Morgonpigg idag.

Thea började röra på sig vid 6 imorse... men jag fick ligga till klockan sju iaf. Småslumrade mellan varven och då blir man ju sååå trött! Sen har hon legat och sovit på soffan tills nu!

Vi har så fint här hemma idag, städat, sorterat och fräscht ;) Har bara skurningen kvar, annars blir det att bara vara hemma idag. Kim har både bilen och barnvagnen, så det blir väl att vara hemma idag. Det är ju iofs inte så långt till moffe om vi skulle vilja gå dit. Men att bära en 8 kilos bebis blir ganska tungt efter ett tag ;) Kanske skulle ta och höra om K ska mot vårat håll nåt idag, då kanske han kan komma hem med vagnen om jag har tur ;) Thea är förresten på ett strålande humör idag! Skönt att hon har repat sig väl. K är förkyld, känns nästan som att jag också kommer att trilla dit. Har lite ont i halsen.. ja Thea blir väl drabbad då också förståss... varför inte göra bort allting på en gång?!

Kändes faktiskt lite konstigt att det kom folk och tittade på vårat hem igår... att det kanske ska bo någon annan här, inte vi. Känns lite hemskt på nåt sätt, som vi har kämpat och det har ju som just börjat bli riktigt fin här hemma. Men det ska bli otrooligt skönt om vi slipper släpa alla grejer till 3:e våningen och Thea kan få sova ute i vagnen. :) Så det är både och... skönt att typ aldrig bli störd av grannen som har fest och kunna sitta ute på altanen och dricka kaffe, ha grillfest och sola på ens egna gräsmatta! Men vi får väl se hur det blir, det kanske är många som är intresserade och budar så det står härliga till... vi får hålla tummarna :)


Kim var lite busig och provade hörselskydden på Thea nån kväll innan nyårs.
Visst är hon tjusig?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0