Tisdag.

Snabbloggar :) Ska snart fara in till stan och se om gardintyger... men först ska vi äta lite bullens!

Flytten har gått riktigt bra, vi hade flyttat alla grejer på lördag och städade på söndag. Våra syskon med respektive har varit riktiga stjärnor <3 Så nu har vi varvat ner en liten aning och Kim har tom hunnit klippa gräset ;) Igår var vi till Nedre Bäck och hämtade utemöbler och käkade lunch! Sen var det in på stan, hämta ut en postväxel och sen till mäklarn.. så nu är köpet helt klart :D Sofia och Tuvis kom och hälsade på! Blev lite fika och lek :)

Nä, nu är det lunch :)

12.42
Sådär ja, nu är det fixat med både gardinstyger och gardinstänger :) Kommer nog att bli jättebra, bara min söta mamma kan komma hem och hjälpa mig. Vill inte klippa fel! Inhandlade ett turkost tyg som ska sitta i köket och ett tyg med vit bas och grön/beiget/brunt mönster till vardagsrummet. Var in på Classes och köpte plugg också, så tavlor och hyllor kommer upp :) Får väl lägga upp lite bilder sen, när det börjar vara lite mer ordning ;)

Allt har gått jättebra med Thea i helgen, hon har sovit som en stock och busat,charmat och lekt! Det är så himla skönt att det går bra att lämna bort henne. Men innan helgen var slut hade man ett Theaabstinens som hette duga!

Kommentarer
Postat av: Louise

Välkomna till Anderstorp ;)

2009-06-02 @ 11:21:27
URL: http://chiqquita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0