Söndag.

Nu känner jag mig både lite stressad och lättad på samma gång. Hade eventuellt tänkt plugga lite idag... men insåg att det inte funkar när Kim och Thea är hemma. Så det blir verkligen att ta tag i skolan imorgon (Även om Malin och Thea är hemma)!
Det känns nästan konstigt att inte fara till campus och sitta med tjejerna... får väl höra hur det har gått för er, det kanske är bättre att sitta på campus och bolla tankar och funderingar. Inga barn eller sambos som är och stör ;) Eller vi kanske ska samlas och sitta hemma hos nån, fan att vi inte har mer grupparbeten :P Så summan av kardemumman är nog att : Tjejer om ni vill sitta tillsammans och plugga så är jag fett på även om det är enskilda arbeten. Skönt att ha ert sällskap!

Begav oss till Moröbacke efter lunch och följde mamma och plockade lite äpplen hos Carina, sen till deras (Carinas alltså) stuga och kika i Örviken och en sväng förbi hos mammas jobbarkompis i Nyhamn. Så vi har flängt runt idag! Kim är på Kopparhallen... hockeysäsongen har dragit igång...  Thea sover och mamma håller på att göra lax med värsta goröran på till middag :)

Jag ska göra er lite nyfikna också, jag ska avslöja en väldigt rolig nyhet till veckan :)

Kommentarer
Postat av: malin

haha "fett på" ;P

2009-09-20 @ 16:44:33
URL: http://irememberwhen.blogg.se/
Postat av: Frida

jag håller på att bli tokig på "skolans organisation" så jag är mer än gärna på att träffas och hjälpas åt istället för att sitta hemma och inte få någonting gjort!! vi kan väl höras imorgon? kram

2009-09-20 @ 20:08:45
URL: http://tokiz.blogg.se/
Postat av: Sofia

Haha taskmört! Nu blev jag hur nyfiiken som helst:P

2009-09-20 @ 20:33:46
URL: http://sofiialu.blogg.se/
Postat av: Moa

Johanna föreslog skeriadejt på torsdag? Vad tros om det? :)

2009-09-21 @ 22:22:36
URL: http://moawestermark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0