Kvalsterbajs?!

Men dra åt skogen vilken häftig liten resa vi har varit med om dom senaste två dagarna! Det började med att Moas sambo höll på att ta med den enda bilnyckeln dom har utomlands, turligt nog så skickade han nyckeln med bussen från Sundsvall (kustbussen) upp till Skellefteå. Moa (som förövrigt fick en utskällning av busschaffören) åkte hem utan nyckel. Dom hade tydligen typ bytt buss i Umeå... så nyckeln var nog i Sundsvall igen. Iaf så fick Moa låna svärfars automatväxlade Saab 9000, nice vi skulle ta oss upp!
Sen fick vi veta att vi skulle ha ett hål på måndageftermiddag, beslutet var snabbt fattat och fyra glada tjejer skulle bege sig in i centrum och gå på Lagerhaus :D
När vi kommer till parkeringen startar inte bilen, vi testar allt. Från att putta bilen, bråka med centrallåset och Frida kollade till och med under bilen så att ingenting hade läkt ut (typ bensinen).
Men iaf så haffar Moa en kille som visste ganska mycket om bilar, Fredrik! Han kollar under huven och försöker verkligen se vad som är fel på bilen. Efter en stund kommer Moa på att det varit lite vajsing med bensinmätaren, så världens snällaste Fredrik skjutsar oss i sin mammas välstädade Audi med doftgranar till närmaste bensinmack. Det hjälpte inte det heller och tiden började rinna ut. Det slutade med att Fredrik bogserar bilen till en verkstad. 
DÅ kom ju problemet, jag hade fan packning som vägde ett helt fotbollslag, hur skulle vi ta oss till vandrarhemmet/minihotellet i centrum?! Ja, det blev ju förstås buss. Jag och Frida åkte buss och Johanna och Moa fick skjuts. Haha, ja just det ja. Moa dagens hjälte konkade all våran packning från bilen till skolan... eftersom hon var tvungen att lämna in bilen. Jag fattar inte att hon orkade!!! Meeeen, när vi skulle avsluta dagen på skolan fattades Johannas väska. Jaha, dom hade stängt verkstan (där förhoppningsvis Johannas väska låg i bilen) men Moa fick tag i en kille som tur var inte hade gått för dagen.

Jag och Frida kom till centrum, vi visste inte om/hur Johanna och Moa skulle ta sig dit. Men vi stegade iväg åt vänster i stan för Frida visste vars vandrarhemmet låg. Mycket bra, man var lagom slut efter dagen, kallt som fan var det och vi hann typ till slutet av stan kändes det som. Då ringer Johanna (& Moa) som fått skjuts av verkstadskillen till vandrarhemmet. Vi har gått åt fel jävla håll! Jaa, det var bara att börja gå det, vi skulle nämligen typ så långt man kunde komma åt höger (inte vänster, som Frida hade fått info om).
Vi möter upp tjejerna, hungriga och vi måste ta ut pengar tydligen för att dom inte tog kort på vandrarhemmet. Men med lite mat i magen så satte vi oss i soffan och såg Idol :)
Alltså, Fridas basillfobier är inte att leka med! Seriöst, vem använder en papperspåse till att byta kanal på en tvdosa? Haha! Kvalsterbajsklumpar i kudden och pubishår i sängen... det är inte lätt! (Kanske tur att man hade med sig både egen kudde och sovsäck)
Bilen var lagad tills vi hade slutat skolan idag, vi kom oss hem utan trubbel och jag tror nog inte att det var tänkt att Moa skulle köra från början :P Och det har varit både lärorikt och roligt! Tack tjejer, vi ses imorn klockan åtta :)
OCH Fredrik ska verkligen ha en eloge som gjort allt i sin makt för att hjälpa fyra vilsna Skelleftetjejer!

Nu hoppas jag att våran bil håller för morgondagens resa :P Det skulle väl vara förjävligt om den skulle pajja just imorn, den som går som en klocka!

Min käre sambo har (som är och ser hockey) städat, tvättat och gjort så fint här hemma :) Thea ligger och sover och jag ser Idol och uppdaterar mig i bloggvärlden.

Luleå tekniska universitet

Institutionen för Pedagogik och lärande

Ht 2009

Examinationsuppgift 1

Beatrice Berglund

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kurs: A0004P, 7,5 p (distans)

Kursansvarig: Bengt-Ola Niemi

Datum: 2009-09-13


Kommentarer
Postat av: Anonym

hahah. Vilket klokrent inlägg!

Ses imorgon:)kramkram!

2009-09-29 @ 21:52:34
URL: http://johannafo.blogg.se/
Postat av: Sofia

Tack!:)



HAHA vilket äventyr ni var med om!;)

2009-09-29 @ 23:44:29
URL: http://sofiialu.blogg.se/
Postat av: Louise

Haha, ja det låter som ett litet äventyr i sig ;) Och Fridas bacillskräck har man ju också hört talas om, goingen!;)

2009-09-30 @ 07:57:38
URL: http://chiqquita.blogg.se/
Postat av: "världens snällaste Fredrik "

Hahaha ja... de var kul dedär.. man kan inte sluta le när man tänker på det, kaos! Men de löste sig tillslut :D

2009-10-01 @ 11:41:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0