Blomflugor.

Jävla blomflugor! Varför ska dom ens finnas?! Dom flyger upp i ansiktet på en! Dom små "vännerna" börjar alltid frodas i mina krukor.. jag har en idé om att det är för att jag är så dålig på att vattna. När vi bodde på torsgatan var det fan stormning! Alla dom blommorna slängde jag när vi flyttade. I Ursviken funkade det ganska bra... började få in en rutin för vattningen. I Skelleftehamn funkade det perfa! Och nu i stan... vad ska jag säga? Jag tror att jag ska gå in på Kims linje och skaffa mig plast/siden blommor! Synd bara att vi för tillfället (får fjärrvärme nästa år) har elelement. Luften bir så torr och tråkig... bra med blomor som "friskar till" inneluften ;)

Nähe.. läste just denna artikel, det verkar som att jag har för fuktigt i mina krukor... aaa, det blir att fara ut och kolla in utbudet på plastblommor i helgen!

Kommentarer
Postat av: bea

Fin blogg! :) Kramkram

2009-10-15 @ 15:12:54
URL: http://almhagen.blogg.se/
Postat av: Sofia

Hehe;) Ja dom är inte roliga dom små rackarna! Vad har du för blommor nu? Kram

2009-10-16 @ 12:31:22
URL: http://sofiialu.blogg.se/
Postat av: bea

SV; tack! :D Hehe, yes (H) Kramkram!

2009-10-16 @ 13:02:32
URL: http://almhagen.blogg.se/
Postat av: Frida

hej! städexperten här...ställ ut en liten skål med äppelcidervinäger vilket blomflugorna dras till, häll sedan i lite diskmedel för att flugorna ska sjunka till botten på skålen!=) Man kan hälla i snusvatten i krukan också men det brukar inte börja lukta så gott då=)! Man kan också bespruta blommorna med vatten och såpa men jag tror äppelcidervinägern är bäst!! lycka till!

kram

2009-10-17 @ 09:26:18
URL: http://tokiz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0