Det verkliga småbarnslivet.

Ööööh, mina ögon känns som om dom skulle vara ihoplimmade... Thea har inte sovit särskilt bra inatt. Vi gjorde en tidigkväll vid 23 och hon sov i sträck till ca 02.00, sen känns det som att hon har vaknat typ 1 gång/timme! Tänkte där vid 05 att hon kanske är hungrig, men hon somnar om direkt hon fått tutten. Så nu när hon vaknade klockan 07 var jag less på att bli väckt och stapplade mig upp. Thea hon sover fortfarande...Men jag tror att jag vet vad problemet är, lillstumpan är småtät i näsan. Så pappsen har väl smittat henne, stackarn. Det blir näsdroppar! Trodde faktiskt att K kanske skulle vara hemma idag, han hade lite feber igår kväll.

Känns som att det var en evighet sen vi fick sova en hel natt... vi har varit för bortskämda! Thea har ju sovit hela nätter sen hon var ca 1 månad gammal ;)

Idag, får vi se hur det blir. Hade tänkt ta mig en tripp upp till stan, får se hur det är med Thea när hon vaknar. Annars kan jag göra dom ärendena imorgon innan vi (förhoppningsvis!) ska och hälsa på Sofia, Robin och Tuva :D

ÅÅÅ gud så ful färg på kavajen gubben i nyhetsmorgon har! Laxrosa!

Kommentarer
Postat av: sandra

Men duu,vad spännande =)finns huset på hemnet eller nå?=)

2009-02-04 @ 08:10:10
URL: http://sandralindahl.blogg.se/
Postat av: sandra

Okej, det var ju fint huset :D kommer säkert passa er perfekt =)

2009-02-04 @ 10:26:33
URL: http://sandralindahl.blogg.se/
Postat av: sandra

Ja men precis , håller tummarna på att det inte är nån mer som vill ha huset =)kommer säkert bli skönt att slippa gå ända upp i lägenheten eran med thea osv =)



jo nu börjar det snart bli dax ju=) nej det har vi inte, har typ kvar bilbarnstol och några andra små grejer,men annars är som allting klart=)

vad tror du det blir då,pojke eller flicka? är så kul att höra vad andra tror :D

2009-02-04 @ 11:49:58
URL: http://sandralindahl.blogg.se/
Postat av: sandra

ja precis , gud vilken skillnad ni skulle märka,typ det där med att sova ute osv,kan tänka mig att det blir en sån JÄTTE förändring =)



Precis,vi får heltenkelt köpa det vi har råd med, och resten får vi köpa efter bebisen kommit :D blir säkert roligare när man vet vad som ligger därinne :Phaha , det är många som inte kan gissa:P förstår inte varför :P jag trodde du hade en flicka hela tiden,men när alla sa att du skulle få pojke blev jag endå lite osäker :P

2009-02-04 @ 12:55:56
URL: http://sandralindahl.blogg.se/
Postat av: sandra

ja kan tänka mig det, flytta när allting är klart! MEN det är mycker friare att bo i hus :D



ja och jag är stolt för att jag hade rätt =) haha dom flesta tror på pojke , mamma tror flicka,tror hon är den enda faktiskt :D

2009-02-04 @ 14:18:38
URL: http://sandralindahl.blogg.se/
Postat av: sandra

Okej, ja vi får ju se vad som kommer ut :D

2009-02-05 @ 10:52:47
URL: http://sandralindahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0