Förskoleansökan-check!

Stöket och böket fortsätter här hemma, men nu börjar det ta form :) Idag har jag hunnit plantera om ett gäng blommor, sätta upp gardiner i alla rum utom ett, packa upp mer flyttlådor, tvättat, skickat förskoleansökan med min sambo och en masssssa annat. När Kim var till Tuböle och lämnade ansökan så sa hon att det kunde bli så att vi får en plats på SÖRBÖLE (?!) . Det är tydligen väldigt mycket barn på Anderstorp nu! SKIT, och vi som inte ska ha plats förän i September... aaah, vi får väl hoppas :) Annars brukar det alltid lösa sig, mamma var snäll och lovade att vi skulle hjälpas åt... med hämtning och så. Om jag kommer in på skolan, så vet man ju inte hur mycket hon kommer att behöva vara på "dagis"! Önskar väl att det inte ska bli så mycket iaf...

Annars ikväll så har vi varit på en promenad till Coop, Thea låg och pratade heeeela vägen. Gullungen! Nu sover hon och vi ser ett gammalt avsnitt av Simon och Tomas ;)

Imorgon är det fredag och Kim jobbar halvdag :D Herre vad han har varit hemma i veckan, skönt! Offrade några semesterdagar men det var det värt, mycket som vi hunnit! :)( Annars skulle vi väl bo i flyttkartonger fortfarande :P) På lördag ska vi nog vara hemma, måste bakas inför Kims 25-årsdag på söndag :D Så då vet ni vad vi gör i helgen! God natt.

Kommentarer
Postat av: Elina

Nu vill jag se lite bilder ;) Har ni hämtat er grill förästen ? den var bara borta en dag..

2009-06-04 @ 22:27:56
URL: http://elinastenberg.blogg.se/
Postat av: Jennie

Måste ju ses snart om ni börjat komma er på plats ! :)?

2009-06-06 @ 17:37:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0