Desperate.

Jag har som fått för mig att det är torsdag idag, kan ju göra mig själv besviken och tala om att det är tisdag. Tror att förra helgen gick lite föööör fort! Thea har just ätit och jag ser på Desperate, fanken att man inte har sett hela serien. Tror att jag var inne i 3:e säsongen när jag slutade se... kanske måste ta tag i det där!

Kom ett brev med posten idag att jag har stoppat autogirot till min folktandvårdsförsäkring.. vilket jag har gjort. Saken är bara den att det stod i brevet att jag måste aktivera det igen annars kommer jag att bryta avtalet. Jaha, jag har ringt för typ.. 2 månader sen och ändrat så att pengarna ska dras från min nya bank. Hon jag pratade med då sa att det kunde ta lite tid.. men 2 månader?! Hallå! Nu lät det ju bara som att jag bara, jaha nu vill jag inte att ni ska dra pengar från mitt konto längre så nu sätter vi stopp. Dom har säkert lagt bort mitt samtal i någon fet hög och jag antar att jag måste gå in på banken och ändra det själv. Låååånga ledningar inom landstinget med andra ord!

Nu ska vi vara på BVC om ca 1 timme. Jag tror att jag tar bilen, vi ska och handla direkt efter. Det påminner mig om att jag har en översnöad bil också (antar jag).. fan va jobbigt. Måste ut och sätta i motorvärmaren så fort Thea har somnat! Haha, Thea har börjat med en ny grej. Förut när hon var irriterad viftade hon bara med händerna, nu har hon börjat sparka med benen också... Hon är en specialist på att sparka av sig täcket ;)


5 månader

Kommentarer
Postat av: sandra

så söt,lillthea :P

2009-01-13 @ 18:42:15
URL: http://sandralindahl.blogg.se/
Postat av: malin

söttjejeeeen! :)



konstigt att det ska ta så lång tid! :/

2009-01-14 @ 08:38:45
URL: http://malinlinnea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0