Fartdåre.

Jag fattar inte hur man överlevde med en "vanlig" kamera förut. När man har barn är ju digitalkameran suverän! Det finns huuur mycket kort på mig som helst när jag var liten... men 80% av dom är tagna på bakhuvudet, jag var tydligen expert på att vända mig just när mamma skulle knäppa. Thea som oftast är en liten linslus, har ju såklart en vilja som alla andra hon med ;)

Försökte ta kort på henne i en av hennes nya klänningar som vi inhandlade i helgen. Det var inte lätt, hon har ju så många järn i elden :P


Goungen ;)

Nu, äntligen är "budgivningen" klar. Den andra killen fick inte vara med, han ljög om lånelöftet och for till Sthlm och allt vet vad. Så vi fick huset för utgångspriset :D Hon som äger huset är dement och säljer därför via en god man som godtog vårt bud. Sen skulle budet godkännas av nån överförblabla, vilket det gjorde idag. :D Så nu är besiktningen inbokad nästa vecka och är det inga stora fel på huset så är vi Ursvikssbor till hösten! Sweeeeet! Är ni sugna, eller känner någon som vill köpa ett jättefint radhus på Anderstorp (gamla kvisten), med nytt kök och nyrenoverad helkaklad toa, så hör av er!

Kommentarer
Postat av: johanna

så roligt för er att det äntligen är klart:) Nu hoppas vi bara att det ser bra ut på besiktningen:) Vad söt hon är lillgumman:) Hoppas helgen har varit bra & att veckan blir super:) Stora kramar!

2010-05-24 @ 12:03:01
URL: http://johannafo.blogg.se/
Postat av: jenny

Va söt hon är er lilla tjej! Men guu va kul :) Grattis! Ska hålla tummarna att besiktningen går igenom! :)

2010-05-24 @ 20:21:47
URL: http://Jeennyslillakrypin.blogspot.com
Postat av: Sofia

Så kul stumpan! Grattis:D

2010-05-24 @ 21:04:37
URL: http://sofiialu.blogg.se/
Postat av: Sara

Nice då blir vi typ grannar, eller åtminstonde ursviksgrannar ;P Vi får vårat hus på måndag ... hehe.

2010-05-26 @ 16:22:08
Postat av: Bea

Sara: Jaaa, men så roligt! :D Det blir ju inte så långt, skogen och sen framme ;)

2010-05-27 @ 08:39:37
URL: http://beeatriice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0