Mycket imorgon!

Igår tog jag och Thea en härlig promenad innan vi gick till moffe och åt en semla :) Vi var där nästan hela eftermiddagen, Krille kom också förbi och det var kul att se honom. Han skulle btw fara och hälsa på M igår, skönt att hon kommer hem imorgon! Just det ja, imorgon ska mamma på Make Up Store och sminkas... har lovat att följa med :D EN till sak imorgon, Thea bli heeeela 6 månader! Ett halvt år... lilla hjärtat!
På lördag ät det alla-hjärtans-dag! Undrar vad vi ska hitta på... kanske skulle skicka Thea till farmor och farfar. Maggan har gnällt länge om att hon skulle gärna vara barnvakt och låta Thea sova över. Nu är inte T riktigt frisk än.. så vi får väl se ;) Hon kan ju få vara där under kvällen ;) Fast det skulle vara riktigt skönt att ha en sovmorgon! Hon har en förmåga att inte sova 10 timmar i sträck längre... hon håller sig nog inte mätt på modersmjölksersättningen hela natten. Skönt att börja ge välling nu när hon blir 6 månader.


Ser lite småtokig ut! Busigt!

Huset vi var och kikade på var väl ungefär som vi hade tänkt oss. Vi skrev upp oss på intresselistan och ska lägga bud, så nu får vi se vart det bär av :) Riktigt pirrigt faktiskt, köpa hus är ju en så stor affär! Man ska tänka på så mycket och sen tänker man.. ja men vi har ju en ganska fin lägenhet nu... men sen tänker man på alla fördelar med hus och att vi t ex kanske kommer att ha en egen gräsmatta i sommar! Sen så är jag inte heeelimpad på föreningen vi bor i, nog för att det funkar... typ. Skulle vara skönt att kunna gå förbi ett fönster utan att bli tokglodd på! Sen så bor det en hel del skvallertanter här, -Dom har då ingen kökslampa, det ser inte bra ut. -Kolla så mycket grejer dom har på balkongen, det ser inte bra ut. Jaaadijaadijaaadi! Sköt ni erat ni! Dom snackar säkert om oss också, man vill nog inte veta!

Idag ska vi vara hemma, har tänkt städa och tvätta lite inför helgen. Skönt att få helgfrächt! K ville att vi skulle ha en hemmakväll och bara slappa. Han orkade inte ens fara och titta på hockey ikväll! Mycket på jobbet nu tror jag, dom ligger tydligen ca 3 veckor efter med snöskottningen. Nu ska jag tjollra med min dotter som börjar bli lite less på att vara själv. Göra mig lite te och rosta mackor :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0