Nyss hemkommen.

Nu har jag just kommit hem från Carina där sminkpartyt ägde rum. Det var väldigt trevligt, mysigt. Jag handlande ingenting... kände inte att jag behövde nåt + att min sambo sa att jag inte skulle handla någonting onödigt ;) Nu var jag allt lydig, han kommer bergis inte att tro mig när jag säger att jag kommit hem tomhänt!!

Det kändes lite konstigt att gå upp för trapporna utan en unge under armen! Thea och Kim kommer nog hem snart, hoppas jag. :) Tror att Thea håller på att få sitt första lilla risgryn! När hon biter på ens finger så känns det som någonting vasst! Kanske är därför hon har varit lite kinkig... det återstår att se!

Imorgon vet jag inte vad vi ska göra, har inget planerat... har som inga ärenden jag ska göra heller.. Hitt på nå! Jag skulle ju kunna göra bort städningen för den här veckan, storstäda inne på toan... ta golvsyfonen, huvva! Ja just det, vi måste handla! Jag och Thea skulle kunna fara iväg själva, hon som är så snäll jämt! Men då blir det väl förstås avstämning och en skrikandes unge, lite stressfaktor! Man kanske inte ska föreställa sig det värsta ;)

Nu ska jag slå igång tv:n och se om det finns någonting sevärt :P

Kommentarer
Postat av: Elina

Så var det ja, spännande spännande:)

2009-01-27 @ 23:04:25
URL: http://elinastenberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0