Öroninflammation?!

Det är inte Thea som har ont i öronen (tack och lov!) utan jag! Var ett öronbarn och det verkar inte ha vuxit bort, känner att det är ganska svullet. Lever på treo och nässpray, blir nog att sova sittandes inatt. Hoppas att det ska ha fixat till sig innan man ska till Luleå på onsdag. :P Theas näsa rinner, inte lätt när man vill somna med tutten... går ju inte att andas!

Idag var vi en sväng på stan, handlade lite mer grejer till skolan och Thea fick också lite smått & gott, bla mockasiner som hon ska ha på förskolan (nog för att dom nog mest lär ligga nån stans på golvet.. men försöka går ju alltid ;) ) Sen for vi till Ursviken, Kim hjälpte sin pappa med altantaket och vi lekte inne och ute på gården. Avslutades med grillat och nu ligger vi hemma i soffan och ser på film :) Ska snart komma en kille från Umeå (!) och köpa vårat gamla hemmabio... ringde typ för 2 timmar sen, så det är snabba ryck ;) Skönt att bli av med det, samlar bara en massa damm och tar upp plats. Bra att få en slant för det också :)

Kim ska till Ursviken imorgon också, vi ska nog vara hemma. Måste tvätta och storstäda övervåningen! Eller så blir det att kurera sig...

Kommentarer
Postat av: Louise

Åå, vad bra att ni är nöjda med den... då kanske vi har gjort ett bra impulsköp :) Men det svåraste var ju att bestämma färg!



Hoppas det känns bättre i öronen!

2009-08-24 @ 20:05:00
URL: http://chiqquita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0