Maskrosbarn

Nu är det nya "friska" tag idag :) Idag är det verkligen kanonväder! Vi har haft en mysig sovmorgon på soffan. Thea har ätit gröt, med lite protester och ligger nu och sover igen. Ska börja göra mig klar för stan snart. Tänkte att det blir så himla länge om vi ska fara och vara där direkt på morgon. Vi ska hämta K när han slutar, fara med Thea till farmor och sen vidare på husvisningen :D

Såg förresten nyss på Efter Tio med Malou om en karl som hade vuxit upp i fosterhem. Det var gräsligt! Hans mamma dog när han var 1... han och hans syskon blev splittade och han fick styk varenda dag tills han fyllde 14 år! Duschade typ 2 ggr /år och fick inte gå på toan utan tillåtelse. Han sa att om dom var riktigt nödiga så gjorde dom sina behov genom sovrumsfönstret. Att det var människor som visste vad som pågick men inte gjorde någonting..! Och det som var så fantastiskt var att han mot alla odds hade lyckats i livet. :)
Har faktiskt tänkt tanken flera gånger att jag skulle vilja bli fosterförälder senare i livet. Att vara en stöttepelare för barn som far illa i samhället. Det tål att tänkas på!

Kommentarer
Postat av: sandra

Lycka till och hoppas ni gillar huset :D

2009-02-10 @ 15:24:37
URL: http://sandralindahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0