Gåstol.

Det blev absolut inte en slappardag igår, men trevligt hade vi! Malin kom över mitt på dan och sen gick vi ner till pappa. Thea somnade i vagnen och fick sova ute en stund. Hon är så himla söt när man tar in henne och lillsnoken är röd och kinderna rosiga ;) Hon sover dessutom jättegott ute i vagnen! Sen kom Majja hem och vi fikade, Malin öppnade presenter och vi pratade om ditt och datt. Hem och äta middag och sen vidare till A-torp för att hälsa på familjen Lundberg-Lindahl. Grabbarna for och bowlade och jag och Sofia fikade semlor (!) och tjollrade på med dom små. Det var jättekul att få se dom igen! Det var så länge sen och Tuva har blivit så himla stor, det känns som om det var nyss hon föddes!!! Thea fick prova Tuvas gåstol, hon  fattade inte vad hon skulle göra och kikade mest på ratten och alla roliga grejer som fanns på den. Hon är nästan lite för kort för att nå ner till golvet också.. men om någon månad kanske!

Väckte Thea vid 10.00 idag! Nu har hon käkat och ligger i soffan och spexar. Tror att vi ska ha en riktig hemmadag idag, mysigt!

Kommentarer
Postat av: Elina

Hihi, så hon har provat Willes gåstol ;)

2009-01-26 @ 12:53:43
URL: http://elinastenberg.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ni får ju sno hem den från Sofia och Robin och låna den till lillan om ni vill, vi behöver den ju inte på ett tag iaf och Tuva använder den ju inte så:)



Jo jättemysigt är det, vill att magen ska växa och bli stoor:)

2009-01-26 @ 15:32:16
Postat av: Elina

Ja, men ni vet var den finns utifall att :)



Nej det förstår jag, hon är ju rätt liten än lillvännen:) William börjar ju vara så stor! Helt galet. Ja vi borde hitta på något snart, var ju ett rätt bra tag sen nu...

2009-01-26 @ 16:09:50
URL: http://elinastenberg.blogg.se/
Postat av: Sofia

Tack för besöket! Det var så mysigt att få träffa er!:)

2009-01-26 @ 20:25:21
URL: http://sofiialu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0