Luleå.

Haha, min sambo är ju föör rolig! Han ringde mig på eftermiddagen igår och sa att han pratat med Ella och att dom skulle komma och hälsa på. Jaha, inget konstigt med det! Det var bara det att han tydligen drömt det! Det blev iaf så att vi for till dom och åt grillat till middag :) Gottt! Det var faktiskt Tony (hör och häpna!) som lagat till maten, vi kan väl säga att det är lätt räknat på 2 händer hur många gånger han lagat mat! Sen hade jag bokat bio med Freddan klockan 21- Harry Potter och halvblodsprinsen. Tycker att filmen var bra, säger inte så mycket mer för er som inte sett den ;)

Måste ju skryta lite om kapet vi gjorde i Luleå idag! En sittvagn -emmaljunga scooter som var uttagen i år! Hur fräsh och fin som helst, med rejäla hjul för i vinter och fotsack till. Den hade tydligen mest stått i en klädkammare eller används i enstaka fall som sovvagn på balkongen under tak.
Vi är jättenöjda med duo edgen vi har.. men den är lite otymplig och tung... så den hamnar nog på blocket snart. Barn nr 2 är nog några år bort, som det ser ut nu iaf. Så det är ju onödigt att den ska stå här och samla damm :P
Vi passade på att vara in på Toys r us också, blev en boll och en elefant med klossar som spelade fina melodier till lillskrutten :)

Nu ska vi gå och lägga oss.. god natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0