Vattenplaning?

Kim ringde felanmälan imorse (Janina, synd att du har semester!) och vaktmästaren kom och kollade på tvättstugan redan klockan 9.00. Han sa att vi hade klarat oss jättebra, hade ingen fuktmätare med sig.. men skulle återkomma när han hade en. Så det var inte så mycket mer med det..! Parketten har rest sig lite.. men det är väl inte så mycket att göra åt. :/
Sen när "vaktis" hade varit här åkte vi till moröbacke och socialiserade oss med diverse släkt som var där. Jag, mamma och Malin var en snabbsväng på stan.

Ikväll har vi varit och fikat hos Micke och Anna, Micke fyller nämligen år. Barnen som dom har lekte med Thea och hon var helnöjd :) Fick dricka saft också eftersom det var lite småkalas, slukade en hel liten flaska!
Nu ska vi se film... Boy a, den verkar spännande, vi får väl se :P

Min sambo har förresten en förmåga att ha ganska underliga funderingar ibland! Ganska ofta faktiskt :P Dagens var väl när vi åkte till Ursviken idag och han undrade om tågen kan få vattenplaning!
Försöker också att "finna en inre styrka" till att sluta snusa.. måste bara få med Kim på tåget också! Varför började vi om efter vi fått Thea och man hållit upp i nästan ett år?!! K L A N T I G T! Har köpt ett tugummipaket inför den morgon när beslutet är helt klubbat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0