ju inte hemma förän imorn!  Annars idag ska vi bara vara hemma och ta det lugnt.. Theas mage krånglar (som vanligt!) får se om det blir något resultat av Laktulosen som är insatt... stackarn är så hård i magen. Inte kul alltså... :/ Har nyss fått lunch och har nu somnat.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0