Lyxmiddag.

Vi vaknade vid klockan 9.00, gick och la oss vid 22 igår så det blev rejält med sömn. Thea har sovit hela natten och idag är hon nog feberfri. Hon har ätit lite och ligger nu på soffan och småpratar! Så idag är det mycket bättre med våran prinsessa!

Ikväll ska Kim göra en 3 rätters middag :D Till förrätt blir det en västerbottensoströra i tunnbrödsskålar, varmrätt oxfilé och jag vet inte riktigt vad han skulle göra för efterrätt.... det får vi väl se. Jag är då peppad! Sen så är det ju Let´s dance ikväll! Dom har tydligen vänt och vridit lite på sanningen om Laila Bagge i expressen. Det stog typ att hon var rädd att hon skulle få en ny kollaps... tydligen hade journalisten frågat om det var något dramatiskt som hade hänt i hennes liv. Laila hade funderat en stund och kom bara på en gång när hon kollapsat, svimmat, för 5 år sen i USA pga för lite vatten i värmen och mycket jobb. Så där ser man, journalisten ville väl förmodligen ha nåt som lockade läsare.


Vi ska förresten ha visning på våran lägenhet, det är ett par som var lite nyfikna! Dom skulle höra av sig till veckan, spännande :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0