Inte lätt att vara liten.

Nu har nästan hela förmiddagen gått. Thea är trött, sover mest. Det är inte lätt att försöka få i henne något överhuvudtaget! Resorben verkade inte vara en hit.. men ett måste! Hon ratar flaskan helt, så det blir till att skeda. Man känner sig så hjälplös, hon är ju så liten! Sjukvårdsrådgivningen kommer nog att ringa snart och höra hur det går. Kim ska förresten fara förbi på mammas jobb och hämta några sprutor (utan nål!) så det kanske blir lite lättare att mata henne. Hoppas det har blivit bättre i eftermiddag!



Lilla sjuklingen! (På bilden ser hon ju rätt pigg ut!)

14.02
Nu har hon fått i sig rätt så mycket vätskeersättning med hjälp av sprutan! Den var toppen, lockade henne till att äta lite modersmjölksersättning också! Heela 60 ml! ;) I vanliga fall äter hon ett mål på 180 ml.. så det är ju lite skillnad. Har fått en alvedolsup också, hade 38,9 grader vid 12.00. Hon är lite mer vaken och med  nu, så vi får hoppas att det bara bli bättre! Inga kräkningar sen klockan 10, peppar peppar! Ska bli väldigt intressant att se hur det kommer att gå inatt.. hoppas att hon får i sig tillräckligt för att kunna sova. Fast å andra sidan kanske det inte är så tokigt om hon äter under natten också, då bli ju inte magen tom! Vi får se.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vår lilltös har nå konstigt i magen också(kommer där brak) och vill inte äta så vi får ge vätskeersättning också..ett tips är att hälla i lite saft eller annat så att det smakar godare. Är ju kanske inte det bästa att ge småttingarna saft(socker) men det viktigaste är ju att dom får i sig vätskan..

2009-01-28 @ 13:11:52
Postat av: Louise

Stackarn, hoppas hon mår bättre snart!

2009-01-28 @ 15:03:33
URL: http://chiqquita.blogg.se/
Postat av: malin

lilla lilla gumman. inte ska du vara sjuuuk! :(

2009-01-28 @ 17:40:56
URL: http://malinlinnea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0