Hemma hos oss

Jaha, här skulle man vara duktig och lägga ut bilder... nä! Då är alla 3 usbkablarna borta! Har gått och muttrat över det en stund.. men nu kom jag just på att man kan ju faktiskt sätta in minneskortet i datorn! Ha!


-Ni som har varit hemma hos oss vet ju hur det här rummet har sett ut! Kaos! Som en byggarbetsplats, men inte nu ;) Vi har spacklat och målat alla väggar + tak, butt golv och satt dit nya lister. Fort var det gjort!

Utan sänggaveln


Vi känner oss nöjda med gavlen, kostade 3000 kr + frakt på ellos.se. Gå och kolla på mio/ em i stan och du får lägga på några tusenlappar till!

-Nu till hallen som var gul och ful! I den långa beiga hallen har vi tagit bort alla lager tapet in till betongen, tapetserat, lagt golv och lister. Nu fattas det lite smågrejer men dom kommer på sin plats så småningom!
    
Långa hallen.

       
-Lilla, blå hallen där man kommer in. Vi har alltså lagt valnötsgolv i alla rum utom Theas... som vi inte vet hur vi ska göra med än. Vi har inte lagt golv i vardagsrummet heller, vi slipade upp det fiskbensmönstrade ekgolvet istället! På väggen där den vita pallen står har jag tänk ställa en sittbänk. Praktiskt när man ska ta på sig skorna. Dörrmattan är ett Kimköp! ;) lite får man ju kompromissa! Det svarta trädet är en väggdekal som jag köpte på färgochtapet. Den går att ta ner och flytta på, bara fram med hårtorken. Nu är det snart bara småpiffet kvar!!!

Bjuder på en Theabild också, lycklig-käkar katrinplommonpuré!




Kommentarer
Postat av: malin

ni har fått det så fint sååå! :)



och thea, denna söta lilla varelsen. kan man bli sötare?!?!?! knappast. åå, nu börjar jag längta efter lillskrutten :)

2009-01-12 @ 14:49:39
URL: http://malinlinnea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0