Inte tanden?

Kim har just pratat med Sjukvårdsrådgivningen och jag kan ju upplysa alla föräldrar om en sak. Kim frågade om "sjukan" kunde bero på att Thea håller på att få en tand. Sköterskan (som var manlig!) svarade att om du frågar en förälder så är det det. Men om du frågar en doktor så beror det inte på tanden utan någonting annat. Att det inte finns "bevisat" att bebisarna blir sjuka för att dom håller på att få en tand. Så då fick man lära sig någonting nytt ;)

Thea har haft 2 kräkattacker ikväll.. + diarré på det. Många pyamasar har det gått åt idag och tvättmaskinen har gått varm i 3 dagar. Tack för att vi har en egen tvättmaskin!!! Vi fick rådet att fortsätta med mat och vätskeersättning och att vi skulle fara och köpa Sempers magdroppar. Dom ska tydligen vara bra för bakteriefloran i magen.. så det ska inhandlas imorgon. Nääämen livet kan ju inte alltid vara en dans på rosor vet ni ;) Det är veeerkligen otroooligt roligt att ha en 5,5 månaders med magsjuka! :P Kan inte någon bara knäppa med fingrarna och sen är allt som vanligt igen. Ja just det ja, kanske ska nämna att hon ska ha 5 ml vätskeersättning var 5:e minut!

Två saker är iaf positivt med den här dagen, 1 Kim har helg och 2 Thea är mycket piggare, hoppar och pratar. Vilket hon ör just nu! Glädjetjutaren <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0